Kadınların ilişkide yaptıkları hatalar? Var mı hata olarak gördüğünüz şeyler..

Kadınların ilişkide yaptıkları hatalar? Var mı hata olarak gördüğünüz şeyler..

İlişkide kadınların yapabileceği bazı yaygın hatalar şunlar olabilir:
• Çok fazla kontrol etmek: İlişkide partnerinin her hareketini, düşüncesini ve davranışını kontrol altında tutmaya çalışmak. Bu partneri boğabilir.
• Fazla kıskanmak: Kıskançlık bazen ilişkiyi zehirleyebilir. Aşırı kıskançlık partnerin güvenini kaybettirir.
• İletişimi kesmek: Hislerini ifade etmek yerine partneriyle konuşmak yerine iletişimi kesmek. Bu sorunlar çözümsüz kalır.
• Suçlamak: Partnerini suçlayarak sorunları çözmek yerine. Suçlamak ilişkiyi zedeler.
• İhtiyaçlarını ifade etmemek: İhtiyaçlarını ve beklentilerini partnerine açıkça ifade etmemek. Bunun yerine imalı mesajlar vermek.
• Çok fazla beklenti: İlişkide çok yüksek beklentileri olmak. Gerçekçi olmamak.
• Özür dilememek: Yaptığı hatalar için özür dilememek. Hata yapmanın normal olduğunu kabul etmemek.
İlişkide bu tür hatalardan kaçınmanın en iyi yolu iletişimdir. Hislerini açıkça ifade edebilmek, partnerini dinleyebilmek ve güven temelinde ilerlemektir. Eğer ilişkinizde bu tür sorunlar yaşıyorsanız, dürüstçe konuşup çözüm yolları üretebilirsiniz.
Umarım fikirlerim yardımcı olabilmiştir. İhtiyacınız olursa tekrar başvurabilirsiniz.
İlişkilerde etkili iletişim, başarılı bir ilişki için temel bir unsurdur. İletişim eksikliği, duyguların ifade edilmemesi, anlaşılmaması veya çatışmaların çözülmemesi gibi sorunlara yol açabilir. Önyargılar ve varsayımlar, ilişkide yanlış anlamalara ve yanlış yargılara neden olabilir. Partnerinizin düşüncelerini ve duygularını anlamak için açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmak önemlidir.
İlişkide ihtiyaçlarınızı ifade etmek önemlidir. Partnerinizin sizin ne istediğinizi bilmesi için açık olmanız gerekmektedir. İhtiyaçlarınızı gizlemek veya tahmin ettirmek, ilişkide anlaşmazlıklara yol açabilir. İlişkide kontrolcü davranışlar, partnerinizi sınırlayabilir ve özgürlüklerini kısıtlayabilir. Her iki tarafın da kişisel alanı ve özgürlüğüne saygı duymak önemlidir.
1 erkekleri kiskanma ayagina kısıtlıyorlar
2 ilgi istiyorlar ama bunu erkege zorla yaptiriyorlar
3 sevgilisini baska erkeklerle kiyaslamak
4 her zaman sanki kadinlar hakli gibi davranmalari
5 her olayı erkekten bekleyip asla kadın olarak erkeklere bir ince davranista bulunmamak
6 asko kusko olmaniz ( olmayanlar haric)
7 erkeklerden hemen yuksek beklentiye girip evlilik düşünmeniz
8 erkeği parali birer kole gibi gormeniz
simdilik hasta halimle aklima bunlar geldi.
bu arada bu kadinlarin hepsi icin degil icinde olmayanda olabilir bu benim genel görüşümdur hemen bana gelir tum kadinlar ayni degil ya da ben asla oyle degilim ayaklari yapmayin en gicik olduğum huyunuz.
Kendi deneyimlere göre konuşursam. Bunu her kadına lanse edemeyiz ancak geçmiş ilişkilerimden çıkan bu. Bunların çoğunu erkeklerde yapıyor aslında.
