Babam yüzüden hayatım mahfoldu, yaşama hevesimi kaybettim ne yapmalıyım ?

annemi çok severim fakat benim küçüklüğümden beri annem şizofreni hastasıdır, babam çok cimri ve sadece kendini düşünüyor 15 yaşımda okadar şey yaşadım ki, yaşıtlarım azda olsa üstüne başına giysi alırabiliyorken ben hep yırtık ayakkabıyla gezerdim babam da bana yırtmasaydın vs geçiştiridi almazdı, giysi kıyafet mevzusunu asla açmadım zaten ama genede gel oğlum alalım felan yok yani, ayrıca anneme şiddet uyguluyordu ben küçükken geçen sene gene öyle şeyler yapmaya başladı yani azda olsa büyüdüm artık diyip karşılık verdim anneme vurmaya kalkışırken bıçak çektim babama sonra evden kovuldum babamı hiç bir konuda bana bize desteğini göremedim, zaten ben okul harçlığımı biriktirip internetten 2 el giysi alıyorum halen, küçüklükten beri ailevi olaylar yüzünden derslerimde aşırı kötüdür yani hatta 4 sınıfta çarpım tablosunu bilmediğim için kafamı duvarlara sürtmüştü ağladıkça ağlıyordum hep babam ağlama diyerek daha çok vuruyordu travma yaşadım zaten o yüzden ne zaman ağlayacak gibi olsam ağlayamıyorum bu boktan hayattan bıktım full arabesk dinliyorum ya sigara içmekten artık bunaldım lütfen bi tavsiye verin lütfen kurtulmak istiyorum bir şekilde
Babam yüzüden hayatım mahfoldu, yaşama hevesimi kaybettim ne yapmalıyım ?