bazı cevaplarda da bildiğiniz üzere sevgilimin küfrettiğini ve kimi zaman beni tekmelediğini, hastanelik edene kadar şiddet uyguladığını söylemiştim. Artık bir yol bulamıyorum, insan içinde rezil ediyor beni. arkadaşlarımın, ailemin bana saygısı kalmadı. her yerde kafama bir tane patlatıyor. ki haklı çoğu zaman ama yine de bunlar gururumu kırıyor. kendime güvenim kalmadı artık. kaç kere söyledim ama dinlemiyor. biri bir şey derse gel bana söyle diyor. onun yüzünden burnumdan bile ameliyat oldum. kemikte zedeleneme vardı. Onu çok seviyorum ama ayrılmayı denedim. söyledim, söylerken yine patlattı bir tane. dedi ki "yiyorsa ayrıl benden. ilk önce seni öldürürüm, sonra kendimi" diyor. hatta kendimi öldürmeden önce de "bana tecavüz etti, ondan dolayı intihar ettim diye yazarım not kağıdına. ailende bu mahkemelerle uğraşır, abilerim aileni vurur" diyor. ne olur bir yol, yordam gösterin. çok büyük çıkmazdayım. kaç defa intiharı düşündüm. artık kendimi öldürme aşamasına geldim. yardım edin nolur
Kız arkadaşım manyak, beni dövüyor... Lütfen, yol gösterin bana.

En İyi Cevaplar