Cevap
60Cevap
Bı kadınlar en büyük hatayı duygusal düşünerek yapıyoruz biri o duygusal durumda bize el uzattığı an birşeyler oluyor yargılama sorgulama olmadan herseyimizi açıyoruz ona yeterki ne ilgilensin ilgi uğruna yaomadigimiz şey kalmadı bu da bizim en büyük hatamız masumda olsa hata hatadır...
katılıyorum yararlanıp ezenler var çünkü
Bütün erkekler aynıdır genellemesi yapmanız,
Düzgün ilişki bekleyip fırlama erkeklerle takılmanız,
İlişki içinde yaşadığınız sorunları kendi hemcinslerinize anlatmanız,
Elinizde puzzlenin çabucak birleştirilip gizemin kaybolması,
Önce erkeği olduğu gibi kabul edip, sonra değişime zorlamak,
Erkeğin yaptığı hatalar karşısında yalvarmalar neticesinde ilişkiyi devam ettirmeye. Belki çoktan bitmesi gereken bir ilişki böylece saplantı haline gelir. Vs vs
Karşı tarafa gereksiz güvenmeleri, absürt beklentiler içerisine girmeleri ve en ufak bir ilgiyi aşk olarak değerlendirmeleri hatadır..
Kadınların ilişkilerinde bir çok yaptığı hata bulunuyor aslında sadece kadınlar değil yani her insanın yaptığı hatalar var ama kadınların gördüğüm akdarıyla en çok yaptıkları hatalar genelde yanlış kişileri seçmek yani sevmek mesela erkek şiddet uygular küfür eder ama buna rağmen yine de gidip bu tarz kişileri seviyorlar ya da evleniyorlar sonra da doğal olarak mutsuz oluyorlar bir de en küçük söze bile inanmaları var ki bu da zaten her kadını elde etmek için söyledikleri sözler yalanlar oluyor. yani aslında ilişki günümüzde kesinlikle güven içeren bir şey olmalıdır tek sorun işte güven olmuyor kişiler çok kısa sürede tanıyorlar birbirlerini ve direk aşık oldum diyorlar oysa ki daha sevmiyorlar bile dış görünüşe bakıp aldanıyorlar kadınların da sorunu bu aslında kriterlerinin dış görünüşe dayalı olması
Her sevgili olduğu ile evleneceklerini düşünmesi
Her seviştikleri ile evleneceklerini düşünmesi ki sırf evlensin diye sevişenler var
Başkalarına benzemeye çalışmaları
Çocuk taklidi
Masum ve saf kızı oynamaları (penis desen pen ingilizce kalem demek is i bilmiyorum diyecek kadar )
Dikkat çekmek için yüksek sesle gülmeleri
Bekareti bırakıp oral anal herşeyi yapmaları (sorarsan hepsi bakire)
Kendilerine ait çizgileri ve sınırları olmamaları
Emir aldıkları yerde aşağılandıkları yerde durmaya devam etmeleri
Sözüm meclisten dışarı...
Kadınların ilişkide yaptıkları hatalar konusunda bir erkek olarak yanlış yönlendirme yapmak veya yanlış bir yorum yapmak istemem, ama gördüğüm kadarıyla kadınlar ilişki konusunda erkeklere nazaran fazla esnek değiller yani çok fazla katı kuralları olduğunu söylemek daha doğru olur.
Mesela bir erkek çok seviyor çok değer veriyor el üstünde tutuyor kıymet veriyor yani affedersiniz Adam adamı öl dese ölecek, ancak kadınlar sevmediği adama ya da ilgi duymadığı adama o ne kadar severse sevsin kıymet değer vermeyi tercih etmiyor sadece uzak kalmayı tercih ediyor başkasına değer vermiyor kıymet vermeyi başkasıyla ilişki yaşamayı tercih ediyor, bir de bazı kadınlar neden bilmiyorum kendisine böyle eziyet eden kendisini aşağılayan ya da kendisine değer vermeyen insanlara değer vermeyi tercih ediyor Yani kadınlara gerçek seven erkek yaramıyor, şerefsiz seviyorlar.
Bazı kadınların ilişkilerde hataları• Gereksiz triplerle zorla karşınızdaki insanı kendinizden soğutmak.
• Ben tek başıma güçlüyüm duyarı kasmak.
her iki cinsin de birbirine ihtiyacı vardır.
• Ulaşılamaz olmaya çalışmak.
çoğu erkek bu numarayı yemez. dünya etrafınızda dönmüyor.
• Fazla tepki göstermek.
tepkilerinizden korktuğu için bir çok erkeğin sizden birçok şeyi sakladığına emin olabilirsiniz.
• Cinselliği ötekileştirmek
seven dokunmaya kıyamaz gibi düşünceler.
Biz Kadınlar Ve Kızlar
Fazla Güveniriz
Fazla Severiz
Fazla Aşık Olup
İlgi Sevgi Aşk Duygu Ve Tene Ten Duymak İsteris
Biz Kadınlar Erkekler drn Beyler den Çok Tutuluruz
Bizim Gibi Seven Hiç Bi Erkek Yok
Şahsen Beni Halen istediğim Gibi Bir Bey Hala Bulmadı
Çok büyük konuşmuşsun ve diyorum ki hiç bir Yengeç erkek tarafından sevildin mi🙄🤔
😂😂nddir bu yengeçler çektiğim
Ben hiç bir zaman büyük konuşmam durum neyse olan neyse durun ne gerektirdiyse onu söylerim
Ama hiç bi zaman ne eksik nede fazla söylerim
Da bu konuyun burçlarla ne alakkası var
Neyse 1 yengeç tarafından 2.3 ay sevgili oldum ama sonra ayrıldık arkamdan bana haber vermeden çekip giden bi kişi oldu
Dedim ya ne erkek oğlu erkek var ne adam gibi adam var zoru gördüklerinde kaçıyorlar o yengeçte zoru gördü ve kaçtı
tamam sadece sakin ol ve bunlar bir gün geçecek 🙄🙏🍀🦋☕😂😂😂
Bu Dünyada Olan Dünyada Kalır Hiç Biri De A G de Değil
🙄🤔🤔🤔
😆🤣
Yani ölmeyecekmiş gibi yaşamaları yaşlanmayacakmış gibi yaşamaları kendilerine bir şey üstünlük varsa Hasan'ın haberi havalar civalar işte diye sonra ölüm yani sonuçta toprağa giriyorsun kapatıyorlar üstünü toprakla o havanda civanda bitiyor yani erkeklerde de var bazı tipler böyle ama kadınlarda daha çok görüyorum yani Ne diyelim ona Ya ben benim ben kimim havası çok yani ya özellikle ben bunu çok işte görüyorum yani hani çalıştığım kurum için söylemiyorum genel iş hayatında görüyorum Sonuçta eskiyorsun bitiyorsun yani ne kadar kuvvetli olsam ol Sorun geliyor bir gün. Yani ben ne desem Kararsızım şu an ama hani kırılmamanız için şöyle söyleyeyim bir kadın düşün 20 22 yaşlarında dünyalar güzeli yani zamanında ne kadar havası vardı belki kaç tane erkeğin canını yaktı ama deprem oldu 120 gün sonra bedeni bulundu Demek ki bir ibret alınacak çok şey var erkek olarak da kadın olarak yani ben hani Yorum yapmıyorum ama düşündürecek cevaplar vermeye çalışıyorum
- Kendinizi vazgeçilmez zannetmeniz
- Başkasıyla kıskandırmaya çalışmanız
- Başkasıyla kıyaslamanız
- Erkek değil misin yapacaksın, erkek değil misin düşüneceksin diyip elini taşın altına koymayıp herşeyi erkekten beklemek, üstüne bir de memnun olmamak.
- Ve en önemlisi ben bunu nasıl olsa değiştiririm, yontarım mantaliteniz. Dış görünüşe verdiğiniz önemi, karaktere, kişiliğe vermemeniz. Gözüme hitap etsin de, nasıl olsa değiştiririm düşüncesi. Hiçbirinizde şaşmaz bu.
- Doğrudan değil, imalarlarla, dolambaçlı yollarla erkeğin anlamasını beklemeniz. Bunun için gereksiz zaman kaybedip üstüne bir de başarısız olmanız. Erkeğe doğruca söyleyeceksin. Çok basit.
Ilk önce ben kadınım herseyi yaparim herkesle konuşur herkese kuyruk sallar her istediğim kıyafeti giyer götümü başımı açarım ama sevgilisi kriz geçirdimi ayrıldımı aldattımı basıyor yaygarayı bütün erkekler aynı erkekler ölsün.. hatalar silsilesinde boğulmayın iliskileri bitirdiniz ozgur kiz modelleri yuzunden özgürlük fikir özgürlüğüdür özgürlük sevgidir saygıdır karşındakine karşı sorumluluktur. 2 kişilik düşünmemiz gerekiyor herkes kendine yakışanı yaparsa sorun kalmaz.
Birçok kızla konuştum vs. Kadınlar ilişkilerinde iyiliğe kalbini yeterince açmıyor. Mesela yüzde yüz iyi giden bir ilişkiyi kadınlar ne yazık ki istemiyor.
Biraz sevgi gösterip biraz ortadan kaybolman gerekiyor. Hatta belki bazen sesini yükseltmen bile gerekiyor erkek olarak.
Badboylar gibi kadını aşağılamaktan kastetmiyorum. Ama kadının her şeyini beğenmemek lazım, saçını beğendiğin zaman bile mutlaka biraz pürüz bulmak gerekiyor. Kadın ne kadar şikayet etse de böyle ufak atismalardan, biraz ignelenmekten keyif alıyorlar. Çok kez tecrübe ettim.
Ben geçen bir kızla konuşuyorum bana alttan alttan diyorki kaynana ile altlı üstlü oturulmaz. ee canım 4 5 katlı apartmanımız varsa mesela. E başka yerde oturulur. Hiç evin varken kira verdin mi. Yok. Hiç ev geçindirdin mi yok …ee canım baska. Benim anneme yakın olmak isterim maks iki sokak ötede olsun. S2tir git. Neyin kafasını yaşıyorsunuz kiminiz gerçekten
Zor bir soru...
Ama şu var ki erkeklerde kızın hiçbir zaman mükemmel olamaz ve iki tarafta her zaman bir kusuru vardır. Bu karakter olabilir fizik olabilir.
Sadece şunu söyleyebilirim iki tarafta birbirini seviyor ve güveniyorlarsa yaptıkları hata sadece şu olabilir. Ani kararlar ve seyri davranmamak gerekir O yüzden bir ilişkide çok sabırlı olmak gerekiyor. Çünkü öfke anında hiç kimse doğru kararlar alamaz ve düşünemez
Sevince tamamen hayatlarının merkezine koyarlar, yanlış anlaşılmasın sevmek değer vermek güzel ama bazen olmayacak kişileri merkezlerine koyarlar ve o kişiler maalesef kadınların narin duygularını incitir. Burada erkek tarafı hatalı ama kadınlar da keşke severken iyi gözlemleyebilseler karşılarındakini.
Kişiyi değiştirmeye çalışmak... "ben bunu adam ederim" tarzı yaklaşım. Aşırı psikoljik baskı, ya da psikolojik şiddet.
Erkekleri değiştirebileceklerini düşünmeleri olabilir.
Erkekler kadınların aynı kalmalarını, kadınlar da erkeklerin değişeceğini ümit ederek evleniyorlar bence. Ve tabii ki de tam tersi oluyor 😄
İlgiyi direk sevgi ve aşk üzerine yorumlamaları hastalık derecesinde hatadır.
Hayret sadece 4 kadın cevap yazmış demek ki hataları seçip ayıklıyorlar 😀
Çok sahiplenmeyin annesi babası değilsiniz her şeyini düşünmeyin en önemlisi kendi hakkınıza girmeyin fazlasını yaptım nankörlüğün en büyüğünü gördüm ben yandım siz yanmayın
Ne oldu
Kadınların yaptığı en büyük hata hayatlarına saçma sapan tipleri alıp kendisinin onu düzeltebileceğine ıslah edebileceğine inanmak. Yıpranırlar, tükenirler başka bir şey değil.
kendini en masum en temiz kız olarak tanıtmaları, dünyanın kendi ekseni etrafında döndüğünü zannetmeleri, sinsiliğini gizlediklerini sanmaları bunlar daha aklıma gelenler kısmı..
Gereksiz trip, aşırı kıskançlık , bencillik. Bütün erkekler aynıdır diye genelleme saçmalığınız ve kendinizi dünyadakş en masum en temiz kız olarak hep başta göstermeniz😒
Tek hata 3. Kişileri dinlemek.. sabırsızlar.. kimse kseyi hayatina sokmamali bu konuda.. herkes kendi hayatindan ornek alarak bakabilir bu konuya.. yakinindaki kişiler senin icin iyi ya da kötü konuşurlar ama hiç kimse elini taşın altına koymaz.. sende o yüzden koymayacaksin kimseyi hayatına... karsindaki insan ile konuşmadığın sürece hep kaybedersin.. konisacak ve ortak karara varacaksın.. bir erkek olarak brnim dusuncem bu..
Geçmişte yaşadığı ilişkilerindeki ihanet vb. problemlerinden dolayı yeni ilişkilerine güvensiz yaklaşmaları ve karşı tarafa uyguladıkları baskılar sonucunda kaçmasını sağlamalarıdır...
Dogy pozisyonunda kafalarını yere sokuyorlar öyle beli ağrır... yukarı kaldirmali başı... Erkek saçından tutup kaldırınca bu onların iyiliği icin
Sevince önemseyince o kadar hayatımızin merkezine koyuyoruz kii.. adam olamayan bile kendini adam sanıp havalara giriyor
Beklentiler hep yüksek hep yarış halindeler ondan sonra mutluluğu arıyoruz biz diyorlar mutluluk yarışarak olmaz yarış olan yerde hırs kazanma arzusu vardır bunların olduğu yerde doyumsuzluk başlar doyumsuzluk mutsuzluğu doğurur
Çok vardırda genel olarak surekli yanlış yaparak kendinden zamanla soğutmak olabilir genel iki cins içinde.
Şakasına da olsa ayrılalım denilmesi bence hata sinir oluyorum ben, aşırı darlaması, az darlasa sorun yok
Dünyanın kendi merkezinde döndüğünü düşünmeleri, her erkek sizin atarlı davranışlara katlanacak kadar gurursuz değil. "Güle güle!"
Sahiplenilmeyi umursanmayı isteyip aynısını karşı tarafa yaşatmamaları
Her şeyi karşılıksız affetmek. Aldatılsa bile. Veya tam tersi çıkar için sevmek
Fazla sahplenme
İlişkiye bir isim koyma çabası
Vazgeçilmez olduklarını düşünme
Adam gibi adam varken kıytırık insanlara tamah edilmesi ekseriyet böyle
Sürekli ilgi bekleyip benle ilgilen dünyayı unut gibi davranmaları
Blowjob yaparken dişlemek, dişlerini dudakları ile kapatmamak.
erkekleri fazla sıkmaları fazla baskı kurmaya çalışmaları. biraz geride durup erkeğin ona yönlenmesini beklememeleri.
Hangi birini saysam :D :D
Bilmem orasını.. 😄
Yok yok yeterli.. 😅 3-5 demişsin 7 olmuş yine.. 😄
Yoo ben bişey yapmadım.. 😄
Alınmadım ki alınan da kim.. 😅
Bulunduğum yerden ön memnunum ben.. 🙄
Ben *
Yanlış yazdım diye düşündüm.. Ama fazla yazmışım.. 😄
İçinizdeki cinsel açlıģı aşk zannedip saçma şiiirler yazmak
Fazla sevmek 😕
Gereksiz trip.
Aşırı kıskançlık.
Bencillik.
Hassasmis numarası yapmanız 😂
Anlayissiz olmalari brnce
Naz diye kendinden soğutması
Kafasında kurup kurup olmadık şeyler için kıskançlık moduna girip kavga çıkarmak.
Gereksiz trip ve gereksiz davranışlar
Çok sevmek değer vermek üstüne düşmek
kıskançlık bakımsızlık başka erkekler ile mukayese
Hiç hata yapmadıklarını zannetmeleri
Karşısındaki erkeğe aptalca aşık olması
Anlamıyorlar aşağılıyorlar aldatıyorlar...
Gösterip elletmemelri büyük hata
Çok yalan söylemeleri
Parası olana aşkı satmaları..
Tutarsızlıkdır, bu herhangi bir konu olabilir
Çok naz aşık usandirir
Hata zinciri oluşturan kadınlar zaten 😬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?