Cok merak ettigim birsey var? Erkekler neden namaz kilan kizlari kabullenilmiyoorrrr? Ben namaz kiliyorum. Bir erkekle tanistim. Namaz kiliyorum dedim. Bana dediki. Ozaman bana göre degilsin.. Yani erkekler hayirdir ne oluyo? Namazimizida mi kilmiyalim? Tabi herkes ayni deeeeegil amaaaaa!! Why?
Cevabın nedir?
+1 yıl: )
Flört adı üstünde, erkekler flört ettiği kızlarla genelde haram yaklaşımlar ister... Flört çerçevesinde söylüyorum tabisi bunu, yani o haram olmazsa olmazdır...
Namaz dediğin zaman korkar bir kere, seninle daima yüz yüze olsa hep bu gerçek yüzüne vurulacak, çekinir, tırsar. Yok inanmayan birisi de aynı şeyi diyebilir, işte bu fazla dindar yaftası da vurabilir...
Erkeklerin geneli böyle değildir. Fakat ön planda bu tür reaksiyonlara çok rastlayabilirsiniz...
İbadetinizi idrak etmeyi sürdürün, hani bu tür şeyleri dikkate almayın, sadece siz kızlara özgü değil ayrıca, bende zamanında kızlardan çok olumsuz yaklaşımlar gördüm bu durumdan ötürü...
cut.52 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş durumu net olarak açıklamış üstüne bişey yazmak lüzümsuz.
En İyi Cevaplar
Senin o kildigin namazına o çocuk kurban olsun senin itin köpeğin olsun bırak boşver defolsun gitsin cehennem de şeytanla sevgili olur inşallah yemin ediyorum iyikide kabul etmemiş seni yoksa inan kabullenmiş gibi gozukurdu ilerde seni namazdan soğutmak isterdi ya varya senin o secdeye koydugun alnına kurban olayım ey güzel insan sen ne güzel bir insanmissin ya kendinle gururlan Rabbin senin yaninda unutma sakin namazından frlanda soğuma inan senin gibi insanları millet samanlıkta iğne arar gibi arıyor emin ol buna :) o çocuk ayağının altina serilmiş cenneti goremiyecek o çocuk kesin ateist tir.
197 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun!
- +1 yıl
Allah her zaman bütün insanlardan razi olsun içinde de senden ve benden razi olsun rabbine dua ederim ki senin gibi güzel bir insan ömür boyu incitmez Üzmez her zaman mutlu eder ve seni sen olduğun için ve seni boyle kabul edip seni gerçek sevenine nasip eder inşallah umut ediyorum ki seninle evlenecek insan gerçekten çok şanslı ve değerli bir insan :) teşekkürler eig için ben eig seçilmek için yazmadım yanlış anlama kalbimden geleni yazdım döktüm :)
- +1 yıl
Amma yağlamışssın yuh
- +1 yıl
Cocuk gibi yazmissin haa skkdlslala
şimdi hepsını bırbırıne karıstırıp burada ustune sıcratmada kımı erkek sadece eylenmek zamanını gecırmek ıcın ıster cocukta sana yanlıs bısey dememıs zaten bana gore degılsın demıs bosuna gunahına gırmemıs yanı buna sevınmelısın durust davranmıs. bazılarıda namazını nıyazını kabul eder evlenmek ıcın ıster oylesı lazım demekkı sana sende bı karar ver evlenmeyemı adam arıon takılmayamı
02 Yorumla
Soran+1 yılInsan öyle her gelenle evlenemez. Sen evlenebilirmisin? Insan Önce tanisir allahin izniyle gönlunu verirsin! Tabi dedi Gunahima girmedi onada sukur. Ama bir insanin namazi kimseyi engellememesi lazim.! O kisi ciddi dusunmus olsaydi namazima laf atmazdi!
- +1 yıl
benımde sana demek ıstedıgım o zaten cıddı dusunmedıgı ıcın sana oyle demıs buna sevınmelısın. ben gonul verme sevme evlenme ısını bılmem ısımde olmaz ben takılır gecerım benım olayım farklı benden konusmaya baslarsak uzar gıder anlasmaya varamayız zaten. o cocuk veya bı baskası kımse senın namazını falan engellıyemez sen kendın bır bırey olarak bu yola gırmıssın buna kımse bısey dıemez ama oyle her onune gelenlede tanısmaya kalkılmaz
+1 yılsaçma bir şekilde genellemişsin. üstüne üstlük çocuk açık açık ne halt olduğunu dile getirmiş bana göre değilsin demiş yani bir nevi allah yüzüne bakmış da kurtulmuşsun en baştan. böyle tavırlara gerek yok ve gayet özellikle öylesini isteyen de dolu. sabır biraz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
87Cevap
+1 yıliyi hoşta sen neden namaz kıldığını söyledin ki ona. bu senin ALLAH ile aranda olmalı.. başkasını ilgilendirmemeli
ha senden bişey filan mı istedi gece klübüne gidelim alkol alalım ya da başka bişey sende böyle birşey söyleme gerektiğini duydun..
adamda ayrı bir salakmış gerçi ama gene de dürüstlük yapmış açıkça söylemiş bana göre değilsin. serbest yaşayan bayanlar tercihidir sanırım00 YorumlaGenelleme yapman yanlış, seninle tanışan o çocuk bozuksa ya da istediği şey farklı ise biz diğer erkeklerin suçu ne.. Namaz kılman güzel, kendin için güzel bir şey yapıyorsun o çocuğun yaptığı kendisinin hatası onun hatasını biz erkeklere kesmen doğru bir davranış değil kusura bakma.
00 Yorumla
+1 yılDini düşünce farklılıkları ileride büyük sıkıntı çıkarır. Belki ateist olsaydı sende onu istemeyecektin. Bunu sana açık açık en başta söylemesi bile önemli bence. Anlaşamazdınız yani bu bir gerçek. Yani burada hiç tanımadığımız bir erkek için ileri geri konuşmak namaz kılan insanlara ne kadar yakışır bir durum tartışılır. Ben çocuğun yerinde olsam mesela bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bana ne yaptığını bilen insan lazım üzgünüm derdim.
01 YorumlaDemek ki doğru birini bulamamışın neye göre erkekle tanışıyon dış görünüşe göremi sana uygun olmıyan biri ile zaten neden arkadaşlık yapıyon ki sonuç zaten o şekil olucaktır sen san uygun birini bul senin düşüncelerine yakın birini bul mantığınla hareket et duygularınla değil o zaman istediğin gibi birini bulursun
00 Yorumla
+1 yılSorun sende değil seni kabullenemeyende. Öyle kendini bilmezler için diğer insanları genellemeler katma. Sen doğru olanı yapıyorsun, varsın erkek arkadaşın da olmasın. Bu senin kazancın olur. Elhamdülillah ben de ibadetimi yerine getirmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Beni kabul eden dinimle imanımla kabul etmiyorsa onla isim olmaz zaten. Senin de olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılYine genelleme yapan bir kız daha. Şu genelleme yapmayı ne zaman bırakacaksınız. En son cümlenize birlikte bakalım " Tabi herkes ayni deeeeeğilş amaaaa! Bu da yoruma farklı bir bakış açısı? Bu arada kabullendemiyorsunuz değil?
Kabullenemiyorsunuz? olacak. Soru da geniş zamanda sorulması gerekiyor.
Bazı erkekler neden namaz kılan kızları kabullenmez? olması gerekiyor. Bir de yaptığınız yorumun en sonunda Why? yazmışsınız. İngilizce wh questions ile bitirmeniz de bir alem doğrusu.00 YorumlaNamaz kilan bayan en guvenilir bayanlardandir hayata bakislari nettir guvenle arkanizi donebilirsiniz seni tebrik ederim gercekten allah yolunu acik etsin bende namaz kiliyorum 10 ay olmustur baslayali cok sukur mutluyum boyle hayata bakis acim degisti gercekten bu arada erkeklerin cogunlugu namaz kilan bayana hayir demez sana istisna denk gelmis vaz gecme bence :)
11 Yorumlabüyük ihtimal sevgiliyken tamam sevişelim demiyorumda sarılmak öpüşmek falan istiyordur sende bunlara hayır diyecen evlenmeden olmaz diyecen oda ozamana dek kim öyle kim kala diyordur bu en iyi ihtimal niyeti evlilik olan bir erkek için örnek verdim :=)
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte
İlk başta demiş eleman biz seninle aynı dünyaların insanı değiliz diye.
Bence swvinmelisin buna.
Daha yola cikmadan öğrenmişsin farklıligi.
Ya yola çıkıp delice aşık olduktan sonra öğrenseydin? Ya kopamayasaydin ama yapamasaydin da? Bu nasıl Peki?
Bence şükret, yöneldiğin Kabe'nin sahibine...00 YorumlaDinine düşkün kız nnamusuna da duskundur. Seninle gönül eglendiremeyecigini anlamış ve boşa ugrasmaktansa yeni bir av araamayi dusunmusturr. Allah güzel gönlüne göre hayırlı bir eş nasip etsin.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesi genellemek istemiyorum ama tanidigim tum turbanli din iman felsefesi yapan kizlar ya aldatiyor ya kasar ya kucaktan kucaga parklarda yiyisiyor ya da bildigin o. rspu simdiye dek turbanli olupta gercekten temiz kiz gormedim tesedufmu bilmiyorum ama artik oyle kizlardan igrenmeye basladim
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet dogru bende cok gördüm.! Kaplilar aciklardan daha beter. Tabi herkes degil :)
Cevap sahibi+1 yılee yani bende o adamin yerinde olsam turbanlisin diye sana yaklasmam
Soran+1 yılBen turbanli degilim. Namaz kiliyorum ama hala kapanmadim. Bu allahla benim aramda olan birsey tabi..
