Güncellemeler
1 yıl
Köpek gibi saldiriya gecip, bos bos havladilar ve benim gibi sazanlari yakaladilar. Tabi köpeklere hakaret etmek istemem.
Güncellemeler
1 yıl
Artik her hangi bir dine inanmiyorum, tabi belki insandigimi söyleyebilirim dilde ama kalbimde asla.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
18 yasindayim bende böyle dusunuyorum tavsiyeleriniz var mı?
@wingriddenangel dertleşelim
ne duaunuyorsun?
Gereksiz insanların dediği şeyleri kafama taktım bir iki senem boşuna gitti vs.
gereksiz dedigin kimler? mesela ailen mi? arkadaslarin mi? yoksa cok tanimadigin insanlar mi?
Çok tanimadigim insanları ailemi çok takmam zamanında arkadaş olduklarim ya da çok tanimadigim kişilerin dediklerini. Zamanında tepki verip bağırmam gerekirken sustugum dönemleri çok takıyorum stres sariyo bedenimi :(
Anliyorum, ayni dönemlerden bende gectim. En iyisi kafana takma öylelerini ders cikar. Benim bu yukarida anlatigim tamamen farkli ben hic tanimadigim insanlarin sözlerini fazla ciddiye aldim tabi suclu ben kendimim.
Emek etmişsin zaman kaybetmissin ama artık olan olmuş düşünerek boş yere daha fazla yorma kendini
evet öyle olan olmus ama yasama olan tum hevesimi merakimi istegimi kaybetmis gibiyim.
Değmeyecek şeyler için canını sıkma daha neler yaşayacağız belkide hemen yıkılma ne olursa olsun yaşarken mutlu ol gerisini boş ver düşünme bile
tesekkur ederim guzel sozler icin, ben hic mucadele eden biri degilim, ilk kez bir seyler icin mucadele ediyordum bir heves ve yasam amaci edinmis gibiydim, ama hevesimi öldürdüler, simdi öylesine yasiyorum icimde bir istek yok, hicbir seye sasirmiyorum cunki bu hayat hakkinda ki seyleri sanki beynimden kazimis gibiyim.
Herkes mutlu olmayı hak eder sen mucadeleyi bırakma birkac hatalı tercih yaptın diye mutsuz olma hayatın tadını çıkar asla mücadeleyi bırakma istediğin zaman yaz ya da konuşacak dertlesecek biri lazım olduğunda yaz konuşuruz
Herşeyin faekımdaysan düzeltmek kolay olur
Nasil duzeltecegimi bilmiyorum, cunki tüm hayallerimden vaazgectim, tabiri caizse kendimi öldurdum kendi icimde ama canli kaldim ruhuma cok aci cektirdim.
Yaş kaç
yasim ne alaka? bu yasadiklarimi seneler önce yasamistim 5 sene önce
Yaşın ileride değilsr çabuk toparlarsın
azdan coktan motivasyon odakli dusunuyorum evet ama sanki zamanda kaybolmusum gibi yasiyorum. Aslinda o gün ölmusum gibi.