Kız arkadaşım beni dövdü, korkuyorum?

Olay dün yaşandı. her zaman ki kafede buluştuk, yine çok sinirliydi, sorun ise benim pazar günü geç kalkmam ve onunla ilgilenmememdi. Bana bu yüzden sürekli küfrediyordu. Kafeden ayrıldık, tartışmamız yolda da devam etti. Ben sana evde gösterice diyordu, öyle de oldu. Eve geçtik, üstüme yürümeye bağırıp çağırmaya başladı, küfürlerin şiddeti iyice artmıştı. Her neyse bana sağlam bir tokat attı, yanağımı tuttum ve bir süre sustum bu sefer ellerimden çekiştirmeye ve kafama vurmaya başladı. evden çıkmak için kapıya yöneldim ama benden önce davranıp kapıyı kilitleyip anahtarı sakladı. beni yatak odasına kadar sürükleyip, ardından sağlam bir yumruk attı, birinci yumruğun etkisi geçmeden ikincisini attı, ben yapma diye yalvardıkça daha da hırçınlaşıyor ve acımasızlaşıyordu. Karnıma sağlam bir tekme atıp beni yere yığdı ve tekrar tekmelemeye başladı. şimdi biraz iyiyim ama acısı hala geçmedi. Onu bir daha görmek istemiyorum ama nasıl diyeceğimi bilmiyorum, sinirlenir diye korkuyorum? Ne yapmam lazım bilmiyorum?
Kız arkadaşım beni dövdü, korkuyorum?