- Magazin konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım bu kız tavlama teknikleri tamamen kültürel bir olgu. Yani evrensel geçerliliği yok diye düşünüyorum.
Bu konuda bize özgü şeyler yakalamak gerek. Bizim ülkemizde genelde gördüğüm şey yoldan birini çevirip , böyle konuşamazsınız çünkü kadınlarımızın yaşadığı büyük travmalar, aile baskısı ve mahalle baskısı bu türlü cesaretli yaklaşımları red eder nitelikte.
Bunun yerine iş arkadaşlığı, okul arkadaşlığı, aile bireylerinin tanıştırması, tanıdık birinin aracı olması son zamanlarda seyrekte olsa sosyal medyadan tanışma şeklinde daha çok karşımıza çıkıyor. Böyle bir tanışma biçiminde de çokta böyle şeylere girme gereği duyulmuyor.
Ben yaşadığım bir olayı anlatayım. Mersinde çalışırken yeni taşındığım evin karşı binasında bir kız hoşuma gitmişti. Her sabah aynı saatte sokağın karşısında göz göze geliyorduk. Ne yapabilirim diye düşünürken, bilindik bir yer sorma fikri belirdi aklımda. En yakın bilinen yer bankamatiklerdi :D
Sabah planıma uygun olarak güzelce giyindim. Yine aynı yerdeydi.
-Günaydın. Buraya yeni taşındım bir şey soracağım. Yakınlarda nerede bankamatik var acaba.(Burda iki mesaj veriyordum bir burda yeniyim. iki çalışıyorum :D)
=Cevap. Bilmiyorum :P
-Peki Teşekkür ederim. İyi günler :D11 Yorumla
Soran+1 yılYazik olmus ahah ben kizin yerinde olsam bilmesem de uydururdum😄
En İyi Cevaplar
+1 yıltürkiyedeki kızlar ironiden anlamadıkları için
İlk görüşte aşka inanır mısın? Yoksa birkaç tur daha atayım mı dersen g*rizekalı sen git önce konusmayı öğren derler
Yeterince çekici miyim? Yoksa biraz daha içecek misin? desen haha çok komiksin uza 0ç derler.
Büyülü bir kol saati aldım, üzerinde iç çamaşırın olmadığını söylüyor. Pardon saati 1 saat ileri almışım.. dersen sg ş*refsiz sapık derler
Bir telefon rehberi yazmaktayım, senin de numaranı alabilir miyim? dersen git numarasını aldıgın diger kızlarla konus. s. s derler.
İşte ben geldim, diğer iki dileğin nedir? yürü git allahın kamili sen fasulye misin derler
Eve gidip sevişelim mi, yoksa içkini bitirinceye kadar bekleyelim mi? dersen millet senin anan bacına bunu dese hosuna gider mi deyip tokat atarlar
yani bunların hiçbiri yaramaz dostum. Kafanı camdan çıkar ve amerikada yaşamadıgımızın farkına var. :D373 Yorumla- +1 yıl
Alkışş 👏👏👏👏👏👏👏
- +1 yıl
@CrazyBoy873 Teşekkür ederim :))
Magazin konusunda 1,7b cevap paylaştı. boş bı araştırma. bizim topluma sokmez bu. ayrica bir ülkede yapılan araştırma her yerde geçerli değildir. orf adet kültür değişik olduğu için. mesela batıda kadınlar daha dindar çıkarken bizim ülkede erkekler daha dindar ibadetlere daha bagliymislar😹
30 Yorumla
+1 yılBizim arkadaş ezan okumuştu kızı görünce e bilemiyorum
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
+1 yılBizim ülkede yemez bunlar. A beautiful filminde de vardı bir tane. Hiç unutmam... "Benimle yatman için ne söylemem gerektiğini bilmiyorum ama tüm gerekenleri söylediğimi varsayabilir miyiz."
Bizim ülkedeki kızlarda sürekli bir laf sokma çabası var. Hiç kimse çabanı takdir etmez. Saygıyla karşılamazlar. Mesela "Bir telefon rehberi yazmaktayım, senin de numaranı alabilir miyim?" desen bir kıza, "s. git ananın bacının numarasını yaz" gibi uçuk bir şeyle bile karşılaşman olası. Yatak olaylarına hiç girmiyorum. kıza iç çamaşırını kelimesini duyunca "sapık" diye bağırması çok olası. Türkiye lan burası^^871 Yorumla- +1 yıl
Elin ecnebisi kadın-erkek ilişkilerine 'Eğlenmek' ekseninde bakar.
'Ay şunu yaparsam şunu düşünür mü' türevi takıntıları yoktur. O telefon rehberi lafını söylerkenki haline göre komik veya anormal bulabilirler, ama bunu illa küfürle cevaplamazlar mesela.
Türkiye'de 'Ne zaman öpüşmeliyiz iki aydır çıkıyoruz' kafasında saçma sapan hatunlar var hala. - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok yani sen şimdi neyi savundun? anlayamadım
- +1 yıl
@Karpuzsuzcekirdek Bişeyi savunmadım, izah ettim.
Bizim memleketin hatunları kasıntılıktan geberir. Gerçi erkekleri de öyle, ama en azından bir kızla tanışma evresinde kızların tavrını göstermiyorlar.
Çoğu konu gibi, bu konuda da arada kalmış bir milletiz ve hatunlar aşırı dengesiz tavırlar gösteriyorlar. - +1 yıl
Aynen dostum. Yani işin özünde onların kızları karşındakinin ne dediği, nasıl davrandığı ile ilgilenirken, bizimkiler "ne söylemeyelim", "nasıl davranmalıyım" gibi şeylerle daha çok ilgileniyor.
"Kabul etsem basit mi olurum" bilmem ne... - +1 yıl
katılıyorum size
- +1 yıl
@BryanHawk A beautiful mind işte yahu. Eksik yazmışım. Aynı filmden bahsediyoruz^^
Çevirene göre değişir tabi. Benim okuduğum böyleydi
Soran+1 yıl@BryanHawk senden kurtulamiycak miyim ben 😄😒
Soran+1 yıl@BryanHawk gorusmemek uzere😅
- +1 yıl
umarım kocan ben olurum da ömür boyu çekersin :D
ks de yasak sana :D
sonuçta kocanım yani.
döverimde pıçaklarımda :D hatta gizliden gizliden buraya sorarsın ,
kocam beni pıçakladı diye.
tüm pembeliler de "ayrıl kızım o öküzden ! " diyecekler mesela demi?
sende diceksin ki "kocam o benim. severde pıçaklarda " .. :D
- +1 yıl
Arkadaş, gördüğün gibi kızların da 'Siktirgitbe salak' demek için geçerli sebepler sahibi olmasına sebep olan erkekler yok değil mk ülkesinde.
Soran+1 yıl@BryanHawk dicemki kizlar kocam cani sikildikca picakliyor beni ne yapmaliyim😔? Eski bir ksli ks onu psikopat etmis nasil kurtulurum?
Sonra adima yardim dernekleri falan acilacak. Haberlere cikcaz birlikte. sok sok sok Câni ksli karisini ks ye girmesin diye picakladi. Ks mahkemelik olcak sonra- +1 yıl
" KS linin suçu ne? " ye çevirdin sende iyice he :D
kimse senin için yardıma filan koşmayacak :D
öldürücem kızım seni :D hatta kanıt bırakmamak içinde seni çiğ çiğ yicem.
sonra da kayıp ihbarında bulunucam.
türkiye değil mi anasını satim :D seni bulsa bulsa Müge Anlı bulur :D :D as adsad
Soran+1 yıl@BryanHawk lan ruyalarima gircen yeter felaket senaryolari yazma 😄
- +1 yıl
@BryanHawk
Lan oglum yorumlarin bagimlilik yapiyor. Nasıl biseysin sen boyle. Ukalaligin alemi yok takip ettim takip et. Kizida canindan bezdirdin lan. Hayir kizamiyoda zavalli oda sasti kaldi 😂😂 - +1 yıl
@Aşkın_Sonu ben pek normal sayılmam abi :D
çocukluğumu yaşayamadığım için kafa biraz dengesiz çalışıyor :D
Soran+1 yıl@BryanHawk allah allah cok sey istiyosun. Ukala 😃😑 he bu arada bir bakarsin evlendigimizde sen beni bicaklamadan gece senin uzerine kizgin yag dokup sonra derini yuzup sonrada derindondurucuda saklarim. Aa kim vurduya gittin iyi mi?
- +1 yıl
benim derim de özeldir.
mevlam nasıl yarattıysa artıkın ,
ışık saçıyorum resmen :/
her halükarda belli ederim ben kendimi :D
185 boyu sen ne dağlara ne taşlara sığdırabilirsin.
gelmiş bide buzdolabından bahsediyor. tüüü senin kalıbına. saygısız seni.
neyse bari öyle bişey yapıcaksan önce kafama sıkta , çok acı çekmeden gideyim.
ama ben akıllı adamım. öyle bir şey olursa suçlunun sen olarak gösterilmesi için avukat tutarım. ilk şüpheli konumuna düşersin.
buzdolabında sakladığına göre benim sana yapacağımı , sende bana yapacaksın anlamına gelir :D vallahi tuvaletine kadar araştırırlar kız adamı. yaa , ne sandın kızım. bizi yimesi kolay mı.
adamın azı dişine takılırız, gene de zevkini yaşatmayız alimallah - +1 yıl
@BryanHawk farkettim. Denekki bir nesile cocuklugunu yasatmamak gerekiyor. Neyse sen su alttaki kizla picaklama mevzusunu coz. Bulurum ben seni yine 😂😂
- +1 yıl
@Aşkın_Sonu ne konuşucaz abi :D burs mu vericen okutucan mı beni :D napcan :D
veya Ks ye mod yapabilirsin beni de :D 2011 den beri buralarda sürünüyoruz.
yetti gari :D 18 yaş altı üyeleri banlamak favorimdir bunu da belirtirsen sevinirim.
sen yetkili bir abiye benziyorsun. hadi göreyim abim benim bee :D yürü bee
Soran+1 yıl@BryanHawk ya abi nw avukatindan bahsediyosun balayina cikmisiz. gayet mutluyuz senin hic biseyden haberin yok. ben planimi yapiyorum sonra bam bam bam senin bile haberin olmicak öldüğünden
Soran+1 yılNe 18 i be 23 um ben ne alaka
Soran+1 yıl@BryanHawk cadaloz diye bana mi dedin sen pis mahluk😏
- +1 yıl
ya ondan değil , 17 yaşımdayım şöyle şöyle sorunlarım var diyorlar mesela.
diyorum ki , zamanında modun birisi böyle bir sebepten beni banlamıştı...
bende intikamımı alıcam tüm genç nesilden alıyorum :D guru hesabım gitmişti.
eskiden böyle uyduruk bir mertebe de değildi guruluk. mesajların en üstte görünüyordu hep.
ne güzel artistlik yapıyordum :D
Soran+1 yıl@BryanHawk neyini benzedigini bile bilmiyorum ne opcem 😏😄
- +1 yıl
185 boyum var dedim ya :D gencim tazeyim :D
6 yaşımdan beri spor yapmaktayım :D çok kaslı sayılmasamda ,
fit bir vücudum var :D kitap okumayı sevmem ama çok şey okumayı ve seyretmeyi ,
kadınlardan bile daha fazla düşünmeyi severim :D yani empati ve anlayış var fazlasıyla :D
tipsiz de sayılmam :D ama kimisi hiç beğenmiyor öyle de bir gerçek var :D
bir sürüde evimiz var :D övünmek gibi olmasın hayatımın kararmasındaki sebeptir aynı zamanda :D neyse anne babadan bahrum kaldığım için çokta güzel sever şefkat gösteririm :D
az kullanılmış veya değişen parça gibi durumlar yok :D bildiğin 0 kilometre :D
eğer öpersen , burdaki herkes , bir kıza nasıl yaklaşırsan onunla güzel bir başlangıç yapabilirsin sorusunun cevabını görecek :D haydi millet elleri görelim :D
haydi eller havayaaa havayaaaa :D
öp öp öp öp öp öp :D asd as :D - +1 yıl
@BryanHawk kiz op yoksa az kaldi bunu ben opecem 😂😂😂
- +1 yıl
@Aşkın_Sonu öp abi hatta bende seni öpeyim :D mmuah bide şurdan öpeyim :D oohoh bak işte ne güzel :D
ama bu kızın öpmesi artık farz oldu :D sende beni aynı böyle öpeceksin kızım :D öpücükten saymam valla :D
Soran+1 yıl@BryanHawk ajsjj hayran kaldim iyi saymissin etmissin de yakisikliyim dememissin😄 heyy millet bu adam bana resmen yaziyoo. 😄 ayrica bak @Aşkın_Sonu bu adam sana daha cok ilgili sjsnns
- +1 yıl
@BryanHawk la bir git ger yerim salya sümük oldu. Kizi tanisam soz aranizi yaparsim ama goruyosun cok gizli bir hatun. Pisssttt gizli bak o kadar kelime israf etti. Opmesende seni bulmasina yardimci ol. Esit sartlarda degilsiniz. Bak boyle deli az bulunur benden soylemesi
Soran+1 yıl@Aşkın_Sonu bir resim atsin takip etcm yok oyle bedavadan opuck falan
- +1 yıl
Ama yokuş yapiyosun. Bak yetimmiş yazik be abla. Insanlik öldü mü? Evin birini üstüne yapsak 😊😊
Soran+1 yıl@BryanHawk 1 85 mi demistin yuhhh iyi atmissin ssjjs
Soran+1 yıl@BryanHawk nasil ya hangisisin sen anlamadim
Soran+1 yıl@BryanHawk Alla alla ne anladim daha bsy demedim ki
Soran+1 yılSeni begenmeyenlerinde aklinda suphe ederim
Soran+1 yıl@BryanHawk sen 1 85 im dedin ya uydurma dedim sadce
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=748Xnzqbddc
öyle deme manası çok derin :D
Soran+1 yıl@BryanHawk aman neyse ne sjjs ben gidiyorum kib 😄
- +1 yıl
canın sağolsun ne diyim :D iyi günler dileyim bari :D
@Aşkın_Sonu abi sende kendine iyi bak :D az uğraşmadın sende :D ama bir gün olacak emin olabilirsin :D haydi selametle :D
Soran+1 yıl@BryanHawk sanada iyi gunler bosuna uzulme
Yakisklisin talibin cok olur😄 daha yasin 22- +1 yıl
Kiz neyini begenmedin oglumuzun sozunu tut cabuk. Yoksa seni yazi seklinden bulur bu cocugu heryerde ustune salarim hayattan bezersin bak 😂😂😂
- +1 yıl
Atalarımızın çok meşhur bir lafı var. 'Muhabbetinizi zikiyim'.
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok aaa ayıp oluyor amma :D misafiriz şurda :D
sen git çay getir :D yengene de bir kaave :D orta şekerli olsun mu :D - +1 yıl
@Aşkın_Sonu abi bırak o bret pitlerin peşinden koşsun :D biz ayşe fatma hayriye ye razıyız :D
- +1 yıl
@BryanHawk Ssssssiktirlen
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok arsızlık yaptım kabul ediyorum :D tamam arkadaşı daha da rahatsız etmiyelim :D herkese bol bol sevgiler selamlar :D
Soran+1 yıl@BryanHawk seni kucuk velet cok ayip git yasitlarinla takil😏
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok onu boşverde vikingler 5. sezon basladi mi lan?
- +1 yıl
@Aşkın_Sonu başladı tabi abi. ama 4. sezon bitmemiş tam.
kaldığı yerden devam ediyor.
bide 2 tane bölüm sızdı internete. rusçaydı ama ingilizcesi çıkmıştır.12 . bölümden itibaren izleyebilirsin. 19.20. bölüm filan yayımlandı şu an.
çok acaip şeyler oluyor. izlemen lazım spoiler olmasın. - +1 yıl
@BryanHawk oooo super izlemedigim 6 bolum varmis. Bosver hatun islerini ben sana baska bulurum. Bu kizda guzelik faşizminin kurbanlarindan cikti. Bizden birini buluruz sana😊
- +1 yıl
@Aşkın_Sonu abi çok sağol :D ama bana evet dese bile bişey olmayacaktı , çünkü :D ben kendimi ilişkiye hazır hissetmiyorum hala :D kızlar gerçekten çok kötü davranıyorlar :D
bu temizlik mi deseeem , masumluk mu deseem :D onlara fazla gibi :D şimdilik kalsın biraz daha rahat düşünmeye başladığımız vakit bişeyler düşünürüz :D teklif için teşekkürler ama kalsın yani :D - +1 yıl
bu sezon bitirirler gibi ama diziyi.
belki bir ihtimal , 1 sezon daha devam edebilir.
oda oğulları daha çok yeri fethediyormuş tarihte. onlar işlenebilir ama tadında bırakılması taraftarıyım. spartacus taki final gibi birden bağlayıveriyorlar hiç tadı tuzu kalmıyor sonra.
ne olacaksa tadında işlensin , bittiğinde de helal olsun bee diyelim. - +1 yıl
@BryanHawk senin zaten bana ihtiyacin yok lan o işin espiriydi. Görüşürüz başka sorularda. Selametle.
- +1 yıl
@Aşkın_Sonu eyv abi :D
- +1 yıl
Benim yorumum altında ama bir benim konuyla alakam yok ^^
+1 yılBu yorumları hangi kafayla yazdın? İnan ya Türkiyede değilsin ya da ABD filimlerini çok izleyenlerdensin.
Bizim Türk kızına ''Büyülü bir kol saati aldım, üzerinde iç çamaşırın olmadığını söylüyor. Pardon saati 1 saat ileri almışım..'' Gibi bir cümle kullansam içinde %99'u saat kaç der ve 1 saat ekmek bıçağıyla bizi kovalar be :)72 Yorumla
Soran+1 yılSen hangi kafyla okudun soruyu onlari ben yazmadim 2008 de yapilmis bir anket
- +1 yıl
Daha ilerleyici daha net fikirler olacağını sanıyordum o kadar. 2008 yılında yabancı bir ülkede yapılmış anketin sadece basit ve bizim buralarda tutmayacağını dile getirdim anlayabildin sanırım?
- Magazin konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılHiç unutmuyorum bir ara kızın resmini çekmişti Cafe de flaş patlamıştı tabi kızda bunu gördü ve ayağa kalkıp kızın yanına giderek "ah hep böyle yaramazlıklar yapar diyerek telefona bir tokat attım ve bu arada ben Kaan" demiştim güzel bir tanışma senaryosu olmuştu 😊
52 Yorumla- +1 yıl
Bak benden bashediyor😂
@Büśoş - +1 yıl
@Büśoş34
Magazin konusunda 335 cevap paylaştı. hahah :) bu seçeneklerdekilerle tavlanan insandan ne hayır gelir, günü birlik ya da kısa süreli olur. En çekici şey bence zekadır, zeki ve karakterli bir insan bunları soylemez. Yukardaki örnekler karşımızdaki insanı ucuz ve basit bir kişi yerine koymaktan başka bir şey olamaz diye düşünüyorum.
Karşımızdaki sadece bir kaç cümle ile teslim olmamalı, etkilenebilir ama teslim olmak? bence komik ve basit. Biraz emek vermek lazım.52 Yorumla- +1 yıl
Iste bu👏👏👏
+1 yılhepsi çok itici. beni cepte gören insana sinir olurum inadına uzaklaşırım. kendine güvenmeli ama bana karşı biraz çekimser olmalı hemen kabul edeceğimi düşünmemeli
70 Yorumla
+1 yıl-Buyrun bir şey mi aramıştınız?
https://youtu.be/K_mNNAKpbLo
-Şey ya, tanışmak için bahane arıyorum da 😂220 Yorumla- Magazin konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılbenim adım sanat benim için soyunur musun :D ya da gemi olsam ilk sana yanaşırım :D :D :D
111 Yorumla - Magazin konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar oldukça klişe yani bana göre enazında şöyle bişey olmalı.. Daha önce aynı atmosferin havasını soluduğumuzu bilseydim Seni görene kadar nefesimi tutabilirdim gibide ne biliyim artık kimseyle tanışmak istemiyorum formdan düşmüşüm iyice :D
60 Yorumla Magazin konusunda 2,9b cevap paylaştı. bendeki zeka, ve sendeki güzellik ile;
süper çocuklar üretip dünyayı ele geçirebiliriz..
ne dersin?271 Yorumla- +1 yıl
Sonra donup sormazlar mi adama ya guzelligi senden zekayi da benden alirsa diye😂😂
- +1 yıl
@şizofrenikinsan aslında kendimi övmemek için, kıza da bişeyler bırakayım hesabı öyle düşünmüştüm :)
yoksa maşallahım vardır yani :)
ama hepsini kızdan alırsa orda sorun olabilir evet :D
kız tarafı şüpheli - +1 yıl
Ahahahaahhh koptum😂😂😂
- +1 yıl
Kusura bakmayın 1 dakikanızı bana ayırırmısınız diye sorardım dinliyorum derse degerli vaktinizden bana süre tanıdığınız için size ne kadar minnettarım anlatamam diye başlardım hayır şansına küs malesef vs derse de anlayışınıza minnettarım derim emin olun dönüş yapar yapmazsa aklından şüphe ederim d
- +1 yıl
@Biribeni7 bro , o kadar resmi olma ya.
bizde zaten böyle konuşacak değiliz.
göz göze geldiğimizde , her iki tarafta da yeşil ışık belirtisi olmuyorsa ,
uğraşmanın alemi yok :D önce dikkatini çekecen tamam mı , recep ivedik taktiği ,
göğsündeki kılları görmesini sağlayacan.
kadın kısmı göğüs kılı gördü müydü dayanamaz.
cazibeye gelir böyle , hıbıloasdas , hıbılaısdasd der , o benim erkeğim olmalı der..
sen o taktiği boşver. benimkini uygula.
emin ol tam anlatılmalık bir anı olur.
ha birlikte mi anlatırsınız çocuklarınıza , yoksa iğrenç anılar arasında , arkadaş muhabbetlerine malzeme mi olursun bilmem. ama denemeye değer - +1 yıl
@Biribeni7 bence daha çok muhabbete girilecek ortamlarda ortamın ambulansına göre söz seçilebilir mesela bir kütüphanede kitap galerisi olur orda kitaba bakan bir bayan hoşuna giderse baktığı kitap hakkında bilgin yoksa pardon birşey sorabilir miyim. Kararsız kaldım da benim için birşeyler önerebilir mısınız zevkinizi Dr merak ettim bukadr güzel Bir bayanın zevkine güvenmek aptallık olur denilebilir o şekilde muhabbete girilbilir
- +1 yıl
@perseid78 dostum son cümle konusunda emin misin :D bir yanlışlık olmasın :D
- +1 yıl
@perseid78 saniye farkla :D neyse tamam yeterli bu kadarı :D
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=_kL2JpS6pJk buda konuşmanın filanli olsun arkadaşlar.
hadi yeter artık gidin sizde :D
Soran+1 yılGögüs kili mi? Hoslanmak mi? Iyyy
- +1 yıl
Dünya Güzellik Kraliçesi, Einstein'a:
"Seninle evlenelim, çocuğumuz da benim kadar güzel ve senin kadar zeki olsun." demiş.
Einstein ise her zamanki gibi çok mantıklı bir cevap vermiş:
"Ya, benim kadar çirkin ve senin kadar aptal olursa?"
Aklıma bu geldi görüşünü okuyunca 😂 - +1 yıl
Aynı cevabı kız sana verirse diye yani diye 😂
- +1 yıl
@şizofrenikinsan @Biribeni7 @hiperocktiff
öyleyse hepimiz kendimizi einstein sanıp ego kasalım.
ne duruyorsunuz - +1 yıl
Yanına şaman al 2. Kata çık 😂
- +1 yıl
@hiperocktiff ondan sonra şamanlar neden ezik.
git kritik kasacağına önce ejder saldırısını güçlendir. gör bakıyım ondan sonra.
alestadaki Dilek Abla gibi..
saygılar kendisine.. unutulmadın , bil istedim.
yaşıyorsun , işte burada. tam göğsümün ortasında... aah ah.. gençlik işte.. - +1 yıl
Ben başladığımda 2 server vardı alestada oynuyorduk oyunda bug çoktu baya güzel günlerdi şimdi cs 1.6 devam ediyorum
- +1 yıl
Neyi paylasamiyosunuz arkadaslar😂😂
- +1 yıl
Bende lol dota oynayamıyorum karışık geliyor bana. Cs hem basit hem de anlık zevkler için çok iyi
- +1 yıl
@şizofrenikinsan senin tedavi masrafların için aramızda yardım topluyoruz #şizofreniİçinElele 😂
- +1 yıl
@şizofrenikinsan bunalımdayız...
yoksa yıllardan sonra geçmişi irdelemek... bence çok saçma.
sizde bunalımdasınız değil mi beyler?
ne olacak bu ülkenin hali?
ya da , "ne yağdı bee? az daha yağsa şu kar , yeminlen rekorlar kitabına gireriz.
getirin kepçeyi , çalıştırında izleyek hadi.." ... - +1 yıl
@şizofrenikinsan Çok saçmalamıyoruz ama hayatımız böyle 😂
henüz kazanılmamış zaferlerim var benim hatırlatayım dedim. Nöbetçiler atımı getirin çıkıyorum. Taam at yoksa akbil de olur ya 😂 - +1 yıl
@perseid78 mesajı kapalı yazamıyorum ne yapcaz 😂
- +1 yıl
Ahahahah yaa bunlar neyin kafasi arkadaslar cok guldum😂😂😂 herkes bunalimda ulkedende umudu kestim ben yok kar da yagmasin iyi boyle üşuyoz😂
- +1 yıl
@şizofrenikinsan iyi yine ya bugün biraz daha sıcak, şeklinde girizgahını yaptığım bir kız tavlama çabam daha başarısızlıkla sonuçlandı hayat kısa önümüzdeki pişmanlıklara bakacağız artık 😂
Soran+1 yıl@hiperocktiff @BryanHawk @Biribeni7 @perseid78 diyorum ki artik yetmez mi?
Kendinize bir wp grubu olusturup orda konusun- +1 yıl
Burası da ortak konuşma alanımız sanane yani git bildirimi kapat olsun bitsin 😂
- +1 yıl
Şu anı bozanlara çok büyük selam çakacam şimdi ama he 😂
Soran+1 yıl@perseid78 beyinsiz oldugun icin beynimi kullanamadigimi dusunmussun halbuki son mesaji gormemisim olmayan beyninide calistiramassn tabi git lol oyna hade
Soran+1 yıl@perseid78 sen ne ezk bir insansin ya tartisilmaya degmeyenden hahh
- +1 yıl
Ne yani ben zeki değilmiyim derse 🤔😂
- +1 yıl
Haha olabilecek bir ihtimali söyledim. Hem ben olsa olsa tatlı bir bela olurum 😂 Neyse seninle karşılaşmamak dileğiyle 😂😂
- +1 yıl
😄 iyi geceler
- +1 yıl
@şizofrenikinsan gel buraya şapşik 😂
- +1 yıl
@Biribeni7 gel sen de gel 😂
- +1 yıl
@perseid78 sende gel 😂
- +1 yıl
@LuzDelLuna sen niye ortalığı karıştırıyorsun mikrop 😂
- +1 yıl
Hepiniz burda cirit atıyorsunuz bildirimini ben çekiyorum 😂 şaka len şaka pazar kahvaltısı benden hadi yine iyisiniz 😂
Biz böyle laflar bilmeyiz be en fazla
- Senin bölüm neydi?
- Bilgisayar neden sordun?
- Ya sen orda harcanıyosun bölümün güzellik ortalamasını yükseltiyorsun da yani senn için söyledim 😏
- çok teşekkür ederim ya çok tatlısın 😄
- Bunu senden duyduğuma göre cidden öyle olmalıyım O_o
- Tamam şımartma
- Belki birazcık bozuldun ruhun belki can çekişiyor belki birazda kızardın ama sana kırmızı çok yakışıyor 😄
Taktik yok sal gitsin 😐20 YorumlaMagazin konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bizim ülkedeki hem kızlar hem erkek yemez bu lafları çünkü o kadar darbe yemişlerdir ki kime inanacağını bilemezler. Ondan dolayı bir güzel kelime kullanılsa bile altında ne yatıyor diye düşünen bir millet olmuşuz ne yazık ki.. Bazen öyle saf insanlar var ki kendini sözlerle ifade eden ama karşı taraf o kadar aldatılmış ve kırılmış ki ister istemez güvenemiyor... Bu hiç iyi birşey değil ama ne yazık ki böyle bir toplum olmuşuz...
12 Yorumla- +1 yıl
Ama bu metinler diğer ülke vatandaşlarına iyi işler bence. Onlar direkt defansla başlamıyorlar sohbete çünkü.
Birisi bu kelimelerden birini bana aöylese sülalede erkeklerin hepsini o söyleyen kişiyi iyice dövmesi için üstüne yollarım :D Erkek dediyin kibar yanaşacak bu ne böyle
50 YorumlaGünlük hayatta şartlar gereği (iş gereģi mesela) mutlaka bir vesile ile denk gelinmeli, denk gelmiyorsa özellikle denk getirilmeli ama tesadüf oyunu oynanılabilir mesela. Normal seviyeli bir sohbet, günaydın vs. İnanın olacağı varsa kendiliğinden oluyor hep, hiç böyle boktan şeylere gerek yok.
Kız mal gibi mesaj atıyor kısa zamanda, "neyiz biz?"
Adı bile konmadan oluyor genelde00 Yorumla- Magazin konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyede erkek kıza bunlardan birini dese kafasına çanta yer
70 Yorumla en son sevdiğim kıza kafam Güzelken seni rakı diye içer meze diye yerim dedim o gün bugündür sevgilim yok be
51 Yorumla- +1 yıl
Hahahhahahahahahahahaha
+1 yıl^^Seninle konuşacağımız çok konu olacak bir yerden başlayalım en iyisi^^ bu daha iyi bir cümle.😃
60 YorumlaHayatının kadını olduğumu kanıtlamam için bana 24 saat ver
30 YorumlaA disindakiler itebilir tam tersi bence 😂 ozellikle kol saatli olan dayak atmalik
41 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Yakışıklı kelimesi sen doğduktan sonra üretilmiş galiba asfdg
60 Yorumla
+1 yılAfedersiniz biz küçükken farklı okullarda okumamismiydik ne çok ortak yönümüz var dimi tanışalım bence. d trol amaçlı aynen boyle dedim kız avel avel bakmıştı ama etkili bence mutlaka karşındaki güler 😂
00 Yorumla
+1 yılYeterince çekici miyim? Yoksa biraz daha içecek misin? Bunu sevdim okurken güldüm biri söylese komik biri olduğunu düşünürüm. İçlerinde bence en oluru bu cümle.
10 YorumlaÜçüncüyü okurken baya şaşırdım ya fazla iddialı 😂 Beşincisi daha hoş geliyor kulağa.
10 Yorumla
+1 yılnaber canım sana telefon alaçam hemide elleşmatikli hele numaranı ver konuşalım
40 Yorumla
+1 yılTavlamaya ihtiyaç duymadım hiç. Kalbe giden yolda engel yoksa. bir merhaba da yeterlidir.
40 Yorumla
+1 yılben genelde annenle tanışmak isterim bu kadar güzel bir kız nasıl olmuş öğrenmek istiyorum :)
40 Yorumla
+1 yılTürkiye'de bu şıkları basit bir erkek için söyleyebilirsin. sonuçta eşi olmayan bey şişme karıyla yaratmış. o kadar yanlızız yani.
Ama bir kıza gidipte büyülü kol saatinden bahsederken o büyüyü g*tüne monte eder ertesi gün emniyette bile açabilirsin gözünü.00 YorumlaMagazin konusunda 1,6b cevap paylaştı. -PARDON !
+ Buyrun
-Miss turkey e okadar gereksiz kişi katiliyorken sen niye güzelliğini tescillemekden korkuyorsun :)
+Anlamadım..
-İzmir in neyi meşhur sorusuna cevap gibisin
:Dddd10 YorumlaMagazin konusunda 430 cevap paylaştı. bu şarkıdan yardım alıp tavlamıştım birini teee ne zaman önce :D
https://youtu.be/J9Y1YBl34bk00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nedir ya bunları söyleyen baştan kaybeder. bir de tavlamamış. En iyi yöntem sıradan bir cümleler kurmak ve arkadaş gibi dertleşmek. Ama kanka ayağına girmeyeceksin. Onu kendine o şekilde etkileyeceksin. Ama dozunu kaçırmayacaksın
10 Yorumla
+1 yılValla kardeş birini etkilemek için şekilden şekile girip şebeklik yapamam, beğenen böyle beğensin
20 YorumlaSenin karşında dünyanın en cazip erkeği duruyor, neyin var kraliçem
Merhaba küçük orman pilici
Gözde ağacın ben olayım fıstık10 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yıl+pardon bir şey sorabilirmiyim
-tabikide
+kalbinize giden en kısa yol neresi acaba22 Yorumla- +1 yıl
muhtemel 😂😂
+1 yılbiraz göster sana köle olurlar ne danimarkası ya tabi erkekler için kızlar biraz dışa vurmaz kolay teslim olmazlar
00 YorumlaErkeklere birşey demeye gerek yok zaten mk 😄 kızlarada açık olacaksın dudağına sarılacaksın brnim olmanı istiyorum diyeceksin yiğidim 👍😎
00 Yorumla
+1 yıl
Eve gidip sevişelim mi, yoksa içkini bitirinceye kadar bekleyelim mi?42 Yorumla- +1 yıl
sevişelim
- +1 yıl
ben içmesem sen kendinle seviş aynada 😏
Danimarkada olsam demekki en az haftada bir 50 skor yaparmışım :D
010 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılAhah cok yaratici
Soran+1 yılBence sen isi gucu birak oraya yerles
Soran+1 yılYa da tavlama teknikleri kitabi flan yaz 😂
Soran+1 yılNe ac kalmasi seni orda el ustunde tutarlar " cok iyi kiz tavlayan turk" diye😄
Soran+1 yılYa bende fenomen olmaya ugrasiyom da olmuyo : D
merhaba beraber çadır kuralımmı derim mesela shshshsshs
10 Yorumla
+1 yılteslim olacakları kesin ama polise. birisi bana bunları söylese cinayet sebebi 😊
10 Yorumla
+1 yılEğer ikinci seçenek bana söylense ben kamyon olduğunu düşünmüştüm derim 😂😂😂😂 *çekici * dediği için
00 Yorumla
+1 yılBana tav olmak istersen, seni tavlamak için çalışmalara başlıyim derdim herhalde
10 Yorumla"Selamün aleyküm birader" bütün kızlar bitiyor bu lafa xd
10 Yorumla
+1 yılBen niye böyle sözler bilmiyorum odun muyum lan ben 😔😔😔
335 Yorumla- +1 yıl
Bende :(
- +1 yıl
Öyle mi diyosun :(
- +1 yıl
Bunları yapınca da abaza oluyoruz ya da bu öküz bana niye bakıyor diyolar anlamadın ben ama baksana yorumlara bu tür söz söyleyen erkekler kızlar tarafından beğeni almış şimdi ben niye inanmalıyım bilmiyorum 😂😂
- +1 yıl
Uzun uzun baktığımda ne bakıyosun deyip tokat atmıştı kız biraz psikopattı da :(
- +1 yıl
Al işte bak 😂😂
- +1 yıl
Valla benim birini tavlama gibi bir niyetim yok sadece odun olup olmadığımı merak ettim o kadar 😂😂
- +1 yıl
peki neden erkekler söylüyor 😂 kizlar söylesin
- +1 yıl
Sağol ya gerçekten 😏😏
- +1 yıl
Rica ederim ne demek..
Kızlar neden söylemiyora gelince.
Biz erkeklere göre çekiniğiz belki de. Ayrıca burası Türkiye. Burada kızlara ya da kadınlara karşı erkeklerin tutumu daha sert.
Yani toplumsal bir şey. Ama Amerika'da yolun ortasında bir kadın size seks teklif bile edebilir.
Nitekim "Türk kızları" 😊😊 - +1 yıl
Türk kızları candır 😂 candır derken 'Can' isim olarak 😂 hiç Türk sevgilim olmadı ya da hoşlanamadım Flilinlerden sevgilim var ve gayet mutluyuz 🙇
- +1 yıl
peki bu kadın tiplemesini erkeğe uyarlasan amerikalı bir erkeğimi seçerdin yoksa bir türk erkeğini mi
- +1 yıl
@DressToPatch
Tercih meselesi.. 👍🏻👏🏻 - +1 yıl
Ooo ben çok kıskanç biriyim... Her şekilde kaybediyorum fck the system 😂😂
- +1 yıl
3 kere aldatıldım gelde güveni sen besle şimdi 😏😏
- +1 yıl
Kimseyi tavlama çabam olmayışı bu yüzden 😂😂
- +1 yıl
Hak eden olursa sevgimi şans vermeme gerek kalmaz o şansı gelir alır benden.. aşk konusunda düşüncelerim farklıdır benim biraz değişik biriyim 😊😊
- +1 yıl
Yani? - +1 yıl
Değişik iyidir dedin ya ne bakım dan söyledin bunu
- +1 yıl
Ne kadar değişik olduğumu bilmiyorsun çünkü kafam karıştı ya da konuyu kapatmak amacıyla mı söyledin anlayamadım
- +1 yıl
Hmm anladım
- +1 yıl
Seni ekleyebilir miyim
- +1 yıl
Teşekürler 😊
Senin bana asik oldugunu duydum cokdaha etkili bir yontem merakla birlikte yazma olasiligi cok yuksek😄
00 Yorumla
+1 yılözgüvenli bir şekilde böyle yaklaşılması tabiki onu çekici yapar ama bir iki cümleyle de ,, olmaz ya
00 Yorumlasen benim doğan gunesim kaybolan amacimsin sevdiğim
00 Yorumla
+1 yılÇok iyiymiş 😊 yeterince çekici miyim yoksa biraz daha içecek misin
00 Yorumlaİşte ben geldim, diğer iki dileğin nedir? Baya iyi ya :D
00 Yorumlaverecek olan her türlü verir 😅 anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az :)
10 Yorumla
+1 yılOlsa olsa E şıkkı ama laftan anlayana bir merhaba kafidir...
00 YorumlaSoyadını değiştirelim mi diye var kızlarda da yavrum baban nereli nereden bu kaşın gözün temeli
00 Yorumlaİşte ben geldim, diğer iki dileğin nedir? Bu yaratıcıymış.
00 Yorumla
+1 yılBunlar mı etkileyici cümleymiş, bunlar tav yerine kacmasina neden olur
20 Yorumla- Magazin konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcık söyleyeyim hepsi çok saçma
Bunlara tav olup gelen kız mal olmalı :D31 Yorumla
+1 yılne gerek var ki karakterimi sevince belli eder zaten sevdiğini. gidip çıkma teklif edersin sonra da
00 Yorumlabirini tavlarken sözler değil bakışların önemi vardır😉
00 Yorumla
+1 yıltaktik maktik tok bam bam bam
80 Yorumla- Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl"Büyülü bir kol saati aldım, üzerinde iç çamaşırın olmadığını söylüyor. Pardon saati 1 saat ileri almışım.." Oooolm çok iyi laaan alksjdklasd
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeterince çekici miyim? Yoksa biraz daha içecek misin?
10 YorumlaC şıkkını biraz daha açar mısın.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeyini aciym gayet acik iste
- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler