Eşimin dengesiz davranış larının altında yatan sebep sizce ne olabilir?

Karımda uzun zamandır dengesiz davranışlar görüyorum. 1 hafta 10 gün çok iyi her şey. Güleryüz, sohbet, güzel karşılama. Sonra durup duruken 180 derece dönüyor. Surat birkarış. Uzaktan hoş geldin demeler. Yemekten hemen sonra yatıp uyumalar. Bişey sorunca ters ters cevaplar çOk affedersiniz özel hayat da aynen böyle. 1 hafta 10 gün her şey harika. Sonra bir bakıyorsun küçük parmağını bile kıpırdatmıyor. Sürekli bişeyler talep eden ve Red edilen erkek olmaktanda bıktım artık valla. Bunu çok konuştum kendisiyle, bu tamamen hormonal diyor. Biz kadınlar sizin gibi. değiliz diyor. Herzaman aynı yükseklik te olmayız diyor. En son 1 hafta her şey çok güzeldi. dün akşam Bi geldim yine başka bir insan olmuş. Patladım kavga çıkardım. Tabak çanak kırdım yani okadar. İşyerinde mi bişey oluyor? Bilmediğim bişeyler mi dönüyor? Başka biri varda bunlar kavga edip, akşam durumu bana mı yansıyor? Buralara kadar geldim yani artık. Soruyorum bişey yok her şey yolunda diyor. Ozaman bu surat ne diyorum. Bişey olmuş belli diyorum. Dün ile bugün arasında fark var diyorum. Bişeyler olmuş seni üzen anlat diyorum. Dünle bugün aynı diyor. Arkadaşlar karımın durumu nedir? Çünkü ben artık ondan şüphe etmeye başladım

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada Bi süredir telefonuna bakıyorum. 1 2 sene önce elblik terapistinden fiyat istemiş. İnstagram dan. Adam tek mi çift mi diye sormuş. Eşimde çift terapisi demiş. 2 yıl kadar önce. Belkide terapiste gitmek istedi. Benim gelmeyeceğimi düşünüp vaz heçti
Eşimin dengesiz davranış larının altında yatan sebep sizce ne olabilir?