Bu bahsettiğim mevzular genel anlamda
İlişki konusunda kadınlar ve erkekler arasındaki farklar nelerdir?
Bu bahsettiğim mevzular genel anlamda
1-Kadınlar hemen aşık olmaz , erkekler hemen aşık olur...yanlış kişiye göre değişiyor bu.
2-Erkekler kolay kolay güvenmez kadınlar aşık olduğu adama hemen güvenir...buda yanlış çoğu erkek aşık olduğu kıza güven besler ...zaten güvenmezse aşık olmazdı. bi bağ oluşturmuştur içinde.
3-Kadınlar aşık olduğu erkeğe bağlanır kolay kolay bırakamaz , Erkekler bağlanmaz hemen bırakır...yanlış çoğu erkek bağlanır bu kişiye göre değişiyor.
4-Erkekler çabuk unutur ,kızlar senelerce unutamaz...bu her halukarda yanlışş ...
erkekler unutamaz becburdur unutmaya bi erkeğin aşkı ile kızıngisi bir değildir...
bu soruların hepsi senle alakalı olduğu için yazmışsın;; her kız ve erkek bir değildir.
kişiye göre değişir..!
Aslında hiçbir fark yok...Kim daha çok seviyorsa o taraf çabuk güvenir, ona hemen bağlanır, hayaller kurar, unutamaz... Sevmiyorsa da bütün bunların tam tersi. Sen hiç mi tanık olmadın erkek arkadaşına tekmeyi basan ve dakkasında unutan kadınlara? Ya da yıllar geçtiği halde hala unutamayan erkeklere... Ohooo sürüsüne bereket...
Benim gördüğüm kadınlar da öyle ;)
Ben bahsettiğin mevzulara genel anlamda katılmıyorum zaten, erkeklerin çağımızda ilişkilerde ortaya çıkan aldatma, kandırma, gönül eğlendirme gibi olayları yapmasının sebebi de kadınlardır.
Git dünyanın en çapkın en vurdum duymaz en uçarı, ilişkiden kaçan her gece gönül eğlendirmek için kadınlara ümit dağıtıp bırakan adamlarının hayatına bir bak, hepsi zamanında bir kadından vole yemiştir ve bundan sonra değişmiştir.
Erkeğin aşkı ile kadının aşkı ölçülemez bile...
bence en önemli fark şu
kadın erkeği nikah masasına
erkek kadını yatak odasına atmak ister
Cevap
30Cevap
erkekler gördüklerine,kadınlar duyduklarına aşık olurlar..bu yüzden erkekler iyi birer yalancı,kadınlarda bakımlarına düşkündürler..
söylediklerine de katılmıyorum...
aynen..reca ederim..her zaman bir büyüğe danışmak lazım..:P
Kadın erkeği ben merkezi yapar çevresinde fır döner bırakıp gidince de gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakalır sonra yağmurda ıslanan kedi moduna geçer.Erkek öyle değildir her zaman sana kız mı yok oğlum dur ben de demetin numarası vardı diyen bi arkadaşı bulunur.
ask olan bayanin hayatinda baska erkek varsa onunla iliskisini keser
ask olan erkegin hayatinda baska kadin varsa hem askini hem diyerini idare eder mesela evli ve baska kadina ask oldu karisinida idare eder mide genis cünkü erkekte bence erkekler askta olmasin cünkü asklari bile mansiz her delikli tasa dikiyolar cünkü
Dostum 2. şık dışında dediğin diğer seçeneklerin hepsi bence tam tersi...
Aşık olmuş bir erkek le aşık olan bir kadını kıyaslayamassın bile...
Erkek zor aşık olur (bunu sevgiyle karıştırma, aşk başka, hoşlanmak ilgi duymak sevmek çok başka) ve erkek aşık olduğu zaman dağları deler...
Bir erkeğin gerçek aşkını kazanmış bir kadın dünyanın en şanslı kadınıdır bence...
Hemen aşık olan kadın var neden olmasın çok örneklerini gördüm , evet bir nebze doğru erkek hemen güvenmez ama kadın aşık olduktan sonra güveniyormuş erkekte aynıdır aşık erkekte güvenir , ben bir erkeksem bende aşık olduğum kadını hemen unutamayan biriyim senelerce bunalıma girdiğimi bilirim..
söylediklerinde hatalar var .. erkek eğer güvenmiyosa zaten sevmiyo demektir bunu tartışmaya gerek bile yok .. yani seven erkek güvenir bu böyle .. bir de erkekler çabuk unuturlar bu doğrudur ama gerçekten seviyorsa ölene kadar bile unutmayabilir .. çünkü bazı erkekler belli etmese bile kızlardan daha duygusaldır . hemen sevinip hemen üzülebilirler hemen sinirlenebilirler kıskanırlar alıngan bile olurlar .. yani bütün erkekleri tek bi kişilik kategorisine atmak bana saçma geliyor ..
erkekler unutmaz mı ? orada dur arkadaşım . erkekler kadınlardan daha duygusaldır. internete falan araştırabilirsin. erkekler üzüldüklerini sadece belli etmez içine atar . ama sürekli üzülür . kızlar iki iyi laf eden erkeklerle önce arkadaş sonra sevgili olurlar . erkekler her zaman acı çeken kısım olmuştur katılanlar vardır yoktur umurum değil ama olay bu
1-kadınların bir kısmı çok çabuk aşık olabiliyor.bu sitede çok örneğini gördük
2-bazı bayanların güvenini kazanmak gerçekten çok zor.adımları çok dikkatli atman lazım,
3-yanılıyorsun bazı bayanlarda ilişki ilerledikçe aşık olduğu adam bile olsa sıkılma ve huzursuzluk başlıyor
4-erkekler çabuk unutabilir ama bayanlar da çabuk unutabiliyor.
kadınlar duygusal erkekler mantıksal davranır . kadınlar kıskanılmaktan hoslanır (asırıya kaçmadıgı sürece) erkekler bunu bunalmak olarak tanımlar. 2 ve 4e katılmıyorum çabuk güvenmek kişinin saflıgına baglı erkeklerde de olabılır. ve uzun süre unutamayan erkeklerde gördüümm .
Aslında bütün bunlar kişilerle ilgili kız ya da erkek diye bir fark yok.Bazı kızlar hemen aşık olur bazıları hemen olmaz,bazı kızlar kolay güvenir bazıları zor...
sana katılıyorum çünkü ben soruda tanıtılan erkek modeline hiç uymuyorum tam aksine kız modeli bana daha uygun gelyor haa yanlış anlamayın top değilm sadece erkekler genelleme yapılmış ve bende o genellemeye uymuyorum
5 de benden olsun
erkekleri mantık yönetir kadınlarıyla duygu
Bence kadınlar biraz farklı kendini aşık hisseden ve gerçekten aşık olmuş diye ikiye ayrılır.
1-) kendini aşık hisseden kadın aslında aşık değildir çocuğun duygularıyla oynar daha sonra aşık olmadığını farkeder çocuğu üzer.
2-)Gerçekten aşık olan kadın ise deli gibi bağlanır. Fakat bu seferde sevdiği erkek onu üzer.
Sonuçta kimse mutlu olamaz
Her iki cinsten'de şerefsizlik yapanlar gidere çoğalıyor . Onun dışında gerçekten seven 2 insan arasında pek fark yoktur. Seviyordu işte yuva aile kurmak istiyordur.
Kadın aklına takılanı yorgun düşene kadar, defalarca, her ayrıntısıyla düşünür; erkekse sadece düşünür, kendince çözer ve sıradakine geçer... Bence tek fark bu...
Aslında işin aslı şu :P Kadınlar daha duygusaldır narindir erkeklerse bu tür konularda daha sogukkanlı ve mantıksal yaklasırlar olaya.Erkekler kolay unutur kadınlar zor vazgeçer .
istisnalar olabilir
"Kadın her ihtiyacını karşılayacak tek bir erkeği ister, erkek ise tek bir ihtiyacını karşılayacak her kadını..." ...
Ben güvensemde sürekli çaktırmadan denerim ve şüphelenirim tam güvenmem.Ayrılırsam çabuk unuturum çünkü karşimdakine gördüğümden fazlasını yansıtmam.Aldığım değeri veririm sadece.Ama genel olarak dediğin doğru katılıyorum.
bence erkekler zor sever ama gerçekten severse ömürlük olur kızlar çok seviyormuş gibi görünür çünkü duygularını abartır ve dışarda yaşar ama erkeğin sevgisi daha güvenilirdir
4 üncüye katilmiyorum kizlar ilk basta unutmaz ama erkekler sonradan pisman olup eski günleri hatirlar bence
Genelleme yapmak mantıklı değildir
duygular ve insanlar kategorize edilemez
hele ki aşkın hiç bir kuralı yoktur.
bir fark olduğunu düşünmüyorum , ilişkide en çok seven taraf kimse bağlanır kaybeder acı çeker . erkek kadın farketmez.
güzel özetlemişsin katılıyorum
sadece kadınlar hemen aşık olmaz kısmana katılmadım asıl erkekler hemen aşık olmaz bence yani böyle :)
evet öyle ama
aşık olan herkes hemen bağlanır, bırakamaz vs.. bunun kadını erkeği yok
Genelleme yapınca insana kafayı yedirtiyorsunuz lan :@
Kadınlar ayrılıkta kendilerini alışverişe vurur erkekler alkole :)
erkekler maymun iştahlıdır.gününü gün etmek gibi.kadınlar duygusaldır.yapıcıdır.aşktır aşıktır.
kadınlar zengin bir erkek ister, erkekler ise her zaman güzel bir kadın ister :)
erkekler çabuk unutmaz unuttum derler ama yüreğinde hala onun acısını taşırlar.
benn hiçbirine tamamen katılmıyorum kızlar daha zor güvenir erkekler için güven sorunu kızlara göre daha az..ayrıca erkek 1 ay boyunca ayrıldığı zaman anlamaz ama 1 ayın sonunda kafasını duvarlara vuru iş işten geçmiştir ama...
ilişkiyi erkek yönetir işte ''genelde''. az seven taraf her zaman şanslıdır. kadınlar aşkta aptallaşır. ne yazdıysan haklısın..
Kadınlar hemen aşık olmaz , erkekler hemen aşık olur ve kadınlar kolay kolay beğenmez kadınları anlamak çoooooook zor
Bu işin kadını erkegı yok ınsanın duygularına baglı tamamen.
Erkeklerin kalbi mezar gibidir bir giren bi daha çıkamaz kadınların kalbi 5 yıldızlı otel gibidir giren çıkan belli olmaz.
ben sevmedim bu soruyu ya. site yönetimi bu tip sorularda günün sorusuna zam yapsın 2000 puan falan düşsün
Erkekler nefes alsın yeter der kızlar bir ömür benimle nefes alsın der bu yüzdendir zararlı şeyleri sizden uzaklaştırma sebebimiz...
1- erkeklerin cinsel dürtüsü daha yüksek
2- kadınllar aşık olunca aptallaşır
3-erkek yenin tatlar arar
4-erkeğin haytına 10000 tane- kızın hayatına 1 2 3 tane girer
kadınlar balon gibi şişirir sevgiyi erkekler söndürür bu kadar basit...
kadınlar duygu ve matığıyla erkekler aşağı organlarıyla yaklaşır..
Erkek deli gibi bağlanabilir. Olgunsa hele. Ama kadın bırakıp gider, biz böyleyiz :)
bayanlar cabuk kandirilir. ayrintilar da erkeklerin zaafi. kadinlarsa asla kacirmazlaz
kadın her şeyin kendi için yapılmasını isteyen fakat bencil olmayandır. Erkek ise Her şeyi kadın için yapıp da Dünyada ki en bencil kişidir kadınına göre :)
bence 1 . şık kın yanlıs erkekelr hemen asık olmaz .oburlerı dogru sayılır
Bayanlar duygusaldir aşık oldugu adama hemen teslim olurlar herşeylerini verirler sonrada tekmeyi yerler.
Herkes olmasa bile büyük bir bölüm olarak erkekler organıyla, bayanlar duygularıyla hareket eder.
hiçbirisine katılmıyorum,erkek sevdimi,çocuklar gibi aglamasınıda bilir...
ınsan ılışkı o*su olmasında gerısı fazla muhım değil :D
1den sonrası tamamen zaman kaybıydı.
+1+1+1+1+1+1+1+...
1 doğru ancak diğerleri çok değişken
kadın ve erkek olmaları?
Cinsiyet göre ayırmayın.
Erkek tanıdıkça aşık olur...
doğru
vallamı yanı ılk tanıstıgında asık olamazmı
ilk tanıştığında da aşık olabilir bana öyle oldu ama platonikti yapıcak bişey yok hayat böyle
:)
İlk görüşte olsa olsa hoşlantı olur :)
cevabini kendin vermisin ya zaten
O kadar çok ki yazmaya niyetlenip üşendim :/
ben hemen asık olurum eger yakısıklıysa cekıcıyse
erkek erkektir.kadında kadındır
Bunların hepsi bende yalan panpa.
erkek zırt bırt konusmak istemez ama kadın ister
erkekler aramaz,kadınlar unutmaz
hımmm
1 hariç hepsi doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?