Mesela ben Isvecdeyim. Kapalilar böyle dar pantolonlar yok ne bilim g*t bas hep acik. Benim demek istedigm. Herkes simdi burada yazmis sende ozaman gelene gidenle konusma diye. Asla bu erkek zaten ilk konustgumuz biriydi. Bir insan evlenmek istyosa biraz olsun tanimak ister. Hani hepsini bir araya koymiyorm. Bu bana oldu. Vede seneler Önce 3 arkadssima daha oldu. Oda tuhafima gitti banada olunca. Erkeklerin namazla be alip veremedigi var diye :) ama namazla degilmis. Baska seyler dusunuyormuslar o 3 erkek. Ve benim konusmus oldugum erkek.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğini kolayca alamayacağını düşündüyse o yüzden olabilir.
60 Yorumla
+1 yılDindar olmak ta hayat felsefesidir bir bakima kulturdur onun hayatina uymuyormuşsun anlaman gereken o bende bas ortulu ve dindar bayanlardan hoslanmam ha saygi sonuna kadar ama ben oyle biri olmadigim icin benle ayni hayati paylasamaz mantıken tencere kapak muhabbeti ;)
00 YorumlaÇok saçma. Ben hiç öyle bir insanla karşılaşmadım. Cevremdeki genellikle gece hayatına düşkün gezen tozan insanlar. Bende bazen cıkarım gezerim, bazen içerim ama namazda kılıyorum, hiçkimsede yadırgamadı suana kadar...
00 Yorumla
+1 yılNamaz kilmayla kapali olmayi karistirmis sanirim , Namaz kilmak degilde kapali olanlara farkli gozle bakiyor insanlar oysa cok yanliş benim namaz kilan bir yakinim olmasini cok isterdim :))
10 YorumlaAh balıım bendensin. Yıllardır anlayamadığım şeylerden biride bu. Ben ki senin hatalarına göz yummuşum sen kim oluyorsunda namaz kılıyorum diye olmaz diyorsun? Çok sakıncalı bir durum.. Direk irtibatın keailmeai gereken kişiler bunlar. Neden olduğunu bende anlamış değilim. En iyi cevabı bekliyorum.. Saygılar bacım...😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa sonuçta erkek manitasıyla öpüşmek ister, gezip tozmak ister. Şimdi namaz kılan biri dini vecibelerini yerine getiriyordur. Ondan bunları yapamayacağını düşünen erkek istemez. Şahsen bende istemem ama evlenirken nolur bilmem. Tabi şimdi patlak türbanlı dolu heryer. Parklarda bir paket sigaraya verenler felan
00 Yorumla
+1 yılsen hacı misi ben esrar kokarım piremses
https://i.hizliresim.com/9Vd465.jpg11 Yorumla
+1 yılNamaz kadına en çok yakışan şeydir. Değmeyen biri için bunu dert etmeye gerek yok
30 Yorumla
+1 yılNamaz kılan kız başımız tacı olur. Ben namaz kulan kızı bulmuşumda kabul etmeyecem yok öyle bir dünya. ALLAH c. c için namaz kılıyorsa tesettürü hakkıyla yerine getirir. Ne mutlu namaz kılanlara
10 Yorumla
+1 yılsenin harama el uzatmayacak biri olacağını anladığı için başından savıyor olmasın :) üzülmene değmez bence
00 YorumlaKeşke artık sırf tepki çekip gündem oluşturmak için, xper kasmak için sorulan şu sorulara itibar etmeseniz de sayıları azalıp yok olsalar. Ama siz hep bunları yiyorsunuz ve soran kişiye istediği cevapları veriyorsunuz. Neyse :)
00 Yorumla
+1 yılAllah sana kotu insanlarin yaklasmasina izin vermiyor anlasana. Defolsun gitsin o namaza da kilana da kurban olsun
01 Yorumla
+1 yılGünah yasak daha çok cazip gelmiş ona.
Gönül eğlendirmeyi senle yapamayınca, E malum Gönül eğlendirene gidiyor.40 YorumlaALLAH tek başına anıldığı an ahirete inanmıyanların kalpleri huzursuz olarak ürker. Fakat O'nun dışındakiler anıldığı zaman hemen yüzleri güler.” 39:45
00 Yorumlademekki ona göre değilmişsin hayatım hiç yoktan kandırmaya çalışmamış ;)
10 YorumlaKişiye göre değişir , benim hayalim eşimle beraber 5 vakti eda etmek , beni sabah namaza seslese, şu an kılmıyorum ve zamanın boşa gittiğinin farkındayım
00 Yorumla
+1 yılAteistin birine denk gelmişsin dertlendiğin şeye bak. namaz kılıyosan verici değilsin demek istiyor..
Boşuna mı diyoruz. namaz kötülüklerden alıkoyar :)00 Yorumla
+1 yılSeni farklı amaç için seçmiş o erkek senin namusunu koruyacağını onunla asla bir ilişki yaşamıcağını bildiği için seni istememiş tavsiyem dikkatli seçimler yap rabbim kıldığın namazı kabul etsin allah yoluna doğru insanları çıkarsın inşallah
00 Yorumla
+1 yıltatlım sana saygı duyman bir herifi neden hayatında tutuyorsun.
00 Yorumla
+1 yılbır mal ıcın kalkıpta tum erkekler dıye hıtap etme hakkını sana kımse vermez..
00 YorumlaVay arkadaş neden karışayım ki namazına niyazına.
Sen boşver insanları.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende onlardanim. Namaz kilan bir kiz benimle beraber olup namazini ihmal edecekse namaz kilan bir kiza yakismayan seyler yapacaksa, namazi birakacaksa bu benim yuzumden olmamali diye dusunurum ve isi basindan bitiririm.
00 Yorumla
+1 yılNeden biliyomusun cunki senin onunla sevismiceni sezdi tam tersiyim deseydin bir numara olurdun erkek ler kendine sevişmek melik kaşar ario ne yaziki
00 Yorumla
+1 yılAmaç belli değil mi? Namaz kılan bir kız o adamin beklentilerini karsilamaz.
10 YorumlaKabulleniyorum birşey yok herkes istediğini yapabilir.
10 Yorumla
+1 yılValla ben ahlak ve iman sahibi evlenecek kız arıyorum ama hep abuk subuk kızlar çıkıyor karşıma buna ne demeli hanım kardeşim?
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma. bir genelleme.
Söylediğin çocuk cinsellik ariyormus sende bulamicagini anlamış hepsi o kadar00 Yorumla
+1 yılsaçmalamışsın resmen ben kılmıyorum fakat sevgilimin Namazında niyazında biri olsun isterim herzaman.
10 Yorumla
+1 yılRUS kızları vs Türk kızları:
https://youtu.be/BFaXTYycIfY10 Yorumla
+1 yılBir erkek namaz kılan kızı kabul etmiyorsa kafirdir
10 Yorumlakim demiş onu kız arkadaşım kapalı değil ama 5 vakit namazını kılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelleyin genelleyin hepimiz aynıyız hepimiz piçiz a. mk bir bitin l*n yettiniz artık soğudum Türk kızının kendini mükemmel sanmasından kodumun kaşarları!!!
00 Yorumla
+1 yılkabul etmeyenlerin amacı gönül eğlendirmek..
namaz kılan kız <<320 YorumlaNamazda kılabilir ateistte olabilir umrumda değil anlaşıyorsak sorun yok.
00 YorumlaCunku sen eglenilecek kiz degilsin evlenilecek kizsin yani. olmasi gereken de bu bence :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhh ahh Allah rızası için kıldığını bilsem daha çok bağlanırım.
10 Yorumla
+1 yılher erkek aynı değildir sana öylesi denk gelmiştir.
00 Yorumlakarsındakı belkıde ınancsızdır oda onun tercıhı saygı duymalısın
00 Yorumla
+1 yılKim demiş kabul etmiyoruz diye? Ederiz yani en azından ben
00 Yorumlaİşte hep yanlış kişilere denk geliyosunuz demek ki.
Ben olsam İSTERDİM bile namaz kılmasını.00 Yorumla
+1 yılSen yanlış birisini bulmussun sorun sende değil karşıda , namazında vardida biz mi git dedik
00 Yorumla
+1 yılbu devırde namaz kılan kız kaldı mı.
ulaş bana başımın tacı yapayım senı10 YorumlaEleman yavsak çıkmış ise geri kalan cengaver lerin suçu ne
10 Yorumla
+1 yılole demıs cunku ne emme ne gommeye gelırsın :D bu yuzden ole laf solemıs sana :D
10 YorumlaHer ne kadar kendim namaz kılmasamda alkol oyunlar filan oynasamda eşimin namaz kılmasını kapalı olmasını isterim
00 Yorumlaben karışmam beni alet etmesin beynimin etini yemesin yeter
00 YorumlaValla bana denk gelmedi ben öyle birini bulsam baş tacı yapacam ama olmadı
10 Yorumlasen ona bakma, asıl o sana göre değilmiş, iyi ki sevgili olmamışsınız seni haketmiyor.
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama be öyle kızla evlenilmezmi insan Allah korkusu olmalı uzak o cenabetten sende
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem