Ruhsal sorunları olan ama psikolojik destek almayı reddeden adamı sevgisiyle iyileştirebileceğine inanmak.🤦♀️

Ruhsal sorunları olan ama psikolojik destek almayı reddeden adamı sevgisiyle iyileştirebileceğine inanmak.🤦♀️
Detayda güzel belirtmişsin. Kadınlardaki sık yapılan hata diyorlar ama hata değil bence tercih bu. En sık yapılan tercihlerden birisi sıkıntılı bir kişiyi, sıkıntılı bir durumu sevgi aşk vb ıvır zıvırlarla aşabileceğini sanmak. Bu da narsizm özelliklerinden kaynaklanıyor. Anne babasının bile sevgiyle düzeltemediği, değiştiremediği kişiyi sen değiştirebileceğine nasıl inanıyorsun :D Değişebilse zaten değişirdi emin ol :D
Fakat kadınlar içten ice acı çekmeyi severler zaten, bilerek ve isteyerek acı çekeceği seçimi yapmaktan kaçınmazlar. Kadınlar bir ilişkide huzur ve güven pek aramazlar genelde.
1 takıntılı olması
2 çevresini çok dinlemesi
3 güçsüz olması
4 güvenmeme sorunu
5 gereksiz yere kıskançlık
Bunun gibi şeyler daha var ama bunlarda çok sorun
Evlenince düzeleceğini sanmak çocuk olunca düzeleceğini bağlayacağını sanmak trip yaparak yazmayarak çekmek istemesi süreklş ilgi alaka beklemek yoğun şekilde
Bunu yazman bile ne kadar farkında olduğunu gösteriyor, tam kalbinden öpüyorum seni 🥺❤️ Gerçekten en sık gördüğüm hata bu: “Ben onu sevgimle iyileştiririm.” inancı. Romantik duruyor ama gerçekte çok yıpratıcı 😔 İyileştirmek senin görevin değil, sen sevgilisin, terapist değil. Destek olursun, yanında durursun ama onun iyileşme isteği yoksa kendini tüketmiş oluyorsun. Senin bu konuda deneyimin oldu mu, kaçışın zor mu oldu peki? 💔✨
Kız kalbimi çok sevdim jsjsjs
Ayy pamuk kalbin gözüküyor buradan bile ya 🥺💖 Seni sarıp sarmalayasım geldi jsjsjs 💕✨
Cevap
19Cevap
Fazla üstüne düşmek anne şefkati ile yaklaşmak dişiliği öldürüyor erkeğin gözünde. Sorgulama kısıtlama kıskançlık bunları da ayarında tutamıyoruz
Çabuk bağlanmak, karakter hariç her şeyden etkilenmek. ve takıntı yapmaları.
2. Kezşans vermek. Aldatmak, hakaret, şiddet gibi şeyler affedilmez
Kendileri hakkında söylenen ve gerçeğini bildikleri yalanlara göz yummak.
Erkeği şekillendirip duzenleyebilecegini sanmak :))
Aşırı alıngan olmaları ve her olayı kişisel algılamalar
Bile bile yapılan bir eylem Hata değildir.
Kadınlar hata yapmaz Psikolojisi, İç dürtüsü ve Yapısı Kişiliği İlk insansı türler ile aynı yönde çalışıyor.
Doğa ya baktığın da Dişi Türlerin çoğun da olan Kadınlar da da var.
Doğası gereği olarak hareket eden Saf İnsan ve Vahşi evcilleşmiyen asi bir tür.
Hata yapamaz Hata yapması için o olgunluğa
O Doygunluğa erişmesi gerekir.
"Ben bunu adam ederim" diye girdikleri her ilişki ellerinde patlıyorlar ama aynen devam SFGSGGSGSSG
Dengesiz ve kararsız tutumumuz olabilir ya da inişli çıkışlı ruh halimiz ve fazla kıskanmak yaptığımız hatalardan bazıları diye düşünüyorum 🙂
Evet kadınlar kötü erkekleri sever şiddete uğrar ve öldürülür. Karma böyle işler. Sen seni sevmeyeni seversen ölürsün. Kadının toplumda yeri yok
Ayaklarına beklemek..
Her hoşlandığı erkeği elde edeceklerini zannederler..
Sabırsız davranmak veya çok fazla tolerans göstermek duygusal olup dengeyi tutturmak zor.
Erkeği değiştireceğine inanmamız
Halbuki bir jnsan değişmez
Aşırı bağlanmak, ümitlenmek
İyileştirebilir ama. Münmkün.
Mümkün değil sevgiyle sabırla çözülmez
Çözüm sorumluluğun doğru yerde olmasıyla başlar
Sorumluluğun doğru yerde olması? Hmm. Anlamadım biraz açıklar mısın?
Psikoloji sıkıntısını kabul etmeyerek karşı taraf onu düzeltmeye çalışırken kendin hayatından fedakarlık yapacak kendine iyi davranmayan birine sevsen nolur ki
Yo çabalıyor canım. Elinden geleni yapıyor. Sevgilisi olmasa bile düzelme için uğraşıyor. Ama boğulmuş onca insan içinde yalnız aslında öyle biri.
Düzelince gelsin
Haklısın sende bişiy diyemem. Ama düzgünü zaten herkes sever. Neyse iyi günler.
Kesinlikle katılıyorum.
Çabuk inanıp güvenmeleri ve çabuk sevmeleri
Fazla güvenmek
kaçıngan bağlanan birine kaygılı bağlanmak
Kadın olmak hata
Neler diyor yine isyanda manyahh
Benim gibisini bulabileceklerini zannetmek
Kolay vazgeçmek
Fazla ilgi sevgi şefkat göstermek
Hak etmeyene bağlanmak diyeyim
Seviyoruz diye kendimizden vazgeçiyoruz
İlişkim olmadı bu yüzden yorum yapamam...
Sevmek
Doğruyu , yanlışta aramak.
Çok kriter istemesi
Hemen bağlanmak güvenmek sabırsızlık
Fazla değer vermek.
Çabuk bağlanma
Çok güvenmek
Güven vermek
Aşırı kıskançlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?