şimdi var ama ben öğrenmek istiyorum niye etmiyorlar
çekiniyorlar
iticisin
zamanı değil
yakışıklılar bakmaz
cesaretli ol
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeklerin en korktukları şeylerin başında;
Bir kadın tarafından istenilse de/ istenilmese de reddedilmesidir. Çünkü Kadınlık ruhu nasıl naif ve kırılgansa, erkeklik gururu da o kadar naif ve kırılgandır. Çünkü red edilen erkek uzunca bir zaman kendine gelemez. Kendini bu dünyada android gibi kabul eder ve o gizli mağarasına çekilir. Hep sorar ve sorgular beyninde ve 1 hafta/10 gün işin içinden çıkamaz. Hatta öyle problemler dizisi yaşar ki bir daha kolay kolay bir kadına 30'undan evvel teklif edemez.
30 yaş erkeğin adam olduğu yaştır ve red edilme korkusunu gömer toprağa. Başlar daldan dala atlamaya.
;)
bir sürü sebep vardır sadece bir sebepe bağlamak akıl işi değil.
Kimisi seni beğenmez.
Kimisi çekinir retedersin ve ya aşağılarsın.
Kimisi ne yapacağını bilemez aslında. uygun zaman bulamıyordur.
derim ki sabret herkesin bir alıcısı vardır erkek kadın farketmez.
belkıde ıstemedıgınız bırı etmedıgı ıcın hıc olmuyor dıye tahmın edıyorsunuzdur
Soğuk buluyorlardır.
: )
Cevap
49Cevap
Hiçbiri değil. Sen aşkı aradıkça bulamazsın. Her tanıştığın kişiye karşı bir umut besleme. Akışına bırak. Anı yakala! Zaten anı yakalamakla uğraşırken bir de bakmışsın yanında sevgilin. Böyle oluyor gözüm. Uzun süre boyunca yaşadım bu durumu. Yalnızlığın tadını çıkar. Her ne kadar yalnız olunulduğunda böyle hissedilmese de.. Bu seninle veya insanlarla alakalı değil. Asma o güzel yüzünü :)
tanışma merasiminden sonraki aşamada hata yapıyor olmalısın dygularını belli edemiyor olabilirsin daha cana yakın olmaya çalış cevabın hayır olacağını tahmin eden teklif etmemeyi tercih eder
www.zapkolik.com/.../mirkelam-kaprislisin-sevgilim-109342 aaaa kaprisli sevgilim nedir senden çektiğim mirkelam baba bütün mağdurların sesi oluyor...
cok güzelsen kaldıramayacaklarını düşünüyorlardır, ya da en basitinden soğuk ve mesafelisindir benim gibi
Aykut Kocaman bakışıyla dolaşırsan olmaz;güleceksin, egoyu bir yana bırakacaksın öyle dolaşacaksın.Farklı enerji yayarsan, olaylar değişir.
Ama genelde öyleyse artık ruhuna işliyor işte;telepati olayı, düşüncelerin gibi enerji yayıyorsun, öyle yansıyorsun.Kimisi bir erkek ona gelip tanışmak istediğini söyleyince kızıyor, eziyor, aşağılıyor.Sert suratlıysan çekinirler senden.Benim de hoşlandığım bir kız var ama söyleyemiyorum.Neden? Çirkin olduğundan mı? Hayır, gayet güzel ve çekici, ama sert bir suratı var ve ona yaklaşmaktan korkuyorum, bakmaktan bile korkuyorum.
mhb arkadaşım utanıyorlardır ve senden arkadaş teklifine ters cevap verir diye yaklaşamıyorlar, dır sevğiler sayğılar arkadaşım.
Acaba egondan olabilir mi? soruyu sorarken bile güzelim demişsin, güzel olup olmadığını bırak başkaları belirtsin
O lanet olası spartalı kalkanlarınızı indirmez, tuvalete bile sürü halinde giderseniz tabiki çekiniriz.. :)
şişmansın en az 3 5 ton basarsın
balinasın sen ondan olabilur mu
siz gerçekten varmısınız şaşırdım bu sonuçtan hemcinslerimi rakip olarak görmüyorum bende herkesi benim gibi sanırdım
Resmini, cismini ve adresini ver bak teklifler nasıl yağacak..
+Çıkalım mı?
- Oluur :)
+ Tamam ben alt + f4 ile çıkcam :D
- O ne beee.s.s
şık koyacaına resmini koyda cevap wermek kolay olsun..F şıkkı için önerim egoluyum olmalı
seni tanımadan bu sorunun cevabını nerden bilebilrizki?
ben seninle çıkmak isterim.tanışalımmı? hangi şehirde yaşıyorsun?
hep bizmi edicez? sen niye teklif etmiyosun hiçbirimize?
bu sorunu gördükten sonra sen ''Adriana Lima'' olsanda farketmez. Sadece iticisin ve egoistsin bana göre. :D
Konuyla alakası yok ama çıkma nasıl teklif ediliyor acaba?
seni tanimadigim icin itici olup olmadigini bilemem ama guzelim diyorsun erkekler guzel kizlardan cekinir sevgilisi vardir diye teklif etmezler
Bunun kesin sevgilisi vardır, şu güzelliğe bak diyorlardır.
Güzellik başa bela tabii.
:D
bana bile ediyorlar düşün yani :)
fotoğrafını görmeden bişey diyemem
Kesin soğuksundur, değiştirmen lazım kendini
Her güzele teklif edecek olsak haliniz yaman olurdu
fizikli Bir kızsan ve giyimn vs asil Bir gösteriş sunuyosa bana bakmaz diye Bir düşünce olabilir veya sen güzel değilsindir :D:D
Belkide bu kızın kesin sevgilisi vardır diyip bakmıyolardır he :)?
Bil o zaman tatlı kız :))
Oo bide utangaçmışsın ben utangaçları çok severim ^^ boyun kaç? 1.60 olsun noluuyyyy
Tüh :( neyse iyi sayalım :/ ben de 1.84 üm :)
boşver yaa böyle takıl daha ne istiyon başına bela mı alcan.
Gonlun olacaksa ben ediyim nasil olsa kabul etmeyeceksin :)
merak etmeyin ben ederim size bu kadar kafa yormaya gerek yok :D
Bekle biraz geliyorlar
Başkasının etmesini bekleme, sen etmeyi dene :)
al Bir snickers ye ondan sonra tekrar sor
Banada etmiyorlar :)
nasıl etmezler sana yahu
Bende albenisi olan birisiym banada eden yok öyle güZellikle yakışıklılıkla olmuyo işler kısmet :)
Böyle dediğin için olabilir mi?
tabi canım eminimki güzelsindir hahahhahahahaha
demekki dana vakti degil işallah olur ama
yakışıklılar bakmaz
.
..
Buldun mu prensini, binlerce taliplin oldu :)
Haha kac sen kaccc
Güzel misin? neye göre kime göre?
Etsese ortalık abaza kaynıyo dersınız
ben olasam bende etmem :D
benimde sevgilim yok sanırım yakışıklı değilim
meraba sizinle tanismak isterim bagyan
Benimle çıkarmisin? :)
bakışlar çok onemli
E cesaretli ol.. seçeneklerine bayıldım...
götü kalknı indirirsin olur biter
Güzelim dediğin için
Reddedilmekten korkuyolardı
benimle çıkar mısın :D
görmeden birşey diyemem :D
haftasonu bir yerlerde bir şeyler içebiliriz?
Ben talibim evetmi?
nickin berbat :D
Soğuksundur bence
İticisin
Ukalasin fazlasiyla
güzelsin normalsin iyisin hoşsun ama kimse çıkma teklifi etmiyo sorun sende
kezbansın demekki
erkeksi kıza kim niye teklif etsin
sana teklif edeceğine erkeğe teklif eder daha iyi
gülüm kız dediğin hafifte olsa dayakçı olmaz...
bnmle cikarmisin :-)
C seç zamanı değil
yalnızken etmezler biri olunca ederler.
yakışıklılar bakmaz :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar