Bilmeyenler için söyleyeyim Yüzü Maskeli Profesyonel Dövüş Eğitimi Falan alan tam bir ölüm makinaları Bordo berelilerden sonra gelen bir birlik

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
isterler tabi de özel harekat polis olmak çok zor özel harekat demek gizlilik demek sen buraya yazacak kadar açıksın senden bir cacık olmaz tanıdığım bir sürü özel hareketcılar bordo bereli var kimliğini çok iyi gizlerler hiç bir interneten sitesine yazmazlar.
ay ben hergün " başına bişey geldimi acaba? " korkusuyla geçirebileceğim bir evlilik istemezdim açıkcası.
Evet isterdim
Cevap
5Cevap
Tabiki isterim seve seve benim için bundan büyük bir şeref olmazdi hem bu devirde ki çoğu erkek dandik gibiler kız gibi davranıyorlar ama özel harekatcılar öyle mi asla asalet var onlarda yigit lik var vatan kokarlar onlar vatanini koruyan kişi ailesini çok iyi korur güven veriyorlar insana adam gibi adamlar bide hilal bıyıkları çok yakışıyor
Cok disiplinli cok sert olurlar ohoy gece gece sabah sabah naptin ya :D
Ask yoksunu bunlar. kadinlari baskalariyla , cunki ilgisiz oluyolar.
Her an ona bişey olacak korkusu.. istemezdim galiba
evet isterdim hatta bende PÖH olmak istiyorum vatanını seven işini en iyi yapandır Atatürkün'de dediği gibi.
Ben olsam istemezdim. Aile hayatı yok çünkü yılda 2 3 defa operasyona giderler ve uzun sürer normal görev süreleride uzun ve tehlikeli olaylar
kim olduğunun veya naptiginin hiç bir önemi yok helaliyle kazandıktan sonra bide aşık olamamiz gerekiyor 😂😂
sat sas hangı sırada onu merak ettım sımdı
en iyisi özel harekat ondan sonra özel kuvetler yani bordo bereliler ondan sonra sat komandoları.
pekı muharebe arama kurtarma dıye bır tım var onları nereye koyucaz bu sıralamada @kırkharami14
zaten özel kuvet değilmi onlar :)
muharebe aram kurtarma - bordo berelı - ozel harekat - diye ben bılıyorum ( muharebe aram kurtarma bordo berelılerden secılım bır tım su anda 100 den daha az sayıdalar )
özel harekat polisiden bahsetim ben her görevi yaparlar gerekirse dağa çıkarlar gerekirse sokagı temizlerler vede bundan kimsenin haberi bile olmaz çok gizli çalışırlar senin bilmediğin çok şey var dostum ben bunların içine defalarca girdim.. :)
benım kım oldugumu nerden bılıyorsunda boyle bırsey soyluyorsun onuda anlamadım ama pekı senın dedıgın olsun
Bordo bereliden sonra SAT gelir ama pöh candır
Yok valla polis asker bunlar olmaz
Aman aman benden ırak cehenneme direk
Arkadaşım dinle önce dinle. Bana uzak olsunlar. Yaşadığım şeyler var ve bunlar için ben bunlardan birini istemem evlenmek için. Ayrıca bu ülkede düşünce özgürlüğü var. Buraya çıkıp ben pkk lıyım diyen milyon tane kürdün arkasını tutuyosunuz. Ama burada vatanı korumaktan bahsediyosunuz.
Ben sizin karakterinizii
Çok isterdim ya inşAllah
İsterdim
Hayır
Tabi isterler aqq
zor seçim