Kendi kendime mi gelin güvey oluyorum?

ben üniversite okuyorum.okula ilk başladığım zamanlar birisi benden hoşlandığını baya belli ediyordu bakışlarıyla.bende ondan hoşlanıyordum.fakat tanışmıyorduk.bir türlü açılamadı sanıyorum bana.gerçi gizliden arıyordu.kendi ismine vermeden mesajlarda atıyordu ama hiç somut bir adım atmadı özetle.derken 2 sene böyle geçti gitti ben cesaret edemedim o da hiçbirşey yapmadı.son zamnlarda bana artık hiç bakmıyordu.telefonla çok uğraştığımdanmıdır bilemiyorum.bende artık ondan umudu kestim ve başka bir yere yatay geçiş yaptım.resmen üzüle üzülede olsa gittim.ama bir baktım o da aynı yere geçiş yapmış çok şaşırdım.aslında bu duruma hem sevindim hem üzüldüm sevindim çünkü onu görebilecektim üzüldüm çünkü beni tamamen silmiş olmalıki geçiş yapmış.fakat artık bana bakmıyor beni gördüğünde kafasını başka taraflara çeviriyor yada yere bakıyor.geçende okulda en yakın arkadaşım ona ve arkadaşına hoşgeldiniz demiş.daha öncesinden onlarda tanışmıyolar.arkadaşım yanımdayken çocuk selam vermiyordu arkadaşıma tarafımıza bile bakmıyordu.şimdi asıl sorum şu geçende yürürken kafasını çevirdi ve gözgöze geldik hemen ardından arkadaşıma baktı selam verdi ve güldü.ama uzaktaydı baya ve selam vermek için baya çaba harcadı sanki çünkü karşı karşıya değildik.arkadaşımla şaşırdık hatta karşından gelirken selam vermeyen çocuk selam verdi diye.sizce bunu benim için yapmış olabilirmi yani sonuçta selam verdiği kişi benim en yakın arkadaşım yoksa öylesinemidir ben kendi kendimemi gelin güvey oluyorum.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Kendi kendime mi gelin güvey oluyorum?