Arkadaş değildik ama olmaya gerek var mıydı? Olabilirdik ne var ki.
Bana kimse çıkma teklifi etmiyor neden?
Arkadaş değildik ama olmaya gerek var mıydı? Olabilirdik ne var ki.
Ortamım yok arkadaşım yok şu an. 28 yaşındayım.
Liseden sonra en son 20 yaşımda biri etti. Sonra 24 yaşında biri daha ama utangaç ve hayatında pek kız olmadığı için ve arkadaş olduğumuz için bana etmek istedi galiba. Kolay kız bulamıyodu. Yani ben öyle düşünüyorum.
Sonra biri daha etti 26 yaşımda ama bakımsızdı. Sokaktan geçen bi adamdı.
Zaten bana öyle bakımlılar çok zor yanaşıyor beğense bile. Ben bakımlıyım ama bakımsız biri değilim.
Ohooo ben çok kız bulurum zaten deyip yaklaşmıyolar bence bakımlı olanlar.
Kimsenin ilk seçeneği olamıyorum niye? :/
Yani bu basit bişeydir birinle aranda kimya oluşur hoşlanırsın ve gidip söylemek istersin. Ben niye yedek gibi hissediyorum?
Cevap
9Cevap
o zaman siz edin onlara.
Bu kadar değersiz hissederken mi? Umrumda dahi değil hiç biri, bi taraflarını kaldıramam.. Onlar benim için çabalamamışken ben niye çabalıyorum?
Bu devirde böyle maalesef sen olmazsan başkası kimse kimse için mücadele etmiyor
Devre koyiyim..
Koy gitsin
Devir değişti hocam ne istiyorsan git al hiçbir şey olmaz
Banane ben niye alıyorum?
Siz bilirsiniz tabi
bakımlı olayım derken ulaşılmaz kız imaji çizdiysen brad pitt bile teklif etmez
Yok ya normalim. Hafif makyaj yaparım çok açık giymem.. Buna rağmen konuşmaya çabalayan yok. Hayır neyim eksik? Dünyanın en soğuk kızı gelse ona bile edecekler bende ne yok?
Bitane sec begen al geç. Ne sacma sapan teklif ettiler etmediler diye diye kendini yeyip bitiriyorsun boş ver
Gerçekten istediklerine ediyorlar, ben buna bozuluyorum.. Benim neyim eksikte canları çekmiyor? Kafadan atmıyorum ya da Kezban gibi uydurmuyorum bakanlar ve sözlerle ima edenler oldu ama konuşmaya çabalamadılar bile.
Sanki bilmiyorsun herkes değer görmek ister.
Birinin hayatindayken deger görmek daha güzeldir. Flört aşamasında teklifler ve ilgi bos geliyor bana. Ben yaslandim belki de ondandir. Kusura bakma 🤣
Konuşmaya çabalamadığını hayatına nasıl alıyosun?
Ya değer dediğim de konuşmaya çalışmak. Onu bile yapmıyolar.
Karşı taraf konuşur ona göre bakiyorum. Hayatima kolay kolay almam. Belkide istemeyince oluyor bu isler bilemedim.
Ama sen hep çoğul konusuyorsun bunu çözemedim. Konusmuyorlar yapmiyorlar gibi.
Kimse konuşmaya çalışmıyor onu diyorum çoğul olarak.
Sen konuş diyorum bende
Hayır konuşmam yeterince değersiz hissettim
Değersiz değilsin ama hissedebilirsin. Biraz zaman geçince kendine gelirsin
Teşekkür ederim 🙏✨
çok kasmaya gerek yok
He
Sen iste birazda bak nasıl pervane oluyorlar
İyi misin psikolojin nasıl
Değersiz hissediyorum yalnızca
Ben varım.. zarfım acık.. ben varım
Çıkalım o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hissettiğin bu durum gerçekten can sıkıcı olabilir. Herkesin biraz farklı bir aşk hikayesi ve zamanlaması olabiliyor. İlk olarak, "yedek" gibi hissetmemen gerektiğini bilmelisin. Her birimizin değerli ve özelsin, ve doğru kişiyle karşılaştığında bunu fazlasıyla hissedeceksin. 😊
Belki de şu an olması gereken kişileri çekememiş olabilirsin ya da sosyal çevrende doğru kişilere henüz denk gelmemiş olabilir. Çevreni genişletmeye, hobiler edinmeye veya sosyal etkinliklere katılmaya çalışabilirsin. İlgi alanlarına uygun gruplara katılarak seninle ortak noktası olan insanlarla tanışabilirsin. Zamanla karşına özel biri çıkacaktır. Sabır en iyi dostun olur bazen. 💕 Unutma, değerini bilen biri mutlaka çıkacaktır ve sen de hak ettiğin gibi hissettirecektir! 💪🌟