Bu aralar sitede moda olmuş, kulağıma geliyor. Kızlara bir takım kişiler, geçen hesabınızı kapatmıştınız, tekrar mı geldiniz? diye sorarak kızların ilgisini çekiyor, sanki onları tanıyormuş gibi yapıyormuş. Aynı anda herkese yapmasalar çok iyi taktikmiş derdim de herkes ekmeğinde hee :DSizin taktikleriniz neler? İtiraflar itiraflar...
Karşı cinsin dikkatini ilk hangi mesajla çekersiniz?
Şeyy kalbinizi kiralamayı düşünüyorum da sizle bunu konuşmak için yazdım. Bu çevrede en iyi kalbin sizde olduğunu söylüyorlardı. Çokta geniş ferahmış diye duydum. Oturma odası salon maşallah resşmlerde çok güzel görünüyordu. Eğer mesajıma cevap verirseniz ve daha tutulmamış ise anlaşırsak sizede uyarsa benim olabilir diye düşünüyorum. 🙂
ne ben yazarım ne onlar yazarlar yordunuz artık cidden yeter sizin saçma sapan hareketleriniz soğutmayın insanı ilişkilerden hayattan , çok sıkıldım artık herkesten bu hayattan yaşayan bütün insanlardan, kız erkek hepsinden bunaldım birazcık insan olsanız ölürsünüz zaten herkes mi pislik çıkar herkes mi parazit çıkar. aldatmak hobi olmuş
@aozdemir2019 ben birilerine güvenebilmek istiyorum artık, hayatımda güvenebileceğim bir kişi olmalı bu arkadaş olur flört olur vs farketmez insanoğluyuz insan illaki güvenebileceği birini ister, anneden de babadan da kısacası aileden de hayır gelmeyince.
O kişi benim ama, benim kız arkadaşım var. Yani anca arkadaş olabiliriz. Ben arkadaş arıyorum. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Eğer elektronik tasarımlar, devre tasarımları, makine cihaz tasarımı, photoshop, video edit vs konularında ilgili isen çok iyi dost olabiliriz. Hatta yakınsak günün birinde buluşa da biliriz. Ama benim kız arkadaşım var. Onunla gelebilirim.
@aozdemir2019 olabilir. ayrıca aldatmayı da sadece sevgili anlamında söylememiştim 2 arkadaşın birbirini kandırması da aldatmak sayılıyor sırtımdaki kazıkları saysam burdan allahuekber dağına yol olur.
Birinin dikkatini cekmek istiyosam alenen mesaj atmam. Gizlidir benim mesajlarim. Gayet sabirliyimdir bu konuda. Farkima varacagi sinyaller gonderirim. O benim dikkatimi cekiyoken bide bakarsiniz ben onun dikkatini çekmeye başlamışım. Ilk mesaji atmam. Dikkatimi çekmek icin ilk msji ona attiririm sonuc olarak.
Gerek duymuyorum kimse için uğraşmaya değmeyeceğini çok geçte olsa öğrendim ne arkadaşınız ne hoşlandığınız işte beklentili olduğunuz her kimse hiçbiri için değmez boşverin yazsa yazarlardı
cok tatli mesajmiş hala boyle mesaj atan var mı acaba (resimdeki) ben hic taktik kullanmadim ama biri bana gozkerin şaşi mi demisti bende sasirdim cevap yazdim bi o aklimda 😂😂