Alkol uyguladığın şiddeti meşrulaştırmaz. Alkolü aşmadan önce bilinçliyidin ama değil mi? Almamalıydın kız istese daha bile açar şu an sana hiçbir şey de yapamazsın
Mağdurun alkollü olması suçun oluşumu için bir engel teşkil etmez senin ona uyguladışın şiddet eğer ki senin kendini koruman amacıyla, orantılıysa haklı bir sebep oluşabilir. Ki sen bir erkeksin o ise bir kız ikinizin gücü birbiriyle orantılı olamaz
Kız yumuşak başlı biri falansa pna onu çok sevdiğini, alkolün etkisiyle istemeden yaptığını açıkla düzgünce. Dışarı falan çıkar, hediye al ne biliyim canım biraz affeder
Ben suçumu anladım özür diledim ayrıca ikimizde alkollü duk baya kendimizde diyedik kız el kol şakası yapmaya başladı vurmaya sonradan ciddiye döndü olay bir anda
İstemiyor değil telefonları açıyor ama eskisi gibi sıcak davranmıyor kırgın gönlünü nasıl yaparım yoksa aylıkken hiç üzen taraf olmadım genelde hanimci tarafım yüksek içince o vurma şakası yaparken can yanınca ciddiye döndü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kız ayrılsa haklı, ki yapması gereken de bu zaten. Neden şiddet uygulama ihtiyacı duyuyorsunuz ki yazık gerçekten erkekliğinden utanmalısın
İkimizde alkollü duk kızla kendimiz de değildik bile ciddi anlamda
Alkol uyguladığın şiddeti meşrulaştırmaz. Alkolü aşmadan önce bilinçliyidin ama değil mi? Almamalıydın kız istese daha bile açar şu an sana hiçbir şey de yapamazsın
Kizda aldı yalnız beraber aldık işte kızın ilk el kol saka yapması vurmasiyla başladı
Mağdurun alkollü olması suçun oluşumu için bir engel teşkil etmez senin ona uyguladışın şiddet eğer ki senin kendini koruman amacıyla, orantılıysa haklı bir sebep oluşabilir. Ki sen bir erkeksin o ise bir kız ikinizin gücü birbiriyle orantılı olamaz
Sonuç olarak ikimizde de bilinç yok demi
İkinizin de bilincinin olmaması seni suçsuz yapmaz :)
Ben zaten suçumu biliyorum sadece gönlünü nasıl alırım dedim
Kız yumuşak başlı biri falansa pna onu çok sevdiğini, alkolün etkisiyle istemeden yaptığını açıkla düzgünce. Dışarı falan çıkar, hediye al ne biliyim canım biraz affeder
Ger**izekalıysa*
İnşallah
Alma gönlünü falan ben çok büyük bir yanlış yaptım benimle olman hata de ve git.
Boş yapma be kezban
Bana kezban diyen manitasına vuracak kadar...
La alkollü dük ikimiz aşırı derecede o vurma şakası yaparken ciddiye döndü olay canımı yaktı kendimizde bile değildik
Şaka yapmak istemiştim de
Öyle şeye nasıl inansin ciddi soruyorum
Niye dövdün ama olayı bilmiyoruz ki şimdi kim haklı şimdi
Ya ikimizde alkollü duk el kol şakası yaptı bende yapınca en son ciddiye döndü olay sadece bu
Aradın mı
Aradım da konuşuyoruz da hemen kapatıyor küs yani nadir konuşuyor
İnşallah ayrılır
Ne alaka
Dövmüşsun çünkü
Ben suçumu anladım özür diledim ayrıca ikimizde alkollü duk baya kendimizde diyedik kız el kol şakası yapmaya başladı vurmaya sonradan ciddiye döndü olay bir anda
Sen ciddiye çevirmişsin kızın ne suçu var
Sonuç olarak vurmayı o başlattı benimde canım yandı bazen oda kendinde olmadığı için hızlı vuruyordu
İstemiyorsa zorlama
İstemiyor değil telefonları açıyor ama eskisi gibi sıcak davranmıyor kırgın gönlünü nasıl yaparım yoksa aylıkken hiç üzen taraf olmadım genelde hanimci tarafım yüksek içince o vurma şakası yaparken can yanınca ciddiye döndü
Umarım soru troldür
Değil
bir daha döv barışır