Ben açıköğretimden okucam ama karar veremedim istediğim bölüm yok aslında ama hem lise hem üniversite bitirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım ? Üniversite mezunlarıda iş bulurmu ?
Cevabın nedir?
bence açık mesleki lise oku. Hem akşamları okula gidersin hem gündüzleri çalışırsın. Hemde avantajları var sınavsız geçiş hakkı falan var bide mesleğin oluyo. Açıköğretimde düz lise okumak biraz zordur ama meslek okumak daha kolay gibi sanki. Çocuk gelişimi falan okursun kız meslekte stajınıda okullarda falan yapabiliyosun bence güzel.
40 Yorumla
iş garantisi diye bi şey yok malesef (sağlık hariç). ama en kötü bölümlerde bile, sen başarılı olursan iş şansın ciddi derecede artabilir.
açıköğretim meslek lisesinin avantajı; üniversiteye o meslekten sınavsız geçme şansın var.
dezavantaj sayılır mı bilmem ama alman gereken dersler var00 Yorumla
istediğin liseyi açıktan okuyabiliormusun? bence git okulda oku okul sadece öğretm için değil kişisel eğitimin içinde çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılDuz lise oku cok calis uniye gir bende duz lise mezunuyum ve uniye baslicam bu sene hicte pisman degilim :)
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Bişey sorucam ben normal meslek lisesi okuyorum ve açıktan liseye geçmek istiyorum eğer açıktan liseye geçersem illa bir bölüm mu seçmem gerekiyor ya da seçtim sayalım alan sınavları nasıl olucak şu an iç mimarlık okuyorum açıktan lisede nasıl olucak
00 Yorumla
+1 yılaçık lise okumak dışında çaren yok sanırım... üniversite olayına gelince de iş bulmak için üni okuma.. o zmana okumak için okumuş olursun bi işede yaramaz.. hayalindeki şeyi yapmak için üni oku...
00 YorumlaDüz liseye git. Meslek liselerinin hem eğitimi hem de ortam kalitesi çok kötü. Açıköğretimi düşünme bile.
00 Yorumla
+1 yılmeslek liseleri daha iyi bence, nasılsa üniversite mezunları bile kolay iş bulamıyor, hiç bari bir meslek edinmiş olursun
00 Yorumla
+1 yılaçığı düşündüğüne göre ders çalışmıcaksın o zmn düzde yapamzssın meslektede psikolojin bozulur .git bi yerde çırak ol valla ilerde çok i para kazanırsın
10 Yorumlaaçıköğretimi bırak normal lise we üniw.kazanmaya bak işi gücüde bırak o hayatları ortamında yaşamadan bi insan her zaman eksik kalır hayatta
02 Yorumla- +1 yıl
ben 19 yaşındayım normal liseye gidememki lise 1den yeni başlıcam
+1 yılaçık öğretim meslek lisesinde grafik tasarımı bölümünü seçtim kararsızım. açık öğretim lisesimi , mesleki açık öğretim lisesimi ? yardımcı olursanız sevinirim :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmeslek lisesi oku tut bir işin ucundan stajla beraber alışıyorsun zaten..
00 Yorumlameslek lisesi bitir kpss hazırlan bitirri bizirmez şansın yüksek;)
00 Yorumlameslek lisesinden mezun olanlara devlet 2 senelik üni hakkı veriyor aklında bulunsun
00 Yorumla
+1 yılaçık öğretim lisesi grafik tasarım bölümü okumak istiyorm nasıl bir bölüm vede nasıl kayıt yapmalıyım yardımcı olurmusunuz🙇
00 Yorumlaiyi çalışma ile düz lise derim
00 Yorumlauzmanlık alanlarına göre seçmelisin
10 Yorumla
+1 yılsevdiğin işi yap geç :D
00 Yorumlameslek öğrenmek istiyorsan meslek lisesi öneririm
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılmeslek lisesi.
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 812 cevap paylaştı. Meslek daha faydalı.
00 Yorumlameslek oku
00 YorumlaMeslek oku
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam