+1 yılGerçek hayattaysa hiç tanımadığım bir kızın yanına gidip tanışabilir miyiz demem. İlk kez gördüğüm bir kız gerçekten çok hoşuma gittiyse biraz kızı gözlemlerim İlgimi çeken konulara ya da ortak bir alana ilgi gösteriyorsa soru sorarım. Soruyu cevaplama tarzına ve mimiklerine göre sohbeti açarım ya da teşekkür edip kapatırım. Bu siteden ise açtığı konular ilgimi çeken kişilere özelden yazarım bazen o konu hakkında daha detaylı konuşmak için kız-erkek farketmez. Ama bir kızı beğendiysem özelden konu hakkında konuşup biraz bilgi sahibi olurum olabiliyorsam arkadaş olmaya çalışırım. Kadınları tanımayı seviyorum sanırım =) ancak karşılıklı oturup bir kahve içmeden bir kızdan hoşlanacağımı sanmıyorum.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
başımdan geçen bir hadiseyle örnek vereyim:
b: ben k: kız
soğuk bir kış günüydü, sabah okula gideceğim otobüs bekliyorum durakta. durağa geldiğimde bir kız takıldı gözüme. gidip hemen büfeden 2 tane nescafe aldım, durağa geldim. kahveleri kıza uzatıp:
b: pardon, tutar mısınız? önüm açılmış da.(bardakları aldı, önümü kapattım. sonra ilgilenmeyip otobüsün geliş yönüne baktım.)
k: buyrun alın kahvelerinizi.
b:ben o kahveleri size aldım.
k: ben kahve içmem. sağ olun.
b: için diye almadım, elleriniz üşür diye aldım.
bence gayet iyi bir girişti :) ismini alamasam da güzel bir tebessüm almıştım.173 Yorumla- 2 ay
Ne diyorsan bee sapik anan bacın yokmu imdaaaat dememiş iyi ki
lh5.googleusercontent.com/.../s1NXDRK4UjGnneRi7nLUwH5QExdensQIYsOBodGBcY0BrzKJBBAdJfHFzGNdQsN64oBkRSs9nhjYgJOVtQ__rTvhvOxyJypuRPPOl2qnzy6Isvat3oN6wvjRMBGUaGroxFXEet_7iGaB6minoO4E=w236-h236-nc
Geleceğimdeki adamla çay eşliğinde tanışacağıma inanıyorum.60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba.
Sizi ciddi anlamda tanımak istiyorum, maksadım zamanınızı gereksiz yere çalmak değil demek yeterli ciddi kelimesi bile yeter bizlerin dikkatini çekmeye,,2118 Yorumla- +1 yıl
şu ana kadar 1000 kere ciddiyim yazdım ama ciddiyim bir kere bile kimse dönüp cevap vermedi
- +1 yıl
Kanka sen kusura bakmada sen tipden kaybediyon o fotograf 2005 ten kalan bir telefonun kamerasından mı. d
- +1 yıl
Merhaba.
Sizi ciddi anlamda tanımak istiyorum, maksadım zamanınızı gereksiz yere çalmak d - +1 yıl
çok uzun bir cümle olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılYeter be sırf tanışma maksatlı saçma sapan cümleler kurmayın 22 gün önce sorulmuş soruyla değil yorumlarla uğraşacak zamanım yok benim herkese aynı lafları kurmuşsunuz ab*zalar.
- +1 yıl
evet eski bir fotoğrafım ama 2005 ten değil şöyle m. ö 1200 lerden falan pers uygarlığından kalma, ne yapalım
- +1 yıl
80 kişi eksilemiş e haklılar ama böyle derseniz direk reddedilirsiniz :)
Cevap sahibi+1 yıl1: Bu soruya yorum yapanlardan ilk kişiler arasında ben vardım
2: En iyi görüş seçileceğimi asla düşünmüyordum Soran arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum takdirinden ötürü
3:Soruya bu kadar fazla yanıt beklemiyordum
4: 10 yıllık evliliğimi ben bu soruya borçluyum
5: Özel hayatınızda eminim benden daha mutlusunuzdur :)
6: Eksi puanlarınız beni ilgilendirmiyor..- +1 yıl
1*AFERİN.
2-AFERİN
3-AFERİN
4-AFERİN
5-AFERİN
6-AFERİN
Sonuç: - verdim. - +1 yıl
Merhaba siz hangi saiirin kitabindan ciktiniz o güzel biten son cümleyle sizinle tanismak isterim o saiirin kaleminden olmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Ciddiyim, tanışalım mı, sizi bir yerden tanıyorum gibi cümlelerden, kelimelerden uzak durun. Merhaba dersin samimi, içten ilgisini çekecek bir sohbet açarsın. Konu konuyu açar bakarsın muhabbet koyulaşmış. Yoksa hiç çekilmiyor. Art arda sorular sormayın gözünüzü seveyim mülakatta mıyız. Sırası gelince sorarsın. Yaşayarak tanıyın. Hemen de sevgili olmayın. Ama ona karşı boş olmadığınızı da hissettirin. Samimi bir tebessümde bu işin ufak detayı...
142 YorumlaNasıl tanışma cümlesi kuracağın 2. planda kalıyor.
İlk etapta nerede tanıştığın önemlidir.
Sosyal medya üzerinden tanışmalarda, fiziksel durumunuz, yaşantınız ve takındığınız tavır önemlidir.
Çok absürt şekillerde ilk tanışma cümlenizi kurmadığınız sürece; "merhaba, selam, nasılsın, tanışıyor muyuz, isminiz nedir, kırmızı size çok yakışmış, aaa o müziği ben de çok severim..." gibi şeylerin pek önemi yoktur.
Yüz yüze tanışma şeklinde, karşılaştığınız mekan kadar gece ve gündüz de önemlidir..
Fazla uzatmayacağım, kadınlara samimi ve içten olun yeterli. Kelimelerin gücü 2. planda kalıyor.27 Yorumla- +1 yıl
tahtakale esnafı?
- +1 yıl
eski nicklerinden biri olabilir mi? bir de adımı etiketlersen bildirim alırım.
- +1 yıl
@robincosby
Evet ama nereden tanıdınız beni? Ona şaşırıyorum şu an . - +1 yıl
sosyal medyanın esiriyiz ondan tanıdım :D şaşırma. işler nasıl? devam mı tahtakale?
- +1 yıl
@robincosby
İyi gidiyo her şey.. İş yerimi laleliye taşıdım ama :)
Bu arada bu siteye bugün yazmaya başladım, işleyiş nasıl pek bilmiyorum.. O nicki neredeyse 3-4 yıl evvel kullanıyordum yani onu hatırlıyor olmanı geçtim, beni tanımana ekstra şaşırdım. Kim olduğunu söyle lütfen :)
Ve burada yazarken kimliğimi gizlemek istiyordum, sanırım bir şeyleri yanlış yapıyordum. Profilimi değiştireceğim :D - +1 yıl
evet yaaa ben de ona baktım daha bugün kayıt olmuşsun ve bana denk geldin ama korkma itü den tanıyorum seni :D yorum yaparken gizleyebiliyorsun kendini hem de alınıyorum panpa yapma böyle şeyler profilini neden değiştiriyorsun yaa :D ismini değiştirmiş olsaydın tanımazdım seni :) tahtakaleden sonra bir nick daha almıştın. sosyal medyada çok fazla arkadaşım yok ondan hatırlıyorum ben de seni. tırsma hemen ben dostum :P
- 103 Yorumla
- +1 yıl
bunu yapan var :) bu sitede görmüştüm biri yapmış sevdiği kıza :)
+1 yılKarşındaki insana bağlı aslında. Sanal için söylüyorum.
Bazen "Selam" bile yazsan niyeti varsa direk yazar.
Eğer niyeti yoksa "Gılgamış Destanı" yazsan yine cevap vermez.
Reeldeyse fotoğraf makineni ya da telefonu uzatıp bir fotografımı çeker misin diyebilirsin. böylece bir yerden baslamis olursun.93 Yorumla- +1 yıl
Çalar gider sonra o telefonu makineyi sende ellerinde çiçekler kapinda sirilsiklam
- +1 yıl
Çok yaratıcı 😃
+1 yıl-Düşerken canın acıdımı?
+efendim?
-cennetten diyorum düşerken canın acıdımı kız salak salak gülmeye başlicaktır o anda hadi bir cay bir kahve icelim veya hadi simemaya gidiyoruz diceksin tipimde fena degilse % 70 gelir :D hadi bu da benden bir kıyak daha niceleri var :D73 Yorumla- +1 yıl
vay canına bu dialogtan yola çıkarak romantik komedi yazasım geldi. :D
- +1 yıl
bende çok romantik komedi malzemesi var aslında :D
Aslında kızlarda kendilerini bilmezler dostum bakıyorum hepsi kendilerinin bile cevap yazmayacakları cümleler kurmuşlar. Kızla önce muhabbeti kurman lazım ki bunun için merhaba tanışabilir miyiz kelimesi gibi komik bir cümleyle başlarsan mesajsa cevap alamazsın yüzyüzeyse istersen herkül ol değerin düşer önce bir bahane bulacaksın takip edeceksin neyle ilgileniyor ilgilendiği şey hakkında bilgi topla ve sanki biryeri anlamamış gibi ona sor ve yardımcı olmasını iste bir ders birproblem sınavlar hakkında bilgi edinmek yani bildiğin şeyi bile ondan öğrenerek samimiyet kurabilirsin tanışabilirsin merhaba tanışabilir miyiz dersen amacını belli edersin ve seni tanımadığı için doğal olarak cevap vermez ya da soğuk karşılar bahanelerle yakınlaşmalısın
00 Yorumla
+1 yılDoğal ve sempatik olup, o andaki duruma uygun olmalı :)
https://i.hizliresim.com/6ZENgW.jpg223 Yorumla- +1 yıl
Ahaha çok başarılı 😃
- +1 yıl
İyi güldüm.. güzeldi :D shjvx
- +1 yıl
Haha çok tatlı güldüm :)
+1 yılMerhaba nasılsın selam gibi cümlelerle yapılan tanışma cümleleri bence başarısız. Mutlaka bir ortak nokta bulunmalı ve o konudan giriş yapılmalı.
müzik zevki olur, bir film hakkında olur, dikkat çeken bir şey olur. Onun dışında selam tanisalim gibi cümleler bana pek ilgi çekici gelmiyor.31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanımefendi , sizi azönce... de gördüm , sizinle bir daha karşılaşma ihtimalimiz milyarda bir , o yüzden söylemezsem bir ömür içimde pişmanlığını yaşıycam , çok güzel bir bayansınız ve sizinle tanışmak istiyorum, (kız şaşırcak , tip olarak sizi beğensede hayır diyebilir ama pes etmek yok) :) eğer beni kırmazsanız.. size bir kahve ısmarlayabilirmiyim? 40 yıl hatırı olandan :( (yine hayır derse.) Peki.. yinede teşekkür ederim deyip dönüp arkanızı gidin , artık ömrü boyunca o düşünsün "evet desemiydim" diye..
61 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumumu dislike atan bayan kim? Kendisiyle tanışmak isteseydim sanırım hayır cevabı alacaktım ama sebebini merak ettim
Bence kibarca tanışmak isterim demesin kimse hiç samimi gelmiyor, inanmıyoruz. Geçen bir olaya şahit oldum. Geldi bir çocuk cafede, kıza sinema mı tiyatro mu dedi. Kız da anlamadım, ne v. s. dedi? Bence sinemaya gidelim dedi masaya oturdu. Kızları gıcık etmek önemli bence, baktığınızda kızlar arıza tiplerden hoşlanıyor.
32 YorumlaGeçen bir arkadaşla sohbet ederken kendisine face booktan tanışma mesaj gelmiş. Biz mesaj okumaya başladık ama arkadaş uzun demişti ben bile okumadım. Ne kadar uzun olabilir diye düşündük ve okumaya başladık. Abartmıyorum bildiğiniz tanışmakla ilgili hikaye yazmıştı. En az 10 dk okuduk. Şaşırdık bunun için neden efor sarfeder insan.
10 YorumlaSelam nasılsın vs tarzı mesajlar çok sıradan sıkıcı. Cevap vermiyorum genelde bu tarz mesajlara. Ama bazen makara geçmek için veriyorum. Cinsellik üzerine yazıyorsa görmezlikten geliyorum. İlgi çekici, meraklandıran bir şey yazarsa cevap veriyorum genelde. Aaa birde şey var. Eğer yazan kişi yorumlardan dikkatimi çeken biriyse cevap veriyorum..
20 YorumlaPaylaştığım bir konu üzerinden mesaj atılıyorsa cevaplıyorum aksi halde "kuru götünü yerim" diyen dingilleri es geçiyorum. onca kalabalığın arasından kendini farkettirebilmeli insan. Merhabalarla olmaz o iş. Bazen bir içim su diyeceğimiz cinsten gençler de mesaj atıyor ama basmakalıp beyinlere sahip oluşlarını kahrolarak izliyorum :)
35 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@gezgin_ru yorgunum, hiç uğraşamayacağım seninle. Hadi yoluna...
Sanirim seninle tanismaliyiz bunun icin cumleler bulmamiza kurmamiza da gerek yok gec kalmis sayilmam degil mi... :)
62 Yorumla
+1 yılMümkünse birlikte kitap okuyup bir kaç tiyatro oyununa gidebilir miyiz derse ben ona sahne kapattırırım beeee...
71 Yorumla- +1 yıl
Bunu ben tanıdığım kızlara diyorum da gelmiyorlar :D
+1 yıldüşlerimde bir sahne var o sahnede mutlu bir gelecek huzurlu bir ortam sağlık sıhhat içinde çok uzun ömürlü bir yaşam her anımız dolu dolu heyecanlı geçecek bir yaşam kurmak istiyorum ben sahnede oyuncu bana sizi tanıma imkanı verirseniz bu oyunun baş rol oyuncusu olmanızı isterim
10 Yorumla
+1 yıldoğallık en başta. ve espiri kabiliyeti. nazik olmak
bir merhaba ile başlamak mesela. . merhabalar sizi buralarda ilk kez görüyorum bahar henüz gelmedi ancak sizinle tanışmama izin verirseniz gönlümde kelebekler açtırmış olurdunuz. iltifat edenlerden. bayanlar hep hoşlanırlar. aynı zamanda. kaba erkeklere ilgi duyarlar. maç izleyen erkekleri de severler. neyse böyle bukadar.21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHafif duygusal birine benziyorsa ' Mrblar kusura bakma rahatsız ediyorum seni ama seni gerçekten tanımak istiyorum eğer şu an müsaitsen ve senin içinde uygun olursa karşılıklı güzel bir kahve içmek isterim, yok hayır teşekkürler dersende yinede seninle konuşmak ve sesini duymak emin çok güzeldi teşekkürler iyi günler.,(son kısmıda geleceğe yatırım illaki denk gelicez :))
Böyle hafiften ukala bir tipse ' Mrblar, adım. . . yani senin samimi duruşuna güvenerek geldim (bu kısımda terslemesin diye) lafıda uzatmakta istemem, seninle harbi harbi tanışmak isterim vede istiyorumda eğer ki sende onaylarsan buyur güzel bir yemek yiyelim. He olmaz diyorsan da kibarca dinlediğin için teşekkürler. (aq kızı :D)
Bu arada denenmişler ve çoğunluk pozitiftir00 Yorumla
+1 yılhayat kısa bu kısa hayatta sizi tanıma şansınız bana vermenizi isterim beni tanımanızı belki ikimizde ruh eşimiz olabiliriz ben bu şansı denemek için sizi tanımak için bu fırsatı değerlendirip ve tüm cesaretimi toplayıp size bu mesajı atmak istedim benim varlığımdan haberiniz olsun istedim sizden güzel bir haber tanışma şansı vermenizi umutla bekleyeceğim
10 Yorumla
+1 yılŞy acaba saat kaç derdim:) saati söylediği zaman da müsaiteseniz size bir şey sormak itiraf etmek istiyorum derdim ben olsam hayır diyemem merakla ne diyeceğini beklerimm
44 Yorumla- +1 yıl
güzeeel :)
- +1 yıl
Saat kaç bu arada size bişey itiraf etmek istiyorum :)
- +1 yıl
İşe yaramaz bu
- +1 yıl
" Müsaitseniz size birşey itiraf etmek isterim " Hımmmmmmmm. İlginç...
ilk olarak merhaba kelimesini çıkart ya da selam ı madem bunlar heycanını ve o anki durumunu çok belli eden şeyler :D cümlene nasılsın seninle tanışma gibi bir imkanımız var mı veya sevgilin yoksa seninle tanışmak istiyorum heyşey olmadı bunu dene :D Nasılsın sana dışarıdan bakdıgımda çok hoşuma gittin tanışarak içindeki güzellikleride görmek isterim :D (AMA İLK 2 Sİ OLMASSA BUNU DENE ) :D
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kız merhaba demeli demiş ama başarısız olur bence. bir bahane olmalı ya da ortak arkadaş. Eğer kızın gönlü varsa merhaba ile başarılı olur ancak :)
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
bu ğün sınava kuzenimi götürdüm bende dışarda beklerken yanımda 19 yaşlarında bir bayan vardı ikimizde üşüdüğümüz belliydi ben kantinden iki adet cay aldım bayana ikram ettim bayan ilk baş geri cevirdi ben sizin için aldım diye ısrar ettim bu arada muhabbet başladı işte isim falan sınava sevgilisi girmiş onu bekliyormuş :)
02 Yorumla
+1 yıl6. hissim size mesaj atmamı söyledi kadere inanırım hislerime bende bu hislerime dayanarak size bu mesajı atmak istedim sizi tanımak sizinde beni tanımanızı isterim belki ortak noktalarımız olabilir çok iyi anlaşa biliriz fikirlerimiz uya bilir kısmet olursa belki ömürlük tek eşim olursunuz bunun için tek bir şey var sizin mesajıma cevap vermeniz ve beni tanıma şansını vermeniz
10 Yorumla
+1 yıl"telefonunuzu kullanabilir miyim" derdim.
ve o'nun telf. nundan kendimi arardım. işimi sağlama alırdım. ehue :)
sonra o'nu arayıp kendimi hatırlatırdım o'na. :p913 Yorumla- +1 yıl
siz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :))
- +1 yıl
Çok basit ve çocukca
- +1 yıl
bu taktik çok klasik be dostum :)
- +1 yıl
cogu kiz kapkacci ya da dolandirici diye telefonunu vermez bir erkege bayanlar icin bu yontem uygun :))
- +1 yıl
teşekkür ederim @Sitedenbiri
- +1 yıl
rica ederim efenim akilli kizin hali bir baska oluyor :))
- +1 yıl
çok mersi. teveccühünüz efndim :)
- +1 yıl
Bunu biri bende yapmıştı ne yapacağımı şaşırmıştım hahahaha
- +1 yıl
reklamda gördüm bunu hat reklamıydı sanırım :)
eğer gerçekten bir şey hissetmişsem süslü cümleler kurmaya gerek yok bence içten bir selam demek bile karşı tarafın dikkatini çekecektir sonuçta ilk kez konuşacağınız birine Cemal Süreya'dan bir şeyler okumak çok da mantıklı olmayacaktır.
21 Yorumlamerhaba acaba bana bir tokat atabilir misiniz o neden diyecek ben hayatımda böyle bir güzellik görmedim sanırım rüyadayım rüyada olup olmadığımı anlamak için bir tokat atarmısınız? dersin ve karşı tarafın ne yapacağını beklersin eğer gerçekten tokat atarsa arkana bakmadan uzaklaş oradan yok çok şakacısınız derse olay bitmiştir ordan yürür gidersin :D
20 Yorumla
+1 yılMerhaba vaktinizi almiyorsam sizinle tanismak isterim hanimefendi :)
14 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten olmaz 😃
- +1 yıl
@asivetutkulu nie olmazmis :)
- +1 yıl
vaktim çok değerlidir çünkünem hihi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelam,
Kendimi size tanıtmam için geri kalann ömrünüzden bir 10 dakikaya ihtiyacım olucak :) karşılığında ömrümü ömrünüze katmaya hazırım..122 Yorumla- +1 yıl
biri bana bunu dese bende ona evlenelim seninle derim hic cekinmem
- +1 yıl
Evet biri yazınca engeli basınca tokatı bastıktan sonra 10 dakika dinliyonuz evet
git ve de ki "bugünü not aldım. seneye kutlarız" :D
184 Yorumla- +1 yıl
hımm demek öyle :R
- +1 yıl
Vaaaav :)))
- +1 yıl
Yaratıcı
+1 yılBenim dikkatimi en son, ... Lütfen cevap ver sana cok önemli bişi sormam lazımm diyen fake hesap cekmişti. Ciddi filan diyen nedense inandırıcı gelmiyo.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. " Merhaba, sizinle tanışanilmek için pek çok plan yapıp da hiç birini uygun göremeyen Benimle bir kahve içermiydiniz? " Bunu bir de alt dudak sarkarak söylemek vardı :-))))
10 Yorumla
+1 yılOrtak bir konu bulurum tanışmaya bahanem çoktur benim. Mesela müzik
Konuya merhaba ile başlayıp söze girerim
"Merhaba dinlediğiniz müzikler hoşuma gitti sizi gerçekten tanıma gereği hissettim adeta ruhuma hitap ettiniz vaktiniz varsa kahve içebilir miyiz" gibisinden bir cümle sizi onun gözünde merak konusu yapacak ve sizi keşfetmek isteyecektir..00 YorumlaTanışmaya gelen insanlara önyargılıyım nedense ama illa bir şey diyecekse rahatsız ediyorum kusura bakmayın diye konuya girebilirse daha ılımlı reddederim :) tanıdık birisi vasıtasıyla tanışacaksam bir ortamda merhaba demesi yeterli tabi :)
20 Yorumla
+1 yıl2B 0.5 ucunuz var mı acaba benimki bitmiste o yoksa 0.7 de olur
14 Yorumla- +1 yıl
yok bu ihtiyaca yonelik ortak noktada var ders notu istesen kiz fotokopide var der :)))
- +1 yıl
"bi biskrem versem" desen günümüze daha uygun olurdu :))
- +1 yıl
@asivetutkulu işe yarar mi sence :))) kizlar biskuvi sevmem deyip olayi bitiriyor sonra ama ben bisey istersem insaniyetlik namina verebilir mesela telefon nomu kaybettim senkini alabilir miyim? gibi :)))
+1 yılMerhabaa yyanlosanlamassaniz size bir kahve ismarlayabilir miyim sizi tanimiyorum ama nedense iyi anlasicagimiza dair bir his var cok vaktinizi almam bir yyarimsaat otururuz tabi siz de isterseniz
25 Yorumla- +1 yıl
gel beraber oturalım biyerlerde
- +1 yıl
Kızım sn inanıyormusun böyle cümlelere? Hahah ne güldüm heee :)))
- +1 yıl
@Phisyoterapist evet bir kizla tanisma cumlesi olarak uygun olmayabilir ama erkekler her zaman cesur kizlardan hoslanir
Organ nakli ameliyatı olsan sana kalbimi verirdim :-))
11 YorumlaErkek: İlk görüşte aşka inanırmısınız?
Kız: zzzzzzzz!!!
Erkek: İsterseniz çıkıp tekrar gireyim :P30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. maksadım zat-ı alinizi taciz etmek değil efkar-ı umumiyede muhabbet kurmaktır. cevab-ı müsbetiniz kalbimi tamir edeceğinden dest-i muhabbetinize talibim
21 Yorumla- +1 yıl
Kizda bende senin der galiba
Afedersiniz bayan sizinde kalbinizbenim gibi atıyormu size bakınca
20 Yorumla
+1 yıltanışma cümlelerinden uzak dursun içten bir gülüş de yeterli olabilir
31 YorumlaCok tatlisin böyle bir tatlı kızı daha önce gördugumu sanmıyorum tanisabilirmiyiz derler :-)
22 Yorumla- +1 yıl
Tuttum bunu bu arada çok tatlısın tanışabilir miyiz? :)
+1 yılBizim semtte "selamınaleyküm" tanışmak için en iyi giriş cümlesidir. :D As deriz ve muhabbete baslarız erkek arkadasla asdfsafd
32 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha evet :)
Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Senin gibi bir sevgilim olsun yüz milyon borcum olsun.
10 Yorumla
+1 yılAnlayana sivrisinek saz anlamayana sazi soksan az dostun kadiblara deger verdigin kadar kendine deger ver ve kendine zaman ayir duruma gore kisiye gore degisir nabza gore serbet ver mesela bir kizla tanismiyosun ama goz asinaligi var cok sevdigin sevgilin cok uzaklardan gelmis gibi el sallayarak selamla gerisi gelir zaten eger yuz vermezse kezbandir cok sey var daha boyle
00 Yorumla
+1 yıl-merhaba tavuk gogsu sever misin?
-severim de ne alaka?
-bende cok severim bir porsiyon verir misin :/?
Sakin denemeyin bir b. ka yaramıyor.
Kafaya çanta yemekten başka..10 Yorumla
+1 yılMerhaba
Uzun zamandir seni gozlemliyorum
Ancak tanisma cesaretini kendimde bulabildim
Tanisabilirmiyiz?
:))
Hayatta kurmam boyle cumleler31 Yorumla- +1 yıl
Merhaba
Uzun zamandir seni gozlemliyorum
Ancak tanisma cesaretini kendimde bulabildim
Tanisabilirmiyiz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence pat diye söylenmez , yani ben itici buluyorum
öncelikle arkadas olunup face , instagram ögrenmek lazim sonrasi gelir :D14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle :) merhaba tanisalim mi cok sapikca geliyo bana tövbest.
Cevap sahibi+1 yılEskiden böyle tanişalım mı falan da yoktu ona kalırsan
+1 yılYgs nasıl gecti diye sor en az 5 kız yanıt verir ;)))
20 Yorumla
+1 yıl"Kendinden emin ve soru anlamı olmayan" örn. Kahve icebilir miyiz değil de ne zaman kahve içiyoruz, düşündüm senle bir kahve içmek hiç de kötü bir fikir değil gibi 😂
30 Yorumla
+1 yılsıcak bir yaz akşamıydı, yemekhane dağıtıcı bir hemşireden hoşlanmıştı. Kızın kahvaltı tabağını eksik bıraktı ve kız eksik kahvaltı tabağı ile hemşire odasına doğru yol aldı. Tabi dağıtıcı eksik olan tabağın malzemeleri ile koşarak hemşireye yetişti.
Şuanlık fikir bu bu işlem tammalanınca gerisi akış.00 Yorumla
+1 yılBen 10 yillik evliligimi sonlardim. 2yildir ask sevgi uzak durdum. 1ay once sabah ise giderken bir kadin gordum karnimda kelebekler ucustu. Dun gunaydin vaktinizin bir dakikasini bana ayirirmisiniz diye soze girdim HAYIR cevabini aldim. Simdi ben ne yapayim
00 Yorumla
+1 yılTanışma cümlesine gerek yok her iki taraf içinde. Önemli olan tanışma arzusu olsun. Şayet karşısına çıkıp; merhaba seninle tanışmak istiyorum kısa bir vaktin varsa sohbetten fazlasıyla keyif alacağına eminim dediğinde karşında ki insanın ilk tepkisi kim la bu? gibi bir düşünceden sonra sana bir şans vermek ister. Çünkü en önemli konuya gelirsek kendine güvenen her insan ilgi çekicidir.
00 YorumlaAbuk sabuk absürd şeyler yaptıklarında kızları etkileyeceğini sanıyor sanırım erkekler. Merhaba yeterli çoğu zaman. :)
10 YorumlaYüzünde samimi kocaman bir gülümseme ile gelsin ve desin ki bugün seninle geri kalan hayatımızı geçireceğimiz ilk gün lütfen elimi tutup bana eşlik edermisin :)
04 Yorumla- +1 yıl
tokat yeme sebebi :)
Seni ilk defa göreceği için ses tonun ve duruşun çok önemli bence onu söylediğin kelimeler ile değilde kişiliğin ile tav etmelisin. Eğer bunları yapabilirsen esselamun aleyküm bile demen yeterli olacaktır (:
10 YorumlaNaber moruk ! bir suru ortam var her ortamın kendıne gore yaklaşma şeklı var barda farklı parkda farklı sokakta cafede her yerde farklı :D ama genel yaklaşımım naber moruk napıyosun :D
00 Yorumla
+1 yıltek kaldım dünyada dünyam olur musun? deniz kadar sevdim dalgam olur musun? ateş gibi yandım alevim olur musun? ilk değilsin ama son olur musun? seni tanıma şansını bana verir misin?
10 YorumlaGözlerini kısarak yaklaş "Yüzünüzü kapatırmısınız, güzelliğiniz gözlerimi kamaştırıyor da" de :)) bir sürü var böyle cümle de iltifatı hakedecek hatun lazım :))
00 YorumlaBen buyum kızım seversem adam gibi severim öyle evirip cevirmem lafı. Sevmiyorsamda bahane üretmem neysem oyum. Derim. arkadas olarak tanısmaksa amacın samimiyete dayalı biri olduğunu göster ona.
00 Yorumla- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat