Babam da umudu kesti benden... Ne yapmalıyım?

Aklı selim olgun insanların yardımını bekliyorum....

Merhaba ismim Devrim yaşım 19.Baya uzun bişey olucak ve çok ciddi bişey bazı insanların sevgilimden ayrıldım ne yapmalıyım,bakıştık acaba seviyomu,sivilcem çıktı sevgilimle buluşamıyorum ne yapçam tarzı bişey değil bu konu.Onun için kendilerini ifşa etmeseler bile bende küçük kardeşlerimin bu konuyu ibret alıp okumalarını aklı selim olgun insanların ise fikirlerini öğrenmek istiyorum ve sizden yardım istiyorum.

Demin içtiğim son sigaram bitene kadar Yarını düşünmüyordum.Evlilik,kariyer kısacası Geleceğimi umursamıyordum Hep bugünü yaşardım.Çevrem bayan erkek farketmez genişti Ama hepsinin çıkar peşinde olduğunu anladığım an Hepsiyle ilişkimi kestim ve bu yüzlerine karşı kin kusmakla son buldu.ergenlik dönemimde Başladı herşey 15 yaşında lise 1 e başlarken tanıştım kötü ortamlarla tanıştığım kullanmadığım made kalmadı.Derslerim çok iyiydi Türkiyede öğrencilerin en çok zorlandığı lise 1 de benim sadece 1 zayıfım gelmişti ama devamsızlığım 48 gündü Ve okuldan atıldım.Kötü işlere bulaştım ve baya para kazandım ne okul hayatımı nede beni düzeltmek için uğraşan annemi babamı umursuyodum.O renkli günlerin biticeğini ve bigün Dört duvar arasında Pişmanlıkla 20 saatimi sanalda gecirçeğim aklımın ucundan geçmezdi.O çocukluk aklıyla Çok iyi olan çevremi toplamıştım herşey güzeldi.Her günüm madde kullanmakla kızlarla gezip tozup yatmakla haydan gelen parayı huya harcamakla geçti gitti.

Akrabalarım dışladılar beni ailemin aklına girip Soğuttular benden evden kovun kendine hayri yok size hayri olmaz diye.4 senem böyle geçti.4 sene sonra benim hayatımı düzeltmek için biri gönderilmişti sanki yukardan.Maddeden kurtardı beni o çevremden kurtardı yarını düşünmem için uyardı beni hep 23 yaşında deyim yerinde kanatları eksikti sadece.7 ay sürdü ilişkimiz söz verdim ve 7 ayın sonunda o lanet olası eski günlerimi özledim ve kalbini kırdım ayrıldım.

Pişmanım.Oh iyi olmuş sana müstehak şeşlerini duyuyorum nolur yaptığım hataları yüzüme vurmak için değil Bana yardım etmek için yorum yazın aşağıya.Çünkü hatalarımın an ve an pişmanlığı içerisindeyim.Başkasının özendiği keşke dedği hayatı yaşadığım için kendimden nefret ediyorum herşey dışardan güzel görünüyor ama öyle değil.Dışardan okuyordum Liseyi ama sürekli sınavlara girmedim.Üç sene boyunca sadece 1 kere gittim oda tesadüfen gece uyumamıştık arkdaşlarla dışarı çıktım gidip sınav yerine sınava girdim can skintisindan sabah sabah yapçak bişey olmadığı için ve 25 kredi aldım sınavdan çalışmadan.Babam Zeytinburnunda parmakla işaret edilcek biridir.Kendisine ait 2 tane restourantı var Ama oğlu olduğum için utanıyor kendinden ve hiç kimse beni bilmez oğlu olarak.Benden 2 yaş küçük kardeşimi tanır bütün semt Esnaf Süleymanın çalışkan,babasına destek olan oğlu serhat diye.Babamda umudu kesti benden.Eskisi gibi beni kazanmak için uğraşmıyor bile eve gelince hoşgeldin baba diyorum yüzüme bile bakmıyor...
Güncellemeler
+1 yıl
Bana okumadın gel yanımda dur ögreteyım meslegı sen işlet restourantı diyor ama Ben istemıyorum sevmıyorum o meslegı günde 15 saat çalısıyosun Haftada 1 gün izin oda aksam 6 ya kadar.6 da servis başlıyor işinin başında olman gerekiyor.Sosyal hayatım olmıcak evet param olucak altımda lüks arabam olcak lüks bi evim olcak ama o eve ben gece 2 de girip sabah 10 da cıkcam dayalı döşeli bi otel olarak kullancam.Evet arabam olcak ama onu ben eve giderken ve işe gelirken kullanıcam.
Güncellemeler
+1 yıl
ha bide haftada yarım gün izin kullandıgım zaman kullancam.Bi karım ve cocuklarım olcak babamın bana yaptıgı gıbı her dedıgını ikilettırmıcem ama ılgı veremıcem göz kulak olamıcam.Ben 90 larda buyudum cok güzel geçti çocuklugum bı cocuga göre güzzeldi ama eksik bişeyler vardı.Ben böyle asosyallıge dayanamam.Okumak ıstıyorum kendıme guvenıyorum ama bana manevı destek cıkıcak guvenıcek bı aılem yok.Okudugumda bı meslegım oldugunda belkı babamdan az kazancam ama sosyal hayatım olcak.
Güncellemeler
+1 yıl
6-8 saat çalıscam ama aksam yemegınde aılemle oturabılıcem cocuklarıma vakıt ayırabılıcem.Bazen babamı sucluyorum bıze vakıt ayıramadıgı ıcın Clıck filmi var belkı bılırsınz en az 10 kez ızledım her seferınde aglıyorum.küçükken mahallede top oynardık aksam 8 oldugunda arkdaslarımın annesı bagırırdı camdan koş baban geldı dıye yemek yıcez ben hiç babamla aksam yemegı yemedım evde.Arkdaslarım yakınırdı babam geceye kadar basucumda durdu derslerımı yapmam ıcın diye.
Babam da umudu kesti benden... Ne yapmalıyım?