AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
422Cevap
sanal alem insanların iç dünyasını daha çok yasıttığı bir yer. çünkü kaygı yok. böylece kişiyi daha iyi tanıyabilirsiniz. ama yalancılarda yok değil.
Bir kere inandım. anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi. lanet olsun sanal aşklara..
Reelde biriyle tanıştığımda nasıl ki gözlem yapıp ona göre güvenip güvenmiyorsam burada da öyle açıkcası.
Oha nasıl oluyormuş o sanaldan -_- sanal arkadaşlığı gerçek arkadaşlığa çevirmeyi tanımlayın
Burnunun dibindekini taniyamiyorsun sanaldakinu nadil taniyip guvenceksin 😒
49 erkek güvenilir demiş hiç şaşırmadım :D e kendini güvenilir buluyorsa der yani mantıken :D
Tabisi :D
hiçbir yöntemim yok. herkes kendini er geç eleverir.
al bak ya faceden filan bişeyler yap çok yalnızım bende dene bu teorini yardımcı olurum =)
Sanalda sadece Seksi partner bulurum diye takıldığım oluyor Burasıda sanal ama yorum yapıyorum Eğlenceli mevzular oluyor Olursada başım gözüm Üstüme Gayet Açık oldu heralde
erkekler sanaldakiler ve reeldekiler diye 2ye ayrılıyorda bizimmi haberimiz yok? ne saçmalık erkeğe güvenirsin veya güvenmezsin. kişiliğiyle alakalı 1 durumdurç
Sokakta yürürken hiç tanımadığın birinin gelip konuşmak istemesiyle burada birisinin mesaj atıp tanışmak istemesinin ne farkı var? Bence A. Tabi şans.
Bence hemen güvenmesinler kimin ne olduğu hiç bellinolmuyor organ mafyası'da çıkabiliyor.
Ve Zaten insanlara güvenilmez.
Sanal real farketmezsizin.
biz gerçeğiz be gerçek sanal manal diyerek hologrammıyız biz. animasyonmuyuz neden sanalda ki erkeklere güvenilmesin.
sanki dışardaki erkeklere çok güveniliyor da burası kaldı.
Cxxxx gazoz ağacı o iş. Reel takıl reel sanal alem yalan alem
Duruma göre değişir. Önyargıya gerek olmamakla birlikte temkinli davranmakta yarar var.
tanımak şart ona bakarsan yanındaki insanlarada güvenilmiyor
erkeklere normalde bile güvenilmez kaldıki sanalda mı güvenicez :)
real de ki iki yüzlü insanlara güveniyoruz da sanaldakileri mi güvenmicez?
güvenmeye çalışma bile sonuçta klavye ne yazarsa onu görürsün:)
Keşke bütün insanlar klavyede olduğu gibi olsa, sanaldan erkeklere değil, kimseye güven olmaz.
okumadan evaplıyorum. güvenme canısı. bunlar her türlü her şeye kılıf uydururlar.. hadi öptüm muahh
Sevgilimle facebooktan tanıştık ayrı şehirlerdeyiz çok güzel bir ilişkimi var
Kimseye guvwnmem. Kuzenime guvenmem buradaki erkekere hic guvenmem. Guvenmeyin yani
Evet guvenilir cunku bn burdn birkac kisiyle sanal yaptim guvndikleri icin yaptilar hepside memnun kaldi tekrar yapmak istediklerini soylediler cunku yani o guveni saglayinca sikinti olmuyor yani bna guvenebilirsiniz asla pisman olmazsiniz :)
bence niyet önemli
sanalı ne niyetle kullanıyorsan
iyi kullananda var kötüye kullananda
reelde de insanlara güvenilmiyor
Güvenipte napacan ki? Hani sanalın şu iyi yanı var.. derdini paylaşınca çevrene dedikodu olmaz. Hepsi burada kalıyor. Ne güzel.
Ulan yemeyin birbirinizi şu an karşılıklı güven tazeliyorsunuz.
Kızlarda hem fikir erkekler de güvenilmez ama bana güvenin sinyali veriyorsunuz?
adı üzerine sanal ama reelde de artık bu güven sorunu çok fazla hissedilmeye başlandı güvenmek tamamen zor oldu
Arkadaşlık edilir canın sıkılınca sohbet edersin ancak. Onun dışında çok derinlere inmemek lazım. Zamanında çok iyi arkadşlarım vardı ama.
Şimdi 2-3 kötü şeylerle karşılaştık diye genelleme yapmamalıyız. İyi ve güvenilir insanlar da çıkabiliyor.
benim güvendiklerimden hiç biri boş çıkmadı hepsiyle yattım :D evli bir hatun vardı onunla yaptıklarımı unutamadım :D
Bence sanal reel pekte farketmez öncelikle o kisi size güveni vermeli, sonucta icinde varsa baska bir niyet her sekilde yapar. reeldede sanaldada hemen herkese guvenmemek gerekir.
Taniştıktan sonra ne olduğunu oğrenirsın ben güvenmiyorum tanışıp eglenıyoruz hoşumuza giderse devam gitmese herkes yoluna yanı hayat artık bu şekil sanal olmuş
Kişiden kişiye değişir. Mesela benim sanalda tanışıp gerçekte de görüştüğüm arkadaşlarım var. Henüz hiç birinden "sanalda ya da gerçekte daha farklısın" diye birşey duymadım.
Her yerde hesabı olsa ne olur? Olmasa ne olur? Öyle güzel oyuncular varki. O istemedikce asla diğer yüzünü görmediğiniz. Acımasız birine denk gelirseniz , is işten geçtikten sonra uyaniyorsunuz.
Sadece sanalda değil, başka durumlarda da yaşanan ilişkilerde eğer birine marifet gibi anlatıyor veya başka birşey yapıyor ise ona erkek ve erkeklik denmez.
teyze yas araligi 30-35 olmus hala neyin pesindesin.
Guvenilir annem hadi kos sanala
Erkeklere gğvemilmez hatta babana bile güvenme diye bosuna denmemiş arkds
Babana guvendin anani sikti sozunu dogruluyosun
realde bile o kadar yalan söylüyorlar ki sanal da hiç güvenilmez
sanalı batsın bitsin Allah belasını versin dürzüler hep yalancı
katılıyorum
sağol canım dürzüler hep eksilemiş.
evt zamnla tabi nisanlıma 11. Ayda onu sevdigimi soylemistim ama sansın cok az
sanalda ki erkek ya sana çok zarar verecek kadar uyanıktır ya da aktif hayatta hiç bişey yapamayacak kadar saftır. hangisine denk gelirsen artık...
bize reel'de güvenilmez ki sanalda güven olsun..
tabi istinai durumlar var..
Sanal diye degil cok iyi tanimadan guvenmemek lazim
hayır güvenilmez tabiki
evet bende erkeğim :D banada güvenilmez :D
Tanımadığın bir insan ate ne yapacaksin daha tanıdığın insanlara güvenemez ken güvenip.
bir insana güvenip güvenemeyeceğini tanımadan bilemezsişn bunun internetle de alakası yoktur...
Tabi ki güvenilmez arkadaşım. Huyu suyu nedir bilmezsin. Hiç girme o işlere
güvenilir diyenler netten kız tavlama peşindedir! :D bırakın bu ayakları
Hayır güvenilmez bu devirde insan babasına dahi güvenmiyor
Burada senin seçiciliğin ve hislerin önemli. Az da olsa kaliteli insan çıkacağını düşünüyorum ben.
Karakterli insan gerçek hayatta da sanal hayatta da çizgisini bozmaz kendini belli eder.
Ya arkadaşlar erkeklere normalde bile güvenilmez ne sanali neyden bahsediyosunuz siz :D
Kişiden kişiye gore değişir ama çoğunlukla guvenilmemeli
Sanalda tüm erkeklere güvenme. Adamlara güven.
Adam olan da kendini belli eder zaten.
Her gün yüz yüze baktığın insana bile güvenilmez, kaldı ki sanal alemden birine güveneceksin.
erkekten erkeğe değişir, sanalı gerçeği yoktur. Genel anlamda güvenilmez.
Sanalda erkeklere değil, erkeklere ve kadınlara güvenilirmi demeliydiniz. Çünkü her ikisinde de güveilmeyecek çok insan var.
ben tek bir şeye inanırım. skype. orada sorular sorar gerekirse kamera açtırırım zaaten gerçekliğine inanmıyorsam skype dışında görüşmem.
Ben sanalda kendime bile güvenmem ya bu gerçek ben değilsem ve olmak istediğim şeyin rolünü yapıyorsam?