AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
422Cevap
Internetten gerektigi kadar gorusmeden karar vermek zordur. Yuzyuze tanisip gorustugun biri de guvenilir olmayabilir. Ama dedigim gibi, zaman gereklidir.
Ben genellikle fake olup olmadığını onemserim. bunun dışında genElde başka şehirden oldukları için pek bir tehlike arzetMezler. ama kimlik bilgilerimi gizli tutarım
Kizlarin guveni hic kalmamis gorunuse gore. Bence sanal falan farketmez yaramaz insan her yerde aynidir
facebooktan tanıştııgm bir adamla bir iki ay sonra görüşmüştüm. Ve kendisiyle üç yıllık bir ilişkim sürdü. Nadiren olabiliyor.
Erkeğine göre değişir.
Çünkü, bir erkek olarak şöyle düşünüyorum:
Her erkek, adam değil.
Erkeklik başka, adamlık bambaşka...
Kendine ne kadar güveniyorsan, ortam ne durumda olursa olsun karşındakine d o oranda güvenmiş olursun. Güven dediğin karşıdakine değil kendine olan bir oluşumdur.
Reelde ne kadar güvenebilirsen sanalda da o kadar güvenebilirsin. Arada bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Geneli güvenilmezdir.
Evli, sevgilisi olan ya da nişanlı olup macera peşinde koşanlar çok fazla.
Tek gecelik aşk , kısa süreli cinsel yaşam, heyecan arayışı gibi sebepleri var.
Çok nadir de olsa güvenilir insanlar çıkabilir
Kisiye gore degisir ama orantilandiginda guvenilmeyecek tipler daha fazladir.
Güvenilmez diyen kızların kendi sorunu zaten adam gibi adam seçebilseler dünya hatta Türkiye böyle olmaz ben şuana kadar hep netten tanıştım ve hiç birini üzmedim hep onlar ayrıldı saçma bahanelerle sorun kız cinsindr olduğu için güvenilmiyo
çoguna guvenılmez bır erkek olarak dıyorum hıc bır zaman sanalda gercek yuxunu gostermez çok nadırdır oyle temız kısıler goruyorup face de bır suru arkadaslık sayfaları var %90 nın profılı sahte her ıkı tarafın
Bilmiyorum, dert etmedim hiç. Kişi bana kendini öyle tanıtıyorsa öyle tanırım. bir önem arz etmiyor yani m
Güvenilmez. Karşındaki kendini sana nasıl tanıtırsa sen o kadarını bilirsin. Ayrıca çoğunun niyeti de bellI. Güvenilmez diyorum.
Benim gibi her seyi acikta olan insana guvenilir. ve ornek gecen cumartesi burdan bir kardesimle bulustum cay ictik sohbet ettik
Konu erkek olunca katılan çok, yaş 30 olunca yorumlayan çok
oysa 18-20 yaşıdakiler gizli olmayanlar bir soru sorunca katılım oranı:10-20
genel olarak güwenilmez ama insandan insana değişio ben 2 yıllık ewliyim sanaldan tanışmışdım ama sen qenede qüwenme...
Neden g yerime q v yerime w telefonun bozuksa alayim yenisini
Güven, herkeste bozulabilecek bir değer. Çünkü her yerde suistimal edecek insanlar mevcut. İnternet ise daha tehlikeli guvensizlikte
Guvenmessen muhabbeti kesersin ben foto mu felan atıyorum eğer bu fotoraf yayarsa yasal gizlilik Politikasını göz önünde bulundurarak savcılığa vereceğimi biliyor olmalı eşcinselim anlayabiliyorum sizleri
Benim görüşüm, genelde güvenmem. Lakin istisnalar vardır bilirim..
bakınız ben :)
duy da inanma. Gören adam sanır lakin mesaj kutusuna çöken tiplerden birisi bu da 😡
ben tanıdığım kızlara güveniyorum ama belirli seviyede sonra ilerliyen zamana göre değişiyo zaman geçtikçe herkes kendini belli ediyor sonuçta :D
benim sandaldan görüştüğüm bir kaç kız oldu ve hem cok güzel vakit geçirdik Hemde cok güzel patlaşımlarımız oldu reel ilişkiler kadar Zararlı değil emin olun
Ben sanalda tanistim sevgilimle 2 hafta sonra 2 sene doluyo guvenilmez diye dusunuyodum bende ama tanismadan once gorustukten sonra asik oldummm 😍ve guveniyorum.
Yani tanışmadan once boyle bir dusuncen yoktu @birgulll
bu devirde hayvanlara güvenilir insanlara güvenilmez. sen uyurken köpeğin seni koruma içgüdüsüyle davranıp gördüğü dış tehlikelere karşı tepki verip havlar.
Genelleme yapmak doğru değil. İnsan en çok kendine güvenmeli. Siz kendinize güveniyormusunuz? İnsanlara yalan söylemeyeceğinizi, aldatmayacağınıza dair kendinize hiç söz verdinizmi?
Facebooktan tanıştığım çok oldu ama genelde ortak arkadaşımızın çok olduğu adını bildiğim insanlardı bunlar.
Onun dışında kızlara da erkeklere de güvenilmez.
Siz de az değilsiniz.
Genel olarak insanlara kolay kolay guvenemiyorum artik sanal ya da reel fark etmez.
Ama sanaldan tanidiklarina karsi daha tedbirli olmalisin sonucta karsindaki hic tanimadigin biri..
genel olarak hayır dedim. hiçbirine güven olmaz ne kadına ne erkeğe. aradaki kısım işte %10 falan. ben de o kısmın içindeyim:))) reelde de burada da aynıyım:)
sanki yüzyüze gördüklerimiz çok mu güvenilir. sanalda en azından zarar görmezsin engellersin gider..
ayrıca neden erkekler. kızlara güvenilir mi. erkekler bence daha dürüst.
Bence guvenebilirsin. burada sadece karsidakinin yalan soyleyip soylemesigini anlamak zor. Eee bunu da eger reelde bulisirsan yapabilirsin. Guvenilmez diye onyargiyla yaklasirsan hep bu korkuyla yasarsin
Güven o kadar kolay kazanılan bir şey değil ki reel ortamda bile insanlar bir birine güvenmekte zorluk çekerken bunun sanal ortamda olması daha zor bunun için insanın karakteri oturmuş olmalı Allah korkusu olacak hem erkeğe hem bayana güven oluşamaz
Gerçekten kötü niyeti olan birisi için sanal ortam birilerini kandırmaya daha müsaittir. İnsanlar duygularını kolaylıkla gizleyebilir. Ama güven konusunda insanın karakterini bilmek lazım o da sanal ortamda daha zor tabi.
Sanalda tanışıp buluşunca kötü insan olmadığımız daha iyi anlaşılıyor tabi genel olucak diye bişey yok, geçen sene ks den sevgilim vardı mesela 4 ay kadar çıktık sonra isveçe yerleşti ailesi ve okulu orda
Konu hakkındaki görüşüm için En üstteki Master'a müracat ediniz
Güvenmemek için gerekçelerin varsa bilemem.
Ama her erkek bir değildir.
Sanal da herkes o kadar ıyı kı gercek hayatta neden karsına Cıkmaz o yuzden yalanlar bence
Ben gidip tanışıp güvendim, hata ettim. Asla tavsiye etmem. Üstelik fazla fazla eğitimliydi karşımdaki lakin insanlar ve güven kelimesini yan yana getirmekte zorlanıyorum artık.
Sanalda erkek değil de sanalda insanlara güvenilir mi desen neyse.. Ne alakası var? Erkeğine güvenilmez de kadınına güvenilir mi yani?
Takdir edilecek bir cevap . Bravoo :)) 👏👏
Kızlara Güveniliyor da mı? Erkeklere Güvenilir mi? diye soru soruyorsun? :)
Daha yuzyuze baktigin gördüğün insani guvenemezken sanala asla diyorum
Sadece sanal degil gercekte de erkeklere guvenilmez
her iki cins içinde de maalesef yalancı iki yüzlüler var
önyargıyı kenara atarsak benim karşıma tam 3 kişi çıktı reeldeki arkadaşlarımdan daha öte kardeşim gibi bişey oldular aralarında sağlam olanları var
Sakin guvenme ben agzimin payini aldim oturuorum !!!
Biz reelde erkeklere guvenmiyoruz sanal da mı guvenicez güldürme.
Reel de oldugu gibi kisiden kisiye degisir karakter meselesi
Kadınlara ne kadar güvenilirse erkeklerede o kadar güvenebilirsin
Babana bile guvenmiycegin evirde fake hesaplaramı baglancan caiz değil .
Evet ne erkeğe ne kadına guvenilmezz. Zaten gerçek hayatta kimsenin kimseye güveni yokki bir de sanalda olsun.
bence birçoğuna güvenilmez.
Kendini bilen ve düzgün insan çok az
Sanalı geçtim. Ben bu ülkede kimseye güvenmiyorum. Sanal neymiş? Millet sırtlan!
Bu işin sanali gerçeği yok. Karakteri düzgün insanlar sanaldada reeldede aynıdır. Gerçek hayatta gördüğüm yamuğun çeyreğini sanalda görmemişimdir.
sen sen ol, güvenirken zorluk cekme, ama arada güvenini test et :)
Sanali reel i yok bu isin bu devirde kimseye GUVENILMEZZZ !!! .
Bence şartlar eşit güzelim. Kızlar çok mu güvenilir sanki.
Yeterki maya bozuk olmasın kızı erkeği yok
Kizi erkegi ayirmadim. Kimseye guvenilmez dedim zaten hayirdir sen ne is?
Kesinlikle güvenilmemesi taraftarıyım. Kutudan ne çıkacağı hiç belli değil.
Kanlı canlı karşımızda durana bile güvenemiyorken sanaldakine güvenmek çok zor
Sanaldaki insanların bir çoğuna güvenilmez bence. Kız erkek ayrımı yapamıyorum. Çünkü yalancılığın cinsiyeti yok.
Kimine güvenilir, kimine güvenilmez.
Aynı reeldeki insanların kimine güvenilip, kimine güvenilmediği gibi.
Sanalda bırak erkeği kıza bile güvenmemek lazım dolandırırlar mazallah ya da organ mafyasıda olabilir.
Sanal alem adı üstünde sanal = ( sahte ) güvenilmez.
Sanaldaki erkeğe güvenilmez. Bende bir erkeğim. Sanaldayım. Güvenmemelisin.