Kalabalik bir ortamdayken uzaktan beni farkediyor ve eskisi gibi bakismasak da bakiyor en azindan. Ama yaklasinca birbirimize bakmiyoruz. Benim acimdan bakamiyoruz.
Hoslanmiyor mu acaba?
Hoslanmiyor mu acaba?
of aynı benim durum uzaktayken bazen bana baktigini hissediyorum 1 saniyelik ya da yarım saniye göz göze geliyoruz ama yakindayken hiç bakmiyor hoslanmiyoda olabilir umut baglamak iyi değil
Nasıl bir tip ki? Çekingen mi? Sürekli kızların içinde dolaşan bir tip mi? Ve ayrıca sen ona ilgini belli ediyormusun?
Ozguvenli kizlar da begeniyor ama genelde hep erkeklerle goruyorum. Prensipli gibi.
Fazla belli etmiyorum ama cekingenlik de bir sinyal olarak gorulebilir duruma gore degil mi :) sadece onun yaninda kasiliyorum sonucta
Konuşmuşluğunuz var mı? Ya da ortak ders felan?
Cok fazla degil sadece tanisma ortami
Çekingen bir çocuk sen gidip ona cilve yapmazsan bir atak yapıcağını zannetmiyorum.
Iyi de sohbetim olmayan erkege cilve yapamam ki. Gelip konusacak ki ben de bana dusenk yapayim
Gidip ona birşeylerde yardım et ya da soru sor. Bunları yaparken ona dokun ve gözlerine bak sürekli. Ayrıca dişilik önemli :) Beden dilini kullanırsan senin kölen bile olabilir.
Cilve ve disilik konusunda sorun yok da benim hoslanti durumunda kasilma durumum var. Cunku fazla dusunuyorum. Yanlis anlasilir miyim falan diye iste..
Ha bana kendimi rahat hissettirirse kimse tutamaz o ayri
Normalde sessiz bir insanmısın?
Duruma ve kisiye bagli ama cok 'yirtik' oldugum soylenemez. Fazla samimiyet ve guven olmayan ortamda saatlerce susabilirim.. Agzim acildigi zaman susmayan birine de donusebilirim. Degisken yani :))
Yakındayken çekiniyo. Senin ondan hoşlanmama ihtimaline karşı temkinli yaklaşıyo.
Nasil davranmam lazim? Asiri cekingenim ona karsi. Titreyip sakarlik yapmayayim diye onlemimi aliyorum bu sefer de odunlasiyorum galiba
Bu sefer de bir bakar tam bakar diye korkuyorum.. Bakti mi deliyo geciyo yav :( elim ayagim tutmaz mazallah..
Yok iste benim cekingenligim tutuyor nereye bakacagimi sasiriyorum elim ayagim dolasiyir birbirine. Bunlari dusunup bakamiyorum bile resmen :( umutsuz vaka
Demi yapayim ben birseyler en iyisi :)
Cevap
5Cevap
Davulun sesi misali sende uzaktan hoş yakindan nahoş görünüyorsun :))
Yo hatta tal tersi :)
Bilemicem artık :))
utangac birisi ise büyük ihtimalle ondandır
Aslinda gayet ozguvenli
Hayir ben gormuyorum ama kizlarla arasi iyi oldugunu dusunuyorum
Olabilir ama bu dikkat cektigi gercegini gidermez :) sonucta zamanla insan biraz ozguven depolanir ister istemez. Ozellikle erkeklerde oyledir diye dusunuyorum..
Ya onun o tur sorunlari yok ya.. Eminim..
Yo aksine :( ama emin olamiyorum tuhaf davraniyor iste
Davulun sesi uzaktan hoş gelir ondan
Kusura bakma ama sacma oldu bu.
Ya hep aynı sorular
Cevaplar ayni olunca, sorular da ayni olmak durumunda.
gibi gibi
Dusunceni biraz daha acar misin?
çekiniyo diyim
Ha yani hoslaniyor olabilir? Olumsuz bir durum yok mu?
hoilanıyordur
senin acın nedir
Aci derken?
benim acımdan bakamıyoruz demıssın yoruma
Yok yani ben bakamiyorum.. Onun da kastigini dusunuyorum ama belki bana oyle geliyordur. Ozel bir anlami yok o dedigimin
anladm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar