• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İlişkilerde yaş farkı aşka engel mi?

BeratGurel
BeratGurel Takip Et
Xper 2 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sevgilimin benden büyük olması kuzenlerim tarafından pek hoş karşılanmıyor . Ama ben onunla aşkı buldgümü düşünyrm . Özellikle böyle bi ilişki yaşayan arkadaşlara soryrm fark çok sorun oluyor mu ?
İlişkilerde yaş farkı aşka engel mi?
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• KaranlikKaya
    KaranlikKaya Takip Et
    Xper 3 Yaş: 48 , eic 64%
    +1 yıl

Aranizdaki Yas farki Sorun degil daga dogrusu Senin icin kazanc sen herzaman dogrulari görmezsin o Seni her konumda desdekler ve Inan bide su var ayni yasda Genc birinle cikdiginda Sorun su oluyor Cogu genc yasdaki Erkekler hep Kizlarla Sevismeyi tercih ediyorlar Ve cogunluklada hayat tecrübeleri olmadigindan Evlendiklerindede aile sorumluluklarini tasiyamiyorlar. O yüzden Senden büyük olan bir Erkek akili ise olgun davranirsa seni her anlamda Mutlu eder bundan emin ol yalniz ciddiden Seni Seviyormu yoksa yatagami atmak isdiyor bunu cöz derim.

Aceleye gerek yok yani .

Sakinn sabirli bir sekilde cözümlemeni yap.

Bide hayatda neler yapmak isdiyorsun onlari belirle Okumak isdiyormusun isdemiyormusun .

Evlendiginde isder isdemez kisitlamalarin olacak .

Bunlarida göz önünde bulundurmani isderim

Hazimisin fedakarlik yapmaya gercekden hazirmisin.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• esmerboy216
    esmerboy216 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

sana bişey söyleyimmi asla kimseye inanma o çocuğun sana ciddi düşündüğüne eminim zamanıda fazla uzatma 20 yaşında evlen,beni dinle kazan

3
    22 Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Yaaa ne kadr gzl knstn sen öyleee :))) insallah tabi evlenmek isterse haah bide okul var zaten

Yorumla
    • fwbenefit
      fwbenefit
      +1 yıl

20 yaşında maddi gücünü mesleğini eline almadan evlen. Sonra kocan seni dövsün aldatsın ailen seni istemesin sen de gidecek yer ara.

Yorumla
    • esmerboy216
      esmerboy216
      +1 yıl

erkeğin evlenmek isteyeceği yaş 28 dir bunu sakın unutma,ama erkeği tanımıyorum bilemem düşüncesini evlilik düşünmüyorsa zaten belli olur ama gerçekten yuva kurmak istiyorsa ve seni seviyorsa,ve yaşını göstermiyorsa,ve sana değer veriyorsa, daha sayıyımmı,senin eksilemen umrumda değil tecrübelerimi gördüklerimi paylaşıyorum,fark yapmaz kuzenlerine inan ok

Yorumla
    • esmerboy216
      esmerboy216
      +1 yıl

maddi gücü olmayan bayanlar hep dövülüyormu fw?kadına şiddete karşıyız aldatmanın maddiyatla alakasınıda açıkla bilelim

Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Ya evllk istyor ama once benm iyi bi bolum okumami istyor bi meslegmn olmasini istiyor . Zaten ole olcak . Tesekkr ederm cok aydnlattn ;)

Yorumla
    • fwbenefit
      fwbenefit
      +1 yıl

Bu zamanda 18 yaşındaki bir kıza maddi gücünü eline almadan hemen evlen koca adayını kaçırma diyebiliyorsan bir yerde oldukça büyük bir sorun vardır. Pes diyorum..

Yorumla
    • esmerboy216
      esmerboy216
      +1 yıl

yorumu iyi oku kaç demişim

Yorumla
    • fwbenefit
      fwbenefit
      +1 yıl

20 yaşına geldiğinde maddi gücünü eline almış olabileceğini düşünerek yorum yapmadığından oldukça eminim :) Aldatılmanın ya da dövülmenin nedeni değil tabiki maddi gücün olmaması. Ancak bunlar ihtimal dahilinde olabilecek şeyler. Böyle bir durum ile karşı karşıya kalınca ailesi de istemezse ne yapacak söyler misin ? Bu durumda onu kurtarabilecek tek şey mesleğidir maddi gücüdür. Katlanmak zorunda kalmaz onun sayesinde bir şeylere.

Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Ya tabi maddi gc olmazsa olmaz hatta soyle anlasamadgmz bi konu var ; ben bankclk yazmak istyrm ama kabl etmyr 4 yllk okuycksn diyor .s

Yorumla
    • fwbenefit
      fwbenefit
      +1 yıl

Ben senin için demiyorum bunları tatlım. Tabiki okuyacaksın. Böyle 20 de evlen kaçırma diyenlere itimat etmediğin için tebrik ediyorum seni.Çevrende nice örnekler görmüşsündür göreceksin de bunun ne denli olduğu konusunda..

Yorumla
    • esmerboy216
      esmerboy216
      +1 yıl

maddi gücünü elini alan çevremde sayısı çok az bayan var ama maddi gücü olmayanlar daha mutlu,sen bekle maddi gücünü eline almayı sözüm yok ama bu kız seviliyorsa ve seviyorsa neden evlenmesin ihtimalleri çürütmek için 2 senesi var kıvırdın biliyomusun ben 18 yaşında evlensin demedim yorumda tak die öyle dedin?senin bakış açın sanırım koca parası yemem diyosun söz dinlemem kafama göre takılırım diyosun,en önemli nokta bu kız aşığım diyor bu kişiyi terk etmelimi diyosun?

Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Peki sevdgnz kizla evlenmedn berbr olurmydnz

Yorumla
    • fwbenefit
      fwbenefit
      +1 yıl

O ihtimaller hiçbir zaman çürümez. Yıllarca flört edip bu durumlarla karşı karşıya kalanlar var. Ve sen 18 yaşındaki genç bir kıza 20 sine kadar bu ihtimalleri çürütebileceğinden bahsediyorsun. Neyin kafasını yaşıyorsun sen ya 18 ile 20 yaş arasında ne fark var evlilik için..Gençlerimizin senin gibi zihniyetlerden uzak durmasını ümit ediyorum.

Yorumla
    • esmerboy216
      esmerboy216
      +1 yıl

kaçırmamı dedim asıl sana pes,tanımadan bunu nerden dicem yorumları oku öyle gel,sen 30 da evlen fw maddi gücün sağlam olsun eşini takma kafana göre takıl hayatı ok

Yorumla
    • fwbenefit
      fwbenefit
      +1 yıl

Sanırım eşinin para kazanmasından dolayı seni takmayacağından yana korkuların var anlıyorum :) Bunu engellemek için çok güzel bir çözüm yolu söylediklerin..Tebrikler

Yorumla
    • esmerboy216
      esmerboy216
      +1 yıl

buda saçma bir düşünce sen her konuyu anında yazıp çiziyorsun,bu senin için geçerli,benim evleneceğim insan çalışmak isterse çalışır istemezse çalışmaz,çalışsın çalışmasın benden aynı değeri ve sevgiyi görür,ben eş değil hayat arkadaşı olarak bakarım benim neyim varsa onundur..soran kişi içinde şunu diyorum hemen terket ünide çok bulursun

Yorumla
    • esmerboy216
      esmerboy216
      +1 yıl

fwbenefit21 dakika önceBu zamanda 18 yaşındaki bir kıza maddi gücünü eline almadan hemen evlen koca adayını kaçırma diyebiliyorsan bir yerde oldukça büyük bir sorun vardır. Pes diyorum(şu yazdığın yoruma bak bide benim yazdıklarıma bak banane umrumda değil kızın hayatı)

Yorumla
    • melodi87
      melodi87
      +1 yıl

süpersin örnek insan.

Yorumla
    • esmerboy216
      esmerboy216
      +1 yıl

valla ben şahsi dşncemi söyledim demekki 3 artı olduğuna göre birileri hak vermiş olay birilerinin beğenmesi değil 10 ekside olsa fark yapmaz ben doğruları yaşananlar ve tecrübeleri paylaşırım,neyse tamam siz haklısınız ben sustum

Yorumla
    • fwbenefit
      fwbenefit
      +1 yıl

Bir tarafta duymak istenilenler bir tarafta hayatın acı gerçekleri..Tercih serbest..

Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Stres yaptm .d

Yorumla
    • esmerboy216
      esmerboy216
      +1 yıl

neyse güldürdün sağol:))ama senden daha tecrübeli olduğum kesin:)

Yorumla
  • Laila
    Laila Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Hayat senin hayatın.kuzenlerini fazla takma.hatta kimseyi takma.istiyorsan yap istemiyorsan yapma yani.bir şeyi unutma geri döndüğünde yapmadıklarına pişman olmaktsansa yaptıklarına pişman olmak daha iyidir.en azından doğru secim olmasa bile bir ders olur;)

0
    0 Yorumla
  • nisam
    nisam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

başkalarının ne dediği önemli değil.sadece kalbinin sesini dinle.gerçekten sevginden eminsen yolun açık olsun...

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

12

Cevap

• Aza-d
    Aza-d Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

tecrübelerime deyinerek 2 bilemeden üç yaş max. Mesleğinin olması sana artılar kazandırır çünkü şuan cicim aylarındasın evlenince sorumluluklar başlıyor. Eşin getirecek sen yiyeceksin ister istemez bunu yüzüne vuracaktır ayrıca şu bölümü oku demsi seni kùçümsediği anlamına gelir. Öyle eşler varki eşine kıyamadıklarından evde de büyük sorumluklarını olduğu için meseği olduğu halde calışmalarını istemez yine ortada buluşulunur yoğun olmamaksızın az çalışılr. Senin karşındaki aday yanlış seçim yapmışsın gibi.

1
    5 Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Evt bnd bunu soyluyrm kendi muhends . Diyorm sen koluna yakistramiosn benim sectgm meslekleri 2 yllk bolmleri aileside kabl etmezmis zaten ole olrsa blmyrm skyor bu durum beni .s

Yorumla
    • Aza-d
      Aza-d
      +1 yıl

Nolmuş yani Mühendis olupta İnsan olamamışsa? Benimde dünya çapında mesleğim var? Kendimi hala geliştiriyorum mühim olan İnsan olmaktır. Kimileri o bileziği taşıyamaz. Biraz aklın varsa tarzına hayatına sana ailene layık biriyle olman. Bunuda unutma devran durduğu yerde kalmıyor. Yazık bile demeye gerek duymuyorum s. et

Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Ya ama hani meslegyle ovnn bi insan degl benimde iyi bi ywrde olmami istyr ama bu koluna yakistramama mevzusu icmde kalms durumda patlicak gbi oluyrm bi anda aklma gelnce blmyrm bildgm tek sey onu cok sevdgm ve ondan ayrlamiycagm .s

Yorumla
    • Aza-d
      Aza-d
      +1 yıl

kusmam geliyor devam etme ya. Benim sevdiğim kızın mesleği bile yoktu sevgime engelde değildi. Haksız demiyorum başka diyarlardansınız bakış açınız, görüşünüz yaşam tarzınız hiç uymiyacaktır. İstesek her birimiz drluk gibi meselekler edinebilirdik ama İnsanın sevdiği şeylere hoş bakılmıyor, saygı duyulmuyorsa hiç okumamış birini tercih et derim. Mutlu olamassın ayril yol yakınken bırak Annesi kafasına .. gelin bulsun yada turşusunu kursun

Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

:((

Yorumla
  • YellowCart
    YellowCart Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

57 yaşındaki Ali Ağaoğlu'nun 20 yaşında sevgilisi var. 72 yaşındaki Halis Toprağın 18 yaşında karısı var. 63 yaşındaki Aziz Yıldırım'ın yeni karısı 24 yaşında. 75 yaşındaki Aydın Doğan'ın sevgilisi 26 yaşında bunlar aşk yaşıyor aşk :D

0
    0 Yorumla
  • AbukSubuk
    AbukSubuk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Daha 18 yaşındasın,onun gözünde çikolatayla kandırılabilecek konumdasın.

Ciddi düşünmek için çok erken daha.Tabiki sen onunla aşkı bulduğunu düşüneceksin,kendi yaş gurubunda göremediğin şeyler vardır onda çünkü sana göre yeterince olgun.

1
    1 Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Evet haklsn yeternce olgn ama ytrnce de cocuk :)

Yorumla
  • uzlaşmak
    uzlaşmak Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

bence engel değilde tabii erkekler açısından düşünüyorum ama kızlar için yaş farkı kusur olmasa da onlar faklı bir bahane bulup yerine telfi ederler :))))

0
    0 Yorumla
  • onronly
    onronly Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

sevgili olarak karşıyım ama evlenecek ve ciddi düşünüyosan 8 -10 yaşa kadar erkegin büyük olması normal bence..

0
    0 Yorumla
  • yirmi6
    yirmi6 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

7-8'e kadar yolu var, zaten biraz genç görünümlü ihtiyarlardansa kuzenlerine daha genç olduğu izlenimi bile verebilir.

0
    1 Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

:))) evet yasindan genc grnyo gbei saymiyoz ama .p

Yorumla
  • akrepcil
    akrepcil Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

çok fazlaymış... sana en fazla 25 olur... ama mutluysan senin bileceğin iş...

0
    2 Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Yani mutlym da ama hani cevrnn tepkisi sorn

Yorumla
    • akrepcil
      akrepcil
      +1 yıl

sen 25 olduğunda o 35 olacak... sen 35 olduğunda o 45... iyi düşün... şuan genç olduğu için yaşı pek önemli değil ama ilerde bu fark çok ortaya çıkacak... kendinden daha yaşlı biriyle olacaksın...

Yorumla
  • evcilkaktüs
    evcilkaktüs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Güncelleme yapacaksın canımı sıkacaksın yaşlar nedir?

Önemlideğil yaş farkı. Kalbiniz temiz olsun.

0
    0 Yorumla
  • melodi87
    melodi87 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

engel değil tabi ama sağdan soldan gelen laflara kafayı takma.niyeti ciddiyse sonuna kadar git.

0
    0 Yorumla
  • ferays
    ferays Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

yaşımız uygun değil...uygun olmasakda başka yönlerden uygunuz...

0
    0 Yorumla
  • fwbenefit
    fwbenefit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 54%
    +1 yıl

25-35 problem olmaz bence ama 18-28 olur..

1
    8 Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Neden ki önemli olan anlasiyor olmamz diilmi ki

Yorumla
    • fwbenefit
      fwbenefit
      +1 yıl

21 falan olsan neyse..Şuan anlaşıyor olabilirsiniz ama sonraları problem çıkabilir. Birbirinizin isteklerini karşılayamayabilirsiniz. İstisnalar elbette vardır ancak genel olarak bu böyledir.

Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Hmm anladim . İnsallah istisnalardan oluruz :))

Yorumla
    • highdeepblue
      highdeepblue
      +1 yıl

Henuz hangi konudan anlasamadigizi farkedecek durumda degilsin esas problem orada cikiyor onu varsa hatali yapisinin gorebilecek ve gozletebilecek durumda hic degilsin ?

Esas sorman gereken neden ben kendi yasitlarimla anlasamiyorum veya neden o yasitlarini tercih etmiyordur Ve senlik senin yasinda bir kisi erkek olan bir kisi ortama cikarsa ortaya cikar senin goremediklerin gozune icene o zaman girer kor gozunun sok parmagin olur ama karsindaki kisi bunu hic tercih etmez DEFOLAR cikarda ondan

Yorumla
    • highdeepblue
      highdeepblue
      +1 yıl

Tamam kabul ettik seni onu seviyorsun ,Zaman gercegin ilacidir.UNIVERSITE tahsili bitir o zaman kadar seni sevdigine gore oda kesin bekleyecektir seni evlenmek icin.Ama adim gibi emin bunu yapmaz senin okuman veya calisman onun isine hic gelmez .DEMEZLER mi adama yangindan mal kacirir gibi ne oluyor diye.En iyi cevap sectigin arkadas sorsana neden kimseyi dinlememen gerektigini SEN HAYATIN MAHVOLUNCA yaninda mi olacak sonucta bir tek hayatin var ne demisler KENDI DUSEN AGLAMAZ AGLAYAMAZ.

Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

.s

Yorumla
    • highdeepblue
      highdeepblue
      +1 yıl

Sizin duvarinizi kullandigim icin ozur sizin cevabiniza gelene kadar cevap vermeyi dusunmuyordum.

tekrar ozur dilerim.

Yorumla
    • highdeepblue
      highdeepblue
      +1 yıl

Sizin duvarinizi kullandigim icin ozur dilerim sizin cevabiniza gelene kadar cevap vermeyi dusunmuyordum.

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

oha baya varmış onun gözünde sen çocuksun

0
    6 Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Evet cocuk gbi davraniyo bana ama ck gzl :) ayakkbmin bagcklarni falan bagliyo :))

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

çocuk olan sensin tabiii faka t başka ihtiyaçları içinde çıkabilir senle dikkat et kendine yem konumuna düşme

Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Evet hani bn cocugm gbi davrnyo demek istedm . Yem olmiiim diyosun .s

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

evet güzel birisin demek dikkatli ol bence kollarında bulma kendini

Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Anladm . Onnla mutlym bebde gven problemi var kmseye gvenemiyorm ama .s onn sevgsnn gerck oldgna inanmak istyrm .

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

inşallah öyle olur hadi bakalım anlarsın sen zaten ne amaçla yaklaştığını...

Yorumla
  • kayitli
    kayitli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 37%
    +1 yıl

erkeğin 5-6 yaş büyük olması sorun değil bence :)

0
    1 Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Hhmmmm

Yorumla
  • Tuzak
    Tuzak Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Ne kadar büyük ki karşılar ?

1
    0 Yorumla
  • whatthebye
    whatthebye Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında ?

1
    3 Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Ben 18 o 28

Yorumla
    • whatthebye
      whatthebye
      +1 yıl

Hmm tehlikeli.Bak bir kızın tam olgunlaşması 21-22 yaşını buluyor.O zamana dek maksimum 23-24 lük adamlarla ilişki kurman daha mantıklı.

Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Hmm anladm .d

Yorumla
  • degisikmegisik
    degisikmegisik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

İki tarafinda olgunluguna bagli bence

0
    0 Yorumla
  • fwbenefit
    fwbenefit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 54%
    +1 yıl

3 yıl daha beklemelisin..

0
    0 Yorumla
  • Tramps
    Tramps Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

asla değil. 10 yaşa kadar hiç değil.

0
    3 Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Neden peki

Yorumla
    • Tramps
      Tramps
      +1 yıl

aşk demek mutluluk demek. mutluluğu kimde buluyorsan o senin için aşktır.

Aşkın gözü kördür diye boşuna demezler. aşıksan ne yaş ne kaş ne taş nede aş hiç bir şey problem olmaz. haa millet konuşur sen onları takma.

Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Buldum mutluyum onunla :)

Yorumla
  • pembepanterrrrrr
    pembepanterrrrrr Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

bişey olmaz erkeğin olgunu iyidir

0
    0 Yorumla
  • Bakir29
    Bakir29 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

kafanız uzlaşıyorