Görüş yorumunda sohbet etmediğim kişiye yazmam. Yazarsam da konuyla ilgili olur. Hiç burdan kız tavlayım kafalarında bir adam olmadım. Bizi bilen biliyo zaten.
Hiçbir şey yazmazdım. Ortalık zaten karışık. Düzgün birşey yazsam bile sapık olarak algılanmak istemem. Yazacak olan karşı cins niyetini ciddi şekilde yazarak belli ederse varım. Yoksa hiç girişmem birşeye.
Ben sevdiğim adamla kuru ekmeği paylaşacak kadar çok sevdim. Sevgi olursa para ve hediyeden başka şeyler oluyor aklında merak etme sevgi gibi ilgi gibi. Hediyeyi ben de almak isterim sevdiğim insandan bu kötü birşey değil ama sırf bunun için birlikte olmak ayrıdır.
Öyle isen ne mutlu. Ama inan öyle kadın bu 0lkede yok. 1 ay sürmez bu düşüncen nası vurayım dolandırma yım ihanet edeyim iftira atayım planları başlar. İyi geceler
Pardon da ben 9 yıl boyunca sevilmediğimi bildiğim halde vazgeçmedim sevmekten. Onun için varımı yoğumu cebimdeki son kuruşuma kadar mutlu olsun diye hiç düşünmeden verdim. Siz seven kadın görmemişsiniz ondan böylesiniz. Ben aldatıldığımı bildiğim halde onları göre göre gidemedim ondan. Seninki de salaklık diceksin belki ama seven kadın var bu ülkede. Umarım bir gün size de denk gelir bu düşüncenizden vazgeçirir sizi.
ilk mesajda amaç dikkat çekmekse, bence erkeklerin büyük bir kısmına cinsel içerikli bir mesaj atsan anında cevap alırsın. Kadın aklı daha karmaşık. Kadınlar dikkatini ilk mesaj fiziki değil daha duygusal atılsa anında dikkat çeker ve cevap atılır.
Merhaba, nasılsın? Biliyor muydun senin bir bulutsuz gökyüzü gibi güzel olduğunu, birde çiçeklere kelebeklere güzel derler ama bu bütün saydıklarım senin kadar güzel olamaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Karşı cins değil de gay olduğum için hemcinslerimin dikkatini cekiyorum djdjjdkdkd
Bunu erkek kadına yazsa. Aaaa Senğn anan bacın yok mu sapık savclga veriyom. Elime degmedi Bildigin kızlardan degilim kutsal bakireyim her kasr ın eti yenmez yandı erkek bisürü yalan iftira saldırı