Eşim ve dengesiz davranışları.

Arkadaşlar 1 yıllık beraberlikten sonra kız arkadaşımla evlendik.Evlenmeden önce de çok sorun yaşıyorduk şimdi de.Sorunlarımızın sebepleri hep kız arkadaşımdan kaynaklanıyor:Aşırı öfkeli her şeye kızıyor.Başka şeylere kızıp öfkesini benden çıkarmaya çalışıyor.Tabi ben de dayanamayıp karşılık veriyorum.Mesela geçen gün telefonda kendisi ile konuşuyordum,telefonda konuştuğumu gören annem babanla mı konuşuyorsun dedi.Hayır Dilek'le konuşuyorum,dedim buna kızdı.Dilek yerine bitanemle konuşuyorum demem gerekiyormuş.Ertesi gün onun çalıştığı ilçeye(Farklı ilçelerde çalışıyoruz,bu da araya soğukluk girmesine sebep oluyor.) gidecektim.12.30'da yola çıkacağım dedim,ama otobüsün 13.30'da hareket edeceğini öğrendim.Geç kalacağımı öğrenince buna kızdı,istemiyorum gelme dedi,alttan aldım yine ters ters konuşmaya devam etti.Sonunda ben de patladım ve ona bağırdım.Bazen çok inatçı oluyor nal dedi mi mıh demiyor.Bazen melek gibi biri oluyor,bazen de merhametsiz,bencil,agresif ve kırıcı oluyor.Geceden sabaha karar değiştirebiliyor.Evlenmeden önce de böyleydi ben de dayanamayıp terk ettim sonra deliler gibi yalvardı,ben ettim sen etme dedi.Bir daha yapmayacağım dedi ve ben de affettim,nikah kıyıldı ve bir ay kadar çok iyi olduk,gerçekten çok mutlu olduk,sonra yine eskisi gibi olmaya başladı.Kendisinde bir sorun olduğunu o da kabul ediyor.Annesi ve babası ile de kavga ediyor zaman zaman.Annesi babası da bana''Oğlum çok dengesiz davranmaya başladı,kusuruna bakma,idare et bunu.''diyorlar ve onlar da kahretmiş durumdalar.Ben de artık soğudum,boşanmayı düşünüyorum.Sizce de boşanmalı mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Eşim ve dengesiz davranışları.