Kız arkadaşım beni dövüyor?

bunları ağlayarak yazıyorum dün gece yine dövdü sudan sebepten kendimden bahsedeyim 1,78 boyunda 65 kiloyum haliyle bayağı zayıfım kız arkadaşın bayağı bir sporla uğraşıyor hem amatör tekvandocu hemde profesyonel voleybol oynuyor 3 yıl önce okullar arası voleybol turnuvasında tanışmıştık bizim okuldan birinin arkadaşı idi muhabbet filan derken ilerledi ilk sene aramız çok iyiydi sonra değişmeye başladı şiddet uygulamaya ilk başlarda sadece tokat atardı sonra yumruk en sonunda tekme tokat yumruk karışık girişiyor annemi ve babamı çocukken kaybetdim kimsem yok tek başıma evde kalıyorum bazı akşamlar yemeğe bana gelir dün akşamda onlardan biriydi beraber yiyorduk neymiş fasulye çok yağlı olmuş ben sporla uğraşıyorum kalp krizinden öldürmek mi istiyorsun diyip tabağı üstüme fırlattı yeter artık dedim bu yaptıkların çok kaba davranışlar lütfen kendine gel dememle birilikte tekme tokat girişti sonra çıktı gitti bayağı bir ağladım üzüntüden sonra uyumuşum işte gözlerimin altı şiş dudağım yara filan olmuş nasıl bu huyundan vazgeçirebilirim ayrıl demeyin çok seviyorum onu :(
Güncellemeler
+1 yıl
seviyorum diyorum ya ayrılırsa benden kimseye de anlatamıyorum utancımdan gizlilik var diye buraya yazdım vazgeçirme yöntemi söyleyin
Güncellemeler
+1 yıl
sağolun arkadaşlar bugün ilginç bişi oldu akşama doğru kapı çaldı baktım o gelmiş gelirken gül almış dün seni çok kırdım galiba dedi özür diledi bide ilk profesyonel voleybol maçına çıktığı eldivenlerin sağ eldivenini bana verdi acaba o da mı burda takılıyor :)
Kız arkadaşım beni dövüyor?