+1 yılyasin daha genc. Sen yine bazi seylerin farkina varmissin ve kendine artik dur demeyi getirmissin aklina. Senin ne dusundugunu ne hissettigini cok iyi biliyorum inan bana. Seni sen yapacak olan seyleri yasamissin.. olmasi gerekenler olmus ve seni sen yapmis. bazi seylerin farkina varmak icin boylesi gerekiyormus.
Baba nin eksikligini diyim, genel olarak, ozlemissin..ama artik burada takilip kalma. aklina geldiginde baska birsey dusunmeye calis. cunki zamani geriye donduremezsin. sadece beynini mesgul etmekten ve seni negatif dusunceye sokmaktan baska bisey yapmaz.
ilk once kendi dr un ol ve deistiemiyecegin seylerin uzerinde kalma. olmus bitmis unut. degistirebilcegin seylere odaklan.
sanki artik pes etmis neden boyle oldu bana bunuda yaptilar filan diye bir kurban konumuna sokmussun kendini. OYsaki hersey senin elinde. o melekle alakasi yok o vesile olmus. tekrra biri gelip seni kurtaricak diy ebeklemen anlamsiz olur.
dedigim gibi ilk adimi atacak olan sensin .dusunme ve YAP. dogru ani bekleme, beklersen o dogru an gelcek diye cok beklersin. dusunme ve basla. bence sen bu negatif dusunceleri at arkana.. yasamam gerekiyormus, hayati boyle ogrenmem gerekiyormus de ve ilk adimi babanin is yerinde calisarak yap.
Sakin babanin azarlamalarina kulak asma(onlar bazen baba boyle yapmasi lazim diye yapar bunu e birazda seni kivama sokmak icin) inanki bunu senin iyiligin icin yapar, yani alinmadan ona sabir gostererek calis.
Senin simdiden yok butun gun calismam lazim, yok bana gore degil fila, sosyal hayatim olmiycak yok bilmem ne demen, simdiden pes ettigini gosteriyor. ne bu korkakmisin sen?
GIt babana ve yaninda basla! bu inanki senin icin cok iyi olacak babaninda senin icindeki cevheri gorecek. ama sabirla gerekli! hersey artmnut pis agzima dus olsa .ooo
dinle aran nasil bilmiyorum ama ben sikntili donemlerimde dine asiri baglandim ve bircok bilmedigim seyi ogrendim. dedigim gibi bunlari yasaman gerekiyormus ve allah bize dertleri sabretmemizi ve bizi sinayarak sinavi gececekmi diye bakmak icin veriyor. hersey hep guzel olacak diye birsey yok. dusunsene atiyorum boyle ona buna bagiran baba olmasaydi sen dertli olup , yinede sabir gosterip sinavi gecebilirmiydin? neguzel allah bize gecebilecek sinavlar versin.. ki biz daha cok yildiz toplayalim :) yoksa hic bir dert yok bisey yok sabretmemiz gereken sikintilar yok nasil neyden gecmis olucaz da cenneti bize lkayik gorecekler?
Senin icin gec degil. babanin yaninda basla.. gece cikamiycam bilmem babamla yapamicam filan dyie dusunme baslangici yap sonra yaninda ek olarak liseyide bitir.. inan bana ilerlemeyi gordukce hayat daha pozitif gelicek gozune. seni dertten cikip kurtaracak bir melek degilde busefer pozitif hayatina hayat katacak. seninle.. sende olan o pozitif dusunceye, caliskan insanla, yasamak icin gelecek o melek :) ..Cok dua et ve ilmi filan arastir..pes etme.. sabir goster.. akilli adam gibi davran :) HERsey cok guzel olcak..yitirme umidini. HErsey gonlunce olsun insallah112 Yorumla- +1 yıl
dinle aran nasil bilmiyorum ama ben sikntili donemlerimde dine asiri baglandim -Firavunnnkiz buna tebessüm ettim sağol moral oldu =) .Bı yandan bende aynı düşüncedeyıım ınsan yaşayarak acı cekerek olgunlasıyor dıyorum ıyıkı böyle yasamısım ögrenmıs görmüş geçirmiş oldum böyle şeylerı erke yaşta dıyorum.Bı yandanda gıden 4 seneme acıyorum.Dısardan lıseye kayıt yaptım babamın yanında olmak ısterım ama hep nasıhat azarlama kıyaslama cok sınrlıyımdır hemen bende parlıyorum gelemıyorum...
- +1 yıl
Ve korkakta değilm yaparım güvenıyorum kendıme zaten guvenmesem genç yaşta mılletın korktugu seylerı yapmaz korkktugu seylerı kullanmazdım.Umarım pozitif hayatıma pozitif bı enerjı katıcak bırı cıkar karsıma bır kere cıktı kıymetını bılemedım artık cok geç geride dönmez bılıyorum.Zaten yenı bı sayfa açtım ben ıstemem cok sey degıstı son 2 ayda.Umarım olur hersey gönlümce çok sağol okuyup yorumladıgın,vakıt ayırdıgın için .
- +1 yıl
:)) yanlis bir cumle kurmussam mazur gor.. turkcem bozuktur :) hani bazen soylemek istedigim seyler yabanci dille karisabiliyor :) ... ama guldurebildiysem ne mutlu bana :)
baban ayni benim babam gibi tarif etmissin :) bu dedigim gibi onlar oyle gordukleri icin oyle olmasini sandiklari icin, kaba tabirle agiz gormedikleri icin boyleler :) .. artik mazur gorucen degistiremezsin. Sen sabir gostereceksin. Allah bize kuldan dert vermis, bizde buna sabirla katlanmaya mecburuz ki gecelim sinavi. - +1 yıl
korkakligi o anlamada demedim :) yani gece yarisi cikamazsin seeenn korkaksin anlaminda degil :) tabiki. yani baslangic yapmaktan isden gucten. buda tabi az sana push yapmak icin :) takilma bu lafima. ama dedigim gibi babani degistiremezsin nekadar sozleri agir gelsede sen kendine hakim ol. o babandir hem hakki var sana bole yapmakla. sen tersini yap onu utandir. inan daha iyi davranacaktir sana.. Sen babana farkli davran bak o nasil yapiyr :) senden gorsun ogrensin ozaman yapamiyorsa..
- +1 yıl
yani sen nasio lolmasi gerektigini gster biraz gormezden gel yaptigi seyleri baba olmasina yasinin ilerlemis olmasina, e birde senin bu yaptigin hatalardan artik bikmis ve artik duzelmen icin kizmis da yapiyor diye dusun ve takma kafana. cunki kim isterki cocugu iyi is sahibi olmasin? hayati b*mb*k olsun? gormezden gel .. buarada rica ederim yardimci olabildiysem az da ne mutlu bana.. dertlesmek istersn bisey paylasmak istersen yaz bana! hep dinler yrdm etmeye calisirim elimden bisey gelebilceks
- +1 yıl
hayır türkçen bozuk değil aksine akıcı anlaşılır =)) güldüğüm nokta şuydu hani dine baglandım falan dedın ve nickin firavunkız =D firavun zamanında peygambere karşşı cıkan allaha karsı cıkan biri ondan güldüm =)) Neyse gelelım asıl konuya sabredıcem artık napayım artık adam bana laf etse kızsa kıyaslarsa mılletle bişey demem bu konustuklarımz aklma gelir susarım sabrederim =)
- +1 yıl
Yani babamda haklı bı konuda İstemmez benım kötülüğümü.Çok uğraştı benım ıcın cok devamsızlıgımı sıldırdı okuldan mahkemelerım oldu en ıyı avukatları tuttu hastaneye yatırcaktı yalvardım yakardım koyma benı oralara daha kötü olurum dedım ıstedıgmı yaptı cok ugrastı didindi ama ben ınat ettım umursamadım.
- +1 yıl
nick bulucam derken sacmalamisim o halde :))) degistirmem lazim.. hic aklima gelmedi.. ALlaha sukurrr Muslimanim ..
evet oyle yap cunki boyle bir babayla ancak boyle anlasirsin :) dedigim gibi aynindan bende var ve ancak onu boyle duzeltebilirsin. tabi o yine yapacagini yapar ama inan sabret..
not: bu ncki degistrmem lazim :) - +1 yıl
haha not:bu nıckı degıstırmem lazm =D =D aynından bendede varken kardeşinmi yoksa çocugun falanmı =) ?
- +1 yıl
BABamm babamm aynisi :) ama onlari dgeistiremezsin onlar boyle azda saydi duymak lazim yaptiklarini nekadar dogru mbulmasakta. e birde sen kendinde yapmissin simdi o boyle demeyelim cunki baksana zamaninda seni dizginlemeye calismis artik pes etmis. kizmasinda napsin. dedigim gibi sen pek kulak asma hatta bagirdi mi kiyasladimi onu duymazdan gel kapa kulagini. aliskanlik edin baktin sevmedigin bisey diyo duyma :) cunki degismez o buyastan sonra.
not: birde sen gibi kardesim var - +1 yıl
oda gecen hafta babamin is yerinde basladi. oda ayni sen ggibidi.. ben konusmadimmi kaldi annem neler dedi babam hep sans verdi ama herdefasinda sansini kaybettii.. ama en son oda herseye ramen baslicam dedi ve basladi isyerinde. babam simdi mutlu :) on ugordukce... ve iyi iye gidiyor.. sen babanin yaninda baslangicini yap sonra iyilesince duzelince zaten gerisi gelir, baska is bulursun hayatin duzelr cok degisir hayatinda seyler...
- +1 yıl
umarım düzelir herşey bakalım =)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyazdıklarının hepsini okudum ama okuyan çok olmıycak çok uzun şimdi anlattıklarına göre kötü bir durumda değilsin hatalarının hepsi senin olabilir yapmışsın bitmiş gençlik dönemi yanlış arkadaşlıklar babası annesi hatta ailesi yanında olmayan tek sen değilsin o yüzden suçlu sensin yarının olmaması ne demekki daha gençsin otur dersine çalış eline mesleğini al geçmişe bakıpta ah vah ediceğine sanki 70 yaşındasın daha bir şey görmemişsin o yüzden bu kadar abartıyorsun gençlik bunalımı açıktan bitir liseni dışarı çık bir kursa yazıl o zaman zaten arkadaşların olur herkesin çevresinde yüzlerce insan yok 2 arkadaşın olur doğru düzgün sağlam olur sosyallik hergün gezip tozmak değildir ayrıca kitap oku kendini geliştir boş zamanlarında babanın yanına git çalış al sana sosyallik yani çok abartıyorsun
56 Yorumla- +1 yıl
farkındayım okumıcaklarının onlar şimdi sivilcesi çıkan kızla yada cinsellık bölümünde yapmak ıstedıklerı ama yapamadıkları yaptım dıye yalan attıkları seyleri yazmakla meşgul.Neyse kötü bi durumdayım ben asosyal oldum okumak ıcın kımse destek olmuyo bana.Ailem bile sırt çevirdi.Dışarı cıkcamda kımın yanına gıdeyım özgüvenım bıttı dısarda yuremeyı unuttum cıkıyorum sankı cıplak vucutla cıkmısım gıbı herkez tuhaf tuhaf bakıyo zannedıyorum.Napcagımı bılmıyorum son çare buraya döktüm içimi.
- +1 yıl
her zaman sana destek olan insanlar arama kokumak istiyorsan okursun ailen zaten çabalarsan yanında olur onlarada hak vermek lazım zamanla düzelir dışarı çık işte sana öyle geliyormuş git basketbol oyna ne biliyim en iyisi kursa yazıl zaten ders çalışmak ve kurstan çok boş zamanın kalmaz seninki bi depresyon sadece
- +1 yıl
ne önerırsın bana bolca vakıt harcıcagım.Gitar kursuna gıtmeyı dusunuyorum ama sadece haftada 2 saat.Benım daha cok ugras vercegım bişey olması lazım.Pazartesi ders kıtaplarımı alıcam ve gidip dedıgını yapıcam roman alıcam okumak ıcın tavsıye edıcegın akıcı kıtaplar varmıdır.
- +1 yıl
ilgi alanına uygun olsun sadece vakit geçirmek için değil böylece kendini de geliştirirsin spor olabilir mesela sana bir kitap öneriyim ben sevmiştim S.J Bolton zehir adlı kitap gayet akıcıdır gerilm seviyorsan beğeniceksindir mutlaka gitarada git hepsinin altından kalkabilirsin öyle oturup hatalara dalasan olmaz o artık kapandı bitti geride kaldı bir şey değişmeyeceğine göre zaten hatanı anlamak en büyük ilerlemedir ondanda bir ders çıkardıysan bu olgunluktur geleceğine odaklan
- +1 yıl
yazım kenara ısmını yazarın ve kıtabın ılk fırsatta alıcam.Yaptıhım hataların farkındayım ve pişman oldugumu ben bu konuyu okuyan ınsanlar ve allah bılıyor.Bundan sonra gelecegımı düşünücem...Üşenmeyip okudgun için ve yorum yaptıgın ıcın yardım ettıgın ıcın çok sağol çok teşekkürler.Allah sendende aşağıda yorum yapan ınsanlardanda razı olsun...
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılbenim güzel kardeşim...hepsini satır satır okudum.hiç boş geçmedim.şimdi sana acizane fikrimi sunuyorum.taktir senin...esnaflık yaptığım yıllarda yetiştirdiğim bir çocuk vardı.gaziosmanpaşa sarıgöl de yaşayan tam bir psikopattı.alkol sigara esrar ve madde bağımlısı nerde akşam orda sabah yaşayan üç öğün kavga eden polis bıçaklayan çok tehlikeli kontrol edilmesi çok zor bir çocuktu...ama içindeki muhabbeti samimiyeti ve güvendiğine olan sevgi ve merhameti taktireşayan dı...asla birtek kızla ilişkisi olmazdı.ve bir gün hayatına bir kız girdi birlikte çok uyumlu oldular.kız onun resmen ruhuna hitab etmeyi başarmış adeta ona nüfuz etmişti..alışk olmadığı bu yeni düzeni sonraki zamanlarda yadırgamaya başlamış ve kıza çok kötü davranmaya başlamıştı.kız kendisinden 4 yaş da büyük ayrıca...bir gün sahile birlikte indik aldık biralarımızı ve muhabbet etmeye başladık.beni çok sever patrondan çok abi gibi görürdü.bana kızdan bahsetmeye başladı.ilişkilerinin başladığı günden beri zaten benim gözlemlediğim olumlu gelişmeler zaten vardı...ama onun anlattığı kadarıyla kaybetmek üzereydi.kız onu bırakmayı düşünmeye başlamıştı.ve çocuğun cebinde benden aldığı haftalıktan başka tek kuruşu olmayan tam bir gariban dı.kızda da birşey yoktu senin anlıcaan.ve ona dedimki!bak kardeşim.orda burda yatıp onunla bununla kavga edip onunla bununla yatıp karakollarda sabahlayıp bir gün aynaya baktığında neleri kaybettiğini anlıcaksın..ve bunu yaşamakta olduğunu o gün anladım.ve ona göre çılgınca gelecek bir teklifte bulundum.dedimki ona.bak kardeşim.bu kız senin her huyunu biliyo buna ramen seni deli gibi seviyo.ve sen ona böyle davrandığın için sonunda onu kaybediyorsun.eee abi napayım ozaman?önünde iki seçenek var dedim.1 eski hayatına geri dönersin taaki belli bir yaşa ve yorgunluğa gelene kadar.2onunla evlenirsin...abi yuh daha neler ne evlenmesi kafayım yedin.?hayır yemedim.şimdiye kadar 2 günden daha uzun süren bir ilişkin olmadı.bak bununla kaç ay oldu gidiyor.sorarım sana senin kahrını ondan başka çeken olurmu?düşündü ve konu kapandı.şimdimi?evliler evlerinin taksidini ödüyorlar.çevresinin ailesinin taktirini kazandı.kendine olan güveni arttı.allah seni tüm kötülüklerden korumak için mutlaka bir melek gönderir bunu bilirsin.asıl beklediğin sana gelen meleği kanatlarına bakarak anlamaya kalkarsan daha çok beklersin.o melek uzun saçlı badem gözlü dünyalar güzeli bir kızdır.onu kaybetme!git geri kazan...ve onunla evlen...
16 Yorumla- +1 yıl
Abim ben çok denedım farklı şehırlerdeyız ınanmadı guvenmedı 2 ay boyunca peşinden agladım guvenmıyorum sana bıttı dedı.Bende eyvallah dedım rahatsız etmedım hem bu saatten sonra değişen şeyler oldu ben geri dönemem.Yenı bı sayfa açmak ıstıyorum kendıme okulum bi düzenım varken bırı ıllakı cıkıcak karsıma bu kadar emegımın bosa gıtmesı olanaksız önumde uzun yıllar var bulabılırım tekrar aşık olcagım benım yanımda olan ıyı kötü her konuda destek olan bırını.çok sağol okuyup yorumladıgın ıcın...
- +1 yıl
aramaktan vazgeçme sakın.ortamını değiştir imajını değiştir.sosyal klüblere git.yeni insanlar tanı.herşey değişir.sen sabret.
- +1 yıl
ortam yokkı hep kötü insanlar vardı bayan erkek demedim küfrettim uzak durun benden dedım =) gıtara gıtmeyı dusunuyorum ama haftada sadece 2 saat bol ugraslı bişey arıyorumda bulamadım daha bakıcam heralde derslere çalısmaktan ve part tıme iş bulmaktan vakıt kalmaz gibi.Gitara kesın gıdıcem ama .
- +1 yıl
yabancı dil kursları iyi olur senin için
- +1 yıl
turizm okumayı planlıyorum düşünebılırm pazartesi bi araştırma yapayım ben teşekkürler çok sağol okuyup yorumladıgı ıcı abım allh razı olsun .
- +1 yıl
estafirullah acizane aklım yettiği kadar yardımcı olmak benim insanlık görevin.bakırköy de wallstreet diye bir dershane var fiyatını bilmiyorum abim yıllar önce oraya gitmişti ve orası sayesinde ingilizceyi öğrendi(kendisi de çabaladı)ingilizce öğrenemesen bile orada eğitim gören çok kaliteli terbiyeli ahlaklı efendi insanlarla tanışacağını düşünüyorum.bi uğramanda fayda var.
sana benzer bi hayatım var arkadaşım tek fark sen lisede çalışkanmışsın ben ilk okuldan beri çalışmazdım senın yaptıgın hataları bnde yaptım her turlu ortam her türlü sosyallik karı kız ne ararasan. ailem hep derdi ahmetn oglu şunu kazanmış mehmetın oglu polis olmş ayşenin kızı avukat olmuş hep bi özlem icınde yuzume bakardı bende yere bakardım utancımdan. babamın senın gıbı bi işide yoktu bıldıgın serbest meslek. Sonra senın gıbı gerçekleri anladım yaş 20 iken çat pat liseyi bitrdik sonra 2 sene dersanye gittim adam akıllı calıştım türkçe öğretmenliğini kazandm yanlş anlama maksat sana gösteriş olsun degil gör kıskan başaramaya çalış. kimseden bir eksiğin yok hatta fazlan var şuan gerçekleri görmeye başlamışsın. daha yaşın genç 19 olsn 22 25 olsn farketmez gerçekleri gördüysen sorun yok oku geliştir kendini sonra o yüzüne bakmayan baban bıle sana saygı göstercek
25 Yorumla- +1 yıl
Yok estagfurllah üstad ne yanllış anlaması bana benzeyen senın gıbı insanların hırsla kazandıgı seylerı görmek benım ıcın daha ıyı.Kendıme guvenırm hırs yaparım sonucunda nasıl bı yerlere gelcegımı görürüm verdıgım emegın karsılıgnı alırım.Okudugun ıcın yorum yaptıgın ıcın cok saolasın allh razı olsun ...
- +1 yıl
pazartesi gıdıp kıtaplarımı alıcam.Gitar kursuna yazılcam part time bi iş bulup kalan boş vaktımde kıtap okucam planladım kafamda inşallah aksılık olmaz hersey yolunda gıder sende dıger arkdaslarda çok sağulun zamanı gelınce konumum ksılıgım zaten konuscak ben bı sure susup kendımle ılgılencem =)
- +1 yıl
yazıcam üstad merak etme konu açıcam böyleyken böyle oldu dıye =)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güncelleme yetmedı bende arkdasımın hesabından devam edıyorum =/.Benım babam hıc derslerını yap dıye zorlamadı beni.Şuan ki durumuma gelince.Sadece destek cıkan onunda Büyük sorunları olan 1 arkdasım var.İsmi seren.Babası annesını aldatıyor.Abısı benım gıbı madde kullanıyor ve unıversıte 1 i 3 senedır tekrar edıyor.kazanamadıgı öss ye tekrar hazırlanıyor.Bunlara ragmen benle ılgılenıyor.Allah onu ılk önce aılesıne sonra bana bagıslasın onu cok sevıyorum.İyiki var ve yanımda.O olmasa şu an akan gözyaslarım değil bileklerımde dolasan kandı Tek desteğim dayanagımdır kendısı.Kötü şeyleri bıraktım kötü işleride açıktan okumayı dusunuyorum ama allaha emanet.iki aydır bir kez bile dışarı cıkmadım.Etrafımda asosyallıkten kurtaracak benı 1 arkdas kalmadı.Geçmişte olanlarda madde ve para yüzünden yanımdaydı zaten.Hergün evde oturmaktan boşuna yaşamaktan bıktım.Ağlamaktan çaresızlıkten bıktım.Yalnız olmaktan bıktım. asosyal olmaktan bıktım.Yarınımın olmamasından bıktım.Bana ''NOLUR'' yardım edin.Şimdi soruyorum benım ne yapmam lazım ?
10 YorumlaAilelerimiz örnek olmaktan daha cok emir verici yada alınmış kararları gerçeklesmezini istiyorlar zamanla. Sende aslinda buna inat baya sey yasamisin. Belki bi sıcak sarmasma, hal hatir sorma yerine kuralar vardi gibi. Bence şu an millet içine girip sosaylim dicene. Ilk etapda okuluna önem ver ve o vakit zaten çevre edinirsin ama yine Senin öncelin ders olup ailene başardım bana güvenmediniz inanmadiniz ama ben yaptım diye bilmen icin azim hırs ve ırade gerekiyor. Inşallah hayırlısı olur. Asla gururlanma kırıcı olma dikenli ve zor yolunda.
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ılgısızlıktı benı bu yollara düşüren.Kuralcılık emrı vakı ısteklerı bıktırdı artık.Açıktan okuyorum ben cevre edınemem.Umarım o azim hırs ve iradeyı yakalarımda kendıme gelırım.İnşallah hayırlısı olur.
- +1 yıl
dogru yaa bulduktan sona bide öz olana bakcam daha daha ısım cok =) amin allah yar ve yardımcımız olsun teşekkürler ilgilendıgın için.
Yaşamaşsın, tecrübede edinmişsin, eğlenmişsin, tozmuşsun. Ee istemediklerinde belli. Neyine diretiyorsun? Azim et otur açıktan bitir liseyi gir üniversite sınavlarına patlat bir puan ailen ister yanında olsun ister olmasın. Ayakların üzüerinde durmayı ogren. Ailen öldüğünde ne yapacaksın şimdi diyorsun arkamda durmuyorlar diye? Sorun mu değil başaramazmısın belkide herkesten daha iyi başarırsın. İste yeter ki. Ve pes etme. Önündeki engeller mutlaka bir gün kalkacak ve sen sakın öğrenilmiş çaresizlik yapma. Hep bekle. Olucak. Dene bak gör
11 Yorumla- +1 yıl
evet çok erken gereğinden fazla yaşadım bıktım ve pişmanım.Dün kaydımı yaptırdım pazartesi kitaplarımı alıp çalışmaya baslıcam.Şuan başta babam ailem bana güvenmıyor ama kanıtlayabılırım dün geceden berı uyumadan bunları düşündüm yapmam lazım kaybettıgım 4 senemı telafı etmem grekıyor.konuyla ılgılenıp yardım ettıgın için teşekkürler Burdakı herkezın yorumu benım ıcın degerlı ve bunlar hep aklımda olcak.
Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Yakınmak sana birşey kazandırmaz. Burada bunları yazacağına gidip okumak için bir adım atsan, part time da olsa çalışmak için bikaç yere başvursan hem okuyup hem çalışsan böylece sosyalleşsen ailen de bunları görüp düzeldiğini anlayıp ona göre davransa herşey daha güzel olmaz mı? Durumunu düzeltmek tamamen senin elinde kimseyi suçlama babamla bir kere bile yemek yemedim diyorsun ama baban da para kazanmak için evine gelemeyen bir insanmış çalıştığı için sizi ihmal etmiş olabilir ama keyfinden yapmıyormuş ki. Bırak etrafı eğer gerçekten karar verirsen ve istersen şuanki ruh halinden ve durumundan çok rahat sıyrılabilirsin. Herşeyin çözümü var yeter ki iste.
11 Yorumla- +1 yıl
evet yakınarak pişmanlıgmı dıle getırerek elıme bişey gecmıyo kendımı yıpratmaktan başka.O adımı dün attım kayıt oldum acıktan yasıtlarım unı bıtırırken ben yenı alcam lıse dıplomasını 2 sene kaybım var.Part time iş bakıcam ama büyük ihtimal gidip babamın yanında bana emır vermesı bagırması yakınması ıcın durcam.Ben onu suçlamıyorum sadece o bıze böyle bakabıldı ılgısızdı dıye benım kötü ortamlara girmem yanlıştı engel olmalıydım kendıme.teşekkürler okuyup yorumladıgın ıcın ...
+1 yılsenn durumunda olan o kadar çok kişi vardır ki burdan çevrenn etkilediğinide görmş olduk ayrıca sen sosyal olmak istiyosun istemediğin bi işi yapmak istemiyosun tek çaren okumak aileni yanılt onları haksız çıkart okumak seni kurtarcak gibi sokak serserisi değilde elinde mesleği çok iyi bi aile babası olablrsn herşey senn elinde
11 Yorumla- +1 yıl
o çevre var ya allah belasını versin kaç insan var canına kıyan kendını zehırleyen hayatı kararan.Haklısın benım elımde.
kardeşim benim ben 35 yasındayım sokakta büyüdüm yaptığın bütün hataları yaptım daha fazlasını yaptım en son evlendim (EVLİLİK: 300km hızla giderken el frenini çekmektir banagöre) böyle bişeyin altına girdim ve şu an boşanıyorum çünkü o eski yasadığın hayatı özlüyor insan ve gercekten yapamıyor oyuzden kafana takma sadece bi hedefin olsun o hedefle senin arana girebilcek en ince seyi bile hayatından men et ondan sonra düzenli bi hayatın olacaktır.
13 Yorumla- +1 yıl
eyv cok sağol abim bunları düşünücem hep .
- +1 yıl
sevgili parfüm adı ne yaşadığımı bilmeden bu yorum cürretide ne böyle siz evinizde otururken sokakta neler olduğunu biliyomusunuz kafanıza göre konusuyosunuz sizin dısardan görüp serseri dediğiniz insanların yasantısını biliyomuusnuz da konusuyosunuz hepsini geç sen benim ne yasadığımı biliyomusunki kafana göre betimleme yapıp burda rahatsız ediyosunuz?
+1 yıl19 yaşındasın ve belli başlı hatalar yapmışsın. Sadece hatalarının farkında olman ve bunları düzeltme çaban bile takdire şayan birşey. Daha çok genç ve etrafın en hızlı etki edebildiği dönemdeymişsin. Aklı başında olan bir arkadaşa benziyorsun. Şimdi en önemlisi umudunu yitirme. Bir iş bul ve paranı kazan ailene kendini ısbat et işten arta kalan zamanlarda da eğlen sosyalliğini kaybetme. Başarılar.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet hatalıyım pişmanım ve elımden gelenın fazlasını yapcam düzeltmek ıcın.Pazartesi gidip okullada iş ilede ilgilenicem.Okuyup yorumladığın için teşekkürler...
- +1 yıl
birşey değil.
neden bunu sana ŞAH DAMARINDAN YAKIN ALLAHLA konusmuyorsun.biz burda hep tavsiye veriiriz ama iş sende biter.kainata dağılan merhamet Allahın MERHAMETİNİN sadece bir damlası.samimi ol sadece sana yol gösterecektir.sana dua edeceğim...
13 Yorumla- +1 yıl
Açtım ellerımı dua ettm daha önce hiç öyle bişey yapmadım inancımda yoktu.Gece yastığa kafamı koyuyorum yarın kendime çeki düzen vercem diyorum değişicem artık geç değil diyorum ertesi gün bi hantallık uyuşukluk sanki bi yük var engel oluyo bana oturuorm pc basına 20 saatim pc basında kahveyle ve 3 paket sıgarayla geçiyo...
- +1 yıl
tamam iyi geceler.
+1 yılumarım 2. bi melek çıkar karşına hayatını düzene sokarsın. bazılarına ilk şans bile verilmiyor. ve kesinlikle güzel bi bölüm kazanmaya bak. çok samimi buldum yazını, istediklerini. umarım allah gönlüne göre verir yapmak istediklerini yaptırtır
13 Yorumla- +1 yıl
umarım.4 sene kaybım var eğitimde temelde hatırlayamadıgım bi sürü konu var 2 senede alabılırm dıplomayı verımlı çalışırsam ve bu sürede unıversıteye hazırlanıcam gelecegımı geçtim benım ıcın söylenen kötü sözleri eleştirileri bıçak gibi kesmek istiyorum susturmak istiyorum çevremdekı herkezi.Okuyup zaman ayırdıgıın ıcın ve yorum yaptıgın için teşekkürler .
- +1 yıl
azimliysen yaparsın. üniversitelerde ne adamlar var evlendiği için okuyamamış babası zamanında okutmadığı için 30lu yaşlarında hazırlanıp gelmiş. senin kaybın yok çalışan yapıyor. kolay gelsin :)
- +1 yıl
evet bide bardağın o tarafından bakmak lazım sağol =)
+1 yılBaban parayı bulmuş ama kültürlü olmadığı için seni kötü ortamlardan koruyamamış üstüne de desteğini çekmiş iş sana düşüyor ya mücadele edip adam olucaksın ya da işe yaramaz bir serseri olacaksın
11 Yorumla- +1 yıl
kültürlü fazlasıyla ama vakıt ayıramadı bana ılgı göstermedı.Şuan destegını cekmıs durumda maddı manevı kredım yok yanında kendım ugrasıcam .
bizden ne istiosun şu anda nası bi yardımdan söz edioruz şu anki drumundan memnun msn?
19 Yorumla- +1 yıl
soru detayına en iyi cevapta devam ettim rica edersem orayıda okurmusn =/
- +1 yıl
Gerçekten Yazılan herşeyi yaşadım ve pişmanım o psikolojideyim.Dahada kötüsü nasıl olcak bilmiyorum ama yardıma bi fikre ihtiyacım var nasıl başlıcam nerden başlıcam bılmıyorum asosyalim evden cıkamıyorum aılemle aram kötü Aşık oldugum ınsandan ayrıldım herşey üst üste geldi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
- +1 yıl
öncelikle yapman greken yeternce açık değil mi? kafanı şu delikten çıkar artık güneşi hisset insanların arasına karış önce nefes almaya başla çünkü şuan bna kalırsa ölüden farklı değilsin sonra kesnlkle şu okul olayını halletmelisin açıktan mı okursun naparsn bunu hallet ne kullanıosan bırak ayık olmadan hiçbi haltı çözemessn bunlar hallolduktan sonra gerçekten belki de aşkını geri kazanablrsn.
- +1 yıl
tamamda kimse yyokki etrafımda tek başıma naparım nerelere gidebilirim ki ben.Okulu dışardan bıtırıcem unıye hazırlanırım son bi kudretle ama destek cıkan kımsem yok ve ailemlede aram kötü yardım edın dedıgımde bı zamanlar benım onlara yaptıgım kımı senmı yardım ıstıyosun bızden dıyolar.Bişey kullanmıyorum artık tek tesellimde o bıraktım ıradeli kesin bi şekilde hiç bir güç kullandırtamaz bana zaten artık.Aşkı istemıyorum ben Yeni bi sayfa açmak ıstıyorum ben .
- +1 yıl
peki yapıcam bunları bundan sonra.Çok teşekkürler okudgun ıcın yardım ettıgın için zaman ayrıdıgın ıcın mınnettarım.
- +1 yıl
bu bile yeter çok sağol.Boş konularda vakıt geçiren ınsanlarda var.yok yok iyilik melegım oldu bu yorum yapanlar ve sen gerçekten su yorumları okudum baya katkısı olcak.tekrar teşekkürler.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar