Kadınların aşık olduklarında yaptıkları hatalar?
örnek: kaybetmekten korkmak.
örnek: kaybetmekten korkmak.
"Aşkın gözü kördür." Anasözü boşuna mı söylenmiş sanıyorsunuz..?
Siz erkeklerin de böyle atasözleriniz olduğunu gayet iyi biliyorum..
Hakikatten de, aşık olan kadın veya erkeğin gözü hiç bir şey görmez.. Bu atasözü çok doğru bir tesbitin sonucu söylenmiştir.. Durup dururken kafadan atılmadı..
Aşık olan kişileri kadın, erkek diye ayırmayacağım.. Yaptıklarına da hata gözüyle bakmak doğru olmaz diye düşünüyorum.. Bu hatalar niye hata değil..?
Çünkü, iradeleri dışı davranışlar sergilerler.. Akıl ve mantık mefhumu onlar için hiç bir şey ifade etmez.. Sadece iç sesleri (kalpten gelen duygular) ne derse ona uyarlar.. Bu duyguların esiri olur ve aşık oldukları kişinin hiç bir hatasını göremezler.. Başkalarının ikazlarını da dikkate almazlar..
Bilhassa kadınlarda bu duygu çok daha aşırı şekilde gelişir ve aşık oldukları kişi için ölümü dahi düşünür ve göze alabilirler.. Bazı durumlarda da, aşık olduğu kişiyle birlikte ölmeyi isteyebilirler..
Yani aşık olmak, bir uyuşturucuya benzer.. Buna kapılan uyuşturucu almış gibi hareketler ve davranışlarda bulunur.. Bu yaptıklarının tamamı iradeleri dışında yapılanlardır..
Ancak, herkesin aşk derecesi bu denli güçlü olmaz.. Bu söylediklerim çok büyük aşklarda yaşanan durumlardır.. Fakat, dediğim gibi gerçek aşklar, insanı normal düşünmesine mani olur.. Bu durum çoğunlukla tek taraflı olmakla birlikte, iki taraflı da yaşanabilir..
Her ne hale sokarsa soksun, aşık olmak çok güzel bir duygu.. İnsanın kalbini yerinden çıkaracak gibi atması, heyacanlanması, büyük bir haz verir..
İlişkinin başlaması ve mutlu beraberlikle birlikte, aşkın derecesi otomatikman düşer.. O nedenle "Evlilik aşkı bitirir." denmektedir..
Ne mutlu böyle aşklar yaşayanlara.. :))
aşırı heyecan-belli etmeyeyim derken hepten belli etmek-anlamasın diye bakmak istemezken yinede çaktırmadan bakmaya çalışmak-onu görünce bi anda hareketlerimizin değişmesi-ona karşı hep sırıtır halde olmak durduk yere bile olsa-her yaptığı espiriye gülmek onun ne dediğini anlamasakta sadece ona bakmak yeter-karşısında saçmalamak-bize o anda soru sorduruğunda her zaman mantıklı cevap veren bi insan bile olsanız saçma bir cevap verirsiniz.bu o an soruyu anlayamadığınızdan kaynaklana bilir onun karşısındayken-evet demeye hazır halininz.ya da aynanın karşısında her zamankinden fazla bir 2 saat daha harcarsınız-hata yapmamaya çalışırken hata üstüne hata yaparsınız-normal zamanda sizi beğenecekken davranışlarınızdan hoşlanacakken siz onun yanında heycandan napçağınızı bilemediğiniz için hiç kendiniz gibi davranamazsınız
1.) Aşırı kıskanmak.
2.) Çok fazla sahiplenerek bunaltmak.
3.) Gereğinden fazla ilgi göstererek sıkmak.
4.) Çocuk gibi davranmak (özellikle birşey isterken çocuk sesi ile konuşmak).
5.) Şımarmak.
6.) ...
P.S.: Bu liste sonsuza kadar uzatılabilir. Tüm hanımların aynı hataları yaptığını söylemek aptallık olur. Benim eşim bunları yapmadı, yazdıklarım çevremdeki birçok aşkta gördüğüm ve yanlış olduğunu düşündüğüm şeylerin ilk anda aklıma gelenleri (Ben en çok bunlara kıl olurum diyebilirim).
Beraber yazdık desem yalakalık yapmış olduğum anlaşılır mı?
:))
O kadar belli oluyor mu yahu? :))
uzunca bir zaman sonra bir akıl edinirler. edinilen akıl da şudur ki; artık kendimi kaptırmayacağım. kendimi tutacağım. ancak gelir yine karşısına laf cambazının biri çıkar ve yine aynı hatayı yaptırır :) aslolan yalansız ve düzgün bir erkek bulduğunda kendini ona ifade edebilmektir...
Cevap
8Cevap
kadınlar aşık olmadıklarında da pek çok hata yapıyorlar... kısacası hayatları hataaaaaaaa :) burada hangi birini söylesek ?
seveni sevmezler ... illla süründüren lazım ,
pek bi trip yaparlar sanki dünya etraflarında dönüyor ,
hiç ayakları yere basmaz , gerçeklerden uzak ,
ilgisiz erkeğe dayanamazlar...
daha o kadar çok ki ... hayatları hataaaaaaaaa
yalan söylediklerinde farkedememe aldatıldınızda sanki ondan başka dünya da erkek yok mus gibi alayıp sızlanmanız sevgilinizi paylaşamamamız svgilinizin asılan bir kızı direk dövmek istemeniz ama bence cok sıktınız için erkekler sizde kaçıgo rahatlamak isterler ve kaçarlar ne demişler atalarımız KADIN KADININ KURDUDUR
Adamı hayatından bezdirene kadar hiç durmadan aramak,konuşmak,buluşmak istemek.
Sevdiklerine ve onsuz olamayacaklarına erkekleri emin hale getirmek.
Onu elde ettikten sonra bakımlı bir kadın olmayı bırakmak.
Herşey mükemmel giderken ''nasıl olsa bir gün bitecek'' diye kuruntu yapmaları, bitmeyeceği varsa da sırf bu yüzden bitmesi..
Garip ve anlaşılmaz trip nöbetleri, anlamsız gerginlikler ve kıskançlıklar..
fazla tavız vermek...
erkeklerın her ıstedıgını yapmak falan fılan aklıma neden gelmıyo ya yoksa ben hıc asık olmamısmıyımkı...
durmadan telefon etmek... bunaltmak... abartıp sıradışı ilgi beklemek...
ben hata yapmam..kendime has kötü karakter özelliklerim genelde bezdirir..
Aptallaşmaları.
Vurmayın ama. Erkekler için de geçerli.
Salaklaşıyorum aşık olunca. Zekam köreliyor. 2+2=? sorusunu bile cevaplayamıyorum.
kadınların sacları uzun cokdusundume katılıyorum :D
O kişiyi bi eşya gibi görüp hiç terketmeyeceğini düşünmek bu şekilde davranmak..
Esirleştirmek..
Sevdiklerini sevgilerinden emin kılmak.
Kayıtsız şartsız inanmak
şımarmaları gözlemlenmiştir araştırmalara göre
çok taviz vermek bence
kıskançlık krizleri
çok konuşmaları:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar