+1 yılMerhaba @ohadiyorummm hanım.
Nasılsınız? inşallah iyisinizdir.
Ben deniz : Ahmet ÇETİN.
Siz denize :
Anlayışınız ve hoşgörünüze vede empati ile hakkınızdaki niyet, duygu ve düşüncelerime yaklaşımınız olacağını temenni etmekteyim.
Siz denizin bir çok konudaki :
Niyet, düşünce, analiz, gerçekçi beyanlarınız, içten ve samimi yaklaşımınız, kişilik ve huy anlamındaki yansımalarınızın..
Ben denizle benzer olması vesilesiyle, siz denizden ileriye dönük niyetle hoşlanıp, sizi yakından tanımak isterim.
Cevabınız : hangi yönde olursa olsun, hoşgörü ve anlayışla, vede kalp kırmadan insan olan insana yakışır üslupla belirteceğinizi umarım.
Hayırlısı olur inşallah amin, nerde varsa ecmain amin.
Mesajımı : Okuma adına niyet ve nezaketli yaklaşımınız ve ben denize vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
İşte bu vb. bir yansımayla belirtirim.
Siz denizi : sorunuz hasabiyle örnekleme olarak cevabıma dahil ettim..
Yoksa saygısızlık ve haddimi aşmak ne haddime.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSosyal ortamlarda tanışmak daha kolaydır çünkü o insan seni bir kaç defa görüyor karşılaşıyosun göz aşınalıgı ve ister istemez bir azda olsa güven duygusu oluyor ama yolda hiç tanımadıgın biriyle tanışmak zekayı çok iyi kullanman lazım ortalık sapık dolu yanlış anlıyabilirler o yüzden herhangi bir konu hakkında yardım istemek ya da görüşünü ögrenmek sonra sohbeti iyice ilerletmek ve örn yaşın kaç nerde okuyosun yerine ilginç bir maceranız var mı gibisinden açık uçlu sorular sohbetin devamını getirir neden, niçin, neden soruları kullanmak lazım umarım yardımcı olmuşumdur :))
04 Yorumla- +1 yıl
Çok yardımcı oldun teşekkür ederim dostum :)
- +1 yıl
ne demek dost ama sen zaten kız oldugunz için gerek yok gülüşün ve bakışların yeter hertürlü bırak erkekler düşünsün :))
- +1 yıl
Ayy iltifat için teşekkür ederim, bıraktım onlar düşünsün :)
- +1 yıl
gerçekleri söylüyorum canım aynen onlar düşünsün salla gitsin :))
"Selam" çok demode. Mesela "Hey! Sen bununla mı ilgileniyorsun?" vb. şekilde olabilir. Veya direkt "Naber?" dediklerimde oldu.
02 Yorumla- +1 yıl
Diyor musun bunları
+1 yılSelam bebek benimle tanismaya ne dersin?
04 Yorumla- +1 yıl
Sen yeterki iste yavrummmm derim "ama sadece sana :))
- +1 yıl
Eyvallah yavrum :D
- +1 yıl
Tskler bebek :)
- +1 yıl
Ricalar müesseseden :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
+1 yılAslinda ozel bir mesaj atmak yerine spontane davranmak iyidir boylece gereksiz yere kibarlik olmaz ve kendini espiri yapmaya zorlamakta olmaz
Merhaba hanimefendi pek kiymetli vaktinizden biraz vakit calmak istesem ne dersin diye sormak bence yeterli ;)12 Yorumla- +1 yıl
Buda gereksiz derecede kibarlık gösterişi bence :)
- +1 yıl
yani evet
Zamana gencleri daha net olmayi seviyor
ben yasliyim ondandir:)
ilk mesajım tanışmaya yönelik olmaz yani olur da olmaz :) şöyle açıklayayım,
ilk mesajım tanışma konusundan kamamen bağımsız bir konuda olur. bu, kızla aynı okuldaysak hocalar veya derslerle ilgili bir soru olabilir. yani ortak nokta bulmaya yönelik. ordan muhabbet bir açıldımı gerisi zaten bir şekilde gelir. başka bir ortamdaysak da ona göre bişeyler olabilir. içinde bulunulan durum önemli yani bunda.00 Yorumla
+1 yılArabayla geçiyosam çok güzelsin be diyorum bakıyorum aynadan gülümsediyse bir tur daha atıp ama harbiden çok güzelsin diyorum teşekkür ediyosa hemen şurada güzel bir cafe var vaktin varsa bişeyler içelim diyorum 😉 çok düşürdüm böyle gerçekten işe yarıyo
04 Yorumla- +1 yıl
Ohaa hala böyle yapan var mı ya :)
- +1 yıl
Zınk diye alırım arabaya ama numarasını istemem ben istemeynce aç abaza olmadığımı anlayıp kendisi telefonumu elinealıp kendisini çaldırıp numarasını telime kaydeder benim numaramıda kendisine kaydeder ben aramazsam falan arayabilmek için 😉
- +1 yıl
Ooo bu çok ilginç hiç duymadım bunları :)
- +1 yıl
Bigün yaşarsan ilk ağızdan duyarsın 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılbir merhaba ile baslar yasam
her merhabada değişir biraz hayatin
çünkü ne kadar merhaban varsa o kadar çok dusuncen vardır iyi veya kotu.. belki herşeyin olmuştur elkilerden bir merhaba. ya da yeni bir merhaba gulumsetecektir o gül yüzünü.. belki de bir göz yasidir bu bilemezsin..
merhaba
Olmuşmu :)01 Yorumla- +1 yıl
Olmuş gibi gibi :)
Şimdi palavraya gerek yok sıradan mesajlara hiçbir kız cevap vermiyor. Ergenliğimin ilk yıllarında "bişey sorabilirmiyim" diyordum veya abuk subuk bişey yazıyordum geri dönüşünü oluyordu. ya da beni diğer erkeklerden ayıracak başka bişey yazıyordum. Şimdi ise daha çok onun ilgilendiği bişeyi farkedip onun hakkında bişey yazıyorum ve geri dönüşü %90'a kadar çıkıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Geri dönüşümlü sorular haa :)
Mesela ismi Merve ise "Merve bana olan borcunu öde artık" derim. O da karıştırdınız galiba der.. Konuşuruz heralde :/
Tabi ciddi değilim.
En son kaç yıl önce birine tanışma mesajı attım.. Ne attım bilmiyorum.. O kadar oldu.00 Yorumla
+1 yılBu her kıza göre değişir. Kimine bir "Merhaba" yeter konuşmayı için kimine ise "harikasın, güzelsin, tatlısın" gibi gaz verici kelimeler hatta cümleler kullanmak lazım.
02 Yorumla- +1 yıl
Gazlı içecekleri sevmem :)
- +1 yıl
Gerek kalmamıştı zaten :D
- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılGöz göze gelinir, kelime kurmaya gerek duyulmaz. Gözler kendi kendine halleder, konuşarak bozmamalısın o güzel anı..
113 Yorumla- +1 yıl
Yok yahu karşılıklı değil mesajdan bahsediyorum ben
- +1 yıl
İlgilendiğim bir kadının karşısına çıkıp gözlerine bakmayı yeğlerim, mesajla değil..
- +1 yıl
@_Robin özellikle bir başlık aç, sor bakalım kime yazmışım.. Eğer yazmamışsam levyeyle dayak yersin benden..
- +1 yıl
@_Robin O. ötün fazla kalkmasın, dikkat et. Her türlü yerini ve olayını biliyorum, ansızın binerim tepene bak..
ve benim konuştuğum insanların şeceresini tutmaktan, hele ki benim reddettiğim ve bu yüzden kuyruk acısına sahip olan kadınların meriçliğini yapmaktan vazgeç..
Benim artıklarımdan ekmek çıkarmaya çalışmak midesizliktir, tavsiye etmem.. - +1 yıl
Sen mi erkeklik yapıyorsun l*n bana dönek herif, haddini bil.. Kimin ne.. ikim olduğunu biliyor herkes.
- +1 yıl
Lütfen burada tartışmayın, kaldıramıyorum !!
- +1 yıl
Ya lütfen :) kavga seviyesizleşiyor boşverin :) @ohadiyorummm
- +1 yıl
Ks de neler oluyormuş ya.. @Tefix53 @ohadiyorummm
- +1 yıl
Özür dilerim neden kızdınız ki :S
- +1 yıl
Bana neden kızdınız dedim :D neyse
Pardon :D
+1 yılKişisine göre değişiyor kuzum.
Genelde
''Merhaba ^^ ''
''Selam''
Hoşuma gidiyorsa ^^^Kutup yıldızım olur musun ^^^ falan :D14 Yorumla- +1 yıl
Kutup yıldızım olur musun ne laağğnn onlar kuyruklu yıldız kuzu heran kayabilirler :)
- +1 yıl
ahahah onu kimseye kullanmadım kanka daha :D
- +1 yıl
Sen sus kız!
- +1 yıl
Her şeyi de öğrenmeyiver, sana ne?
Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı. Merhaba gözel bağyan bugün Nasılsıniz İnşallah?
Altın gibi bir kalbin var kuyumcu mu baban senin
Yetiş bende yangın var fırıncı mı baban senin25 Yorumla- +1 yıl
Hahah allahın hırtı ahaha :)
- +1 yıl
İyiki beğenmedim ahaj :))
- +1 yıl
Görecem seni artist :)
+1 yılTanışma amaçlı hiç bir zaman mesaj atmadım.
akışına bırakırım.19 Yorumla- +1 yıl
Aferın iyi yapıyorsun
- +1 yıl
Soruyu sen mi sordun farketmemisim hsjdhd
- +1 yıl
Neydi şimdi bu -_-
- +1 yıl
Bisi diil aslinda.
- +1 yıl
Benim sorum oldugunu anlasaydın yorum yapmayacaktın gibi bir izlenim oluştu da ondan şee ettim
- +1 yıl
bir önemi var mı yazip yazmayacagimin?
- +1 yıl
Haklısın, artık yok
- +1 yıl
hı hı tabi.
Ben genelde Merhaba ile başlıyorum..
Nasılsın diye soruyorum..
Varsa ortak bir noktamız o konu ile sohbet başlatırım..00 Yorumlaİlkten ptofil resmini karakalem çizerim ve bu resmi paylaşabilir miyim? Diye izin isterim. Kaesıdaki de -Ayyy çok tatlı olmuş tabiki de paylaşabilirsin der ve sonra kayış kopar mutlu son :)
10 YorumlaSeviyorum de ! https://i.hizliresim.com/QRqROy.jpg
13 Yorumla- +1 yıl
Hahah yok daha neler :)
- +1 yıl
haahah :D bu çok iyiydi yaa :)
Direkt düşündüren bir soru sorarım :)
Sosyal kurallar Gereği hareket etmek pek avantaj sağlamaz :)02 Yorumla- +1 yıl
Örnek verir misin
+1 yılhiç atmadım, atsam da mutlaka başka bir yerden konuşulan konuyla alakalı olur, öyle bir geçmiş yoksa da, fotodan ilgi alanlarından bir konu bulunabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Kontağı çevirdiğimde yaşama şansım her defasında azalıyor. Süslü laflar kurmayı pek sevmem sadece seninle tanışmak istiyorum. Ya yaşama şansımı düşür ya da arttır senin elinde :)
02 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş afilli laflara lüzum yok zaten :)
+1 yılBen genelde esselamıaleyküm ve rahmetullah demeyi tercih ediyorum karşı cins hemen tahrik oluyor bu sözüme ;)
10 YorumlaAllah rızası için tanışalım buluşalım konuşalım. 😄😄
12 Yorumla- +1 yıl
Hahha bu çok iyi :)
+1 yılÖnce onun hakkında bilgi temin eder sonra tanışırım ;)
12 Yorumla- +1 yıl
Onları kullanırım diyorsun yani
- +1 yıl
Aynen öyle daha garanti olur ;)
beni aramanizin sebebi nedir oyrene bilirmiyim<<< ben boyle yazmayi tercih ederim olmamis olsa bile insan kendini yapmis hiss etdiyinden sana cevap vericektir
00 Yorumla
+1 yılBirisine şunu göndermiştim.
https://www.youtube.com/watch?v=pKsLnc85URA00 Yorumla
+1 yılbir olay veya farklı konu olmadan direk tanışmaya çalışmam eğer istersem o olayla ilgili bir mesaj atarım ki cevabını veremek istiyecektir onun üzerine başlayan muhabbeti ilerletirdim sanırım
00 YorumlaHatunla ilgili kötü emellerim varsa direk mevzuya girerim. Kibarlıkla vakit kaybetmem. Niyetimi de belli etmiş olurum. Naber tatlım eğlenmek ister misin_ gibi mesela. Yok diğer türlü ise selam der beklerim. Yazarsa centilmence yazışarak devam ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna, onun için her gün düzenli olarak yazdığım şiirlerimi okurum. Tabi öyle biri karşıma çıkarsa. Kimseyi boşuboşuna üzmem aşık olmadan kimseyle çıkmam. :-)
00 Yorumla
+1 yılerkek : "yavrum sen ne şeker şeysin, senin banan şekerci mi?"
kız: "yoo manav senin gibi hıyarları satıyor"
bu diyalog girmemek için "melaba dünyalı, ben dost" demek kafi geliyor bana :D00 Yorumlane selam ne merhaba bir konu açarım ondan sonra tanışırım. kıza selam veya merhaba demek artık onlar için sapıkça ve çocukça oluyomuş
02 Yorumla- +1 yıl
Aa kim diyormuş bunu :)
klasik merhaba denir geri dönüşü olmaz sen bir kız olarak hangi mesajlara geri dönüş yapıyorsun?
00 Yorumlaanam iş yaptırmalık gelin istiyor ya da l*n bizimkiler tutturmuş birisine yenge diyeceklermiş birini bulmalıyım
00 Yorumla
+1 yılburdan birine sen niye bu kadar güzel gülüyorsun dedim. abazan zannetti heralda, cevap vermedi. daha da yazmam kimseye
04 Yorumla- +1 yıl
Aaa kim o sevimsiz yaa :/
- +1 yıl
güzel gülen bir pembeliydi yani fotoğrafında öyle gözüküyordu
- +1 yıl
Boşver yazma sende kimseye ya :/
- +1 yıl
en azından o açıyla yaklaşmam
İlk mesajı yazmam yanlış anlaşılmamak için, yazsaydım eğer "Merhaba, rahatsız etmiyorum umarım" derim.
01 Yorumla- +1 yıl
Yazma zaten bence :)
+1 yılÇok sakincali bir paylasim bu :) burdan goruyolar sonra denemeye kalkiyorlar birde :)
00 Yorumla
+1 yıl1-2 kişiye attım standart Merhaba diyorum yani onun haricinde kendi halimde takılıyorum ^_^
00 Yorumla20 yıllık hayatımda hiç tanışma mesajı atmadım
Hep kızlar attı 😏11 Yorumla- +1 yıl
Ahh bu çılgın kızlar 😱
+1 yılBen,
Vaktin varsa biraz konuşa bilir miyiz diyorum, sonrası geliyor zaten.01 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın
afedersiniz güzelliğiniz karşısında tutuldum acaba bir yerde bir kahve içermiyiz.
00 Yorumlaİlk meraba derim sonra baban napiyo diye sorarım ;D
00 Yorumla
+1 yılmerhaba
bunu anlamı benden sana zara gelmez dir :)00 Yorumlagötü boklu kızlara ne zaman mesaj attıysam sevgilileri beni tehdit etti.
03 Yorumla- +1 yıl
Aaa ciddi misin ahahah :)
- +1 yıl
Çık kımık ivit :))
+1 yılŞuraya sıcak bir merhaba bıraksam cevap alabilir miyim ki 👋 👋
03 Yorumla- +1 yıl
Soğur orda o merhaba :)
- +1 yıl
Obba ben sistemi değiştireyim o zaman 😎 😎
- +1 yıl
Değiştir bencede :)
+1 yılmesaj atmamki
kimseyi rahatsız etmek amacım yok
ama mesaj atan olursa konuşuruz
kızlardan mesaj beklerim
isteyen arasın
profilimden00 Yorumla
+1 yılSeni gorunce gozlerim dolar kulaklariim euro gbi scma cumleler
d02 Yorumla- +1 yıl
Ayy ne iğrinç :)
- +1 yıl
Hadi ya demek bu yuzden kybediyorm. ddddd
+1 yılselam canım nbr. s. s genelde bu :D ciddi ciddi atıyorum :D
03 Yorumla- +1 yıl
Yazıyor musun cidden :)
- +1 yıl
Evet yazıyorum :D o böyle olacaktı yanlış olmuş "slm canım nbr. s. s" aynen bu
hey bebek bugün hayatta hiç tadmadığın bir hazza hazırsan bana yaz vsvsvs :))
02 Yorumla- +1 yıl
Kardeş oha ya 😂😂
+1 yılbilmem illa şununla tanışcam diye bir şey söylemem. aklıma bişey takılırsa gidip sorarım budur yani.
00 Yorumla
+1 yılseni bir yerden tanıyorum ama çıkaramadım (tanımıyorum) :D
01 Yorumla
+1 yılSelam umarım sizi rahatsız etmiyorumdur? oluyor genelde
00 Yorumla
+1 yılYeni nesillere bu kadarına gerek yok onlar yazıyolar zaten :D
00 Yorumla
+1 yılGozlerinin icine bakarak sicak bir gulumsememle ve merhaba bu her kizin bittigi andir. tabi sanalda etkisi yok :) Merhaba
00 Yorumla
+1 yılişte bu sorunun cevabını bulamadığımız için yalnız kaldık
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya ahah :)
bir melek yeryüzüne mi indi yoksa ben mi hayal görüyorum ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Ayy çok klasik bee
+1 yılHer nerde yasiyor ve yaşalıtiyorsaniz oraya gelebilirmiyim
00 Yorumla
+1 yılbenim daha farklı yöntemlerim var..! mesajla falan pek uğraşmam açıkçası :)
00 Yorumlainsan gibi merhaba yazmayı tercih ediyorum ama pek bir önemi yok karşı cins için :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılTanışma mesajı atmadım bilmiyorum
Atarsam merhaba der anlatırım birşeyler00 Yorumla Sizi bir yerden taniyorun ama nereden?
Hep tutar. Ama erkeginde yakisikli olmasi gerekirki kiz yalan soylediyini anlamasin)00 Yorumlaselam canım nbr :)) tabi kide şaka bir yana kendimi yanlis tanutmadan merhaba diye olurdu ilk cumlem rahatsiz etmiyorum umarim gibi bisey olurdu
00 YorumlaIstersen şurada yeni bir yer açılmış bir şeyler içebiliriz ha ne dersin. Zaten gönlü varsa evet der. Gerisi gelecektir
00 YorumlaUslu bir çocuk olursan şirinleri görebilirsin demişti biri, demek uslu bir çocukmuşum :D
00 Yorumla"Ya yağlı yedun dilun kayay ya da mermiden hızli koşaysun diyrum"ilk defa mesaj attığım birine
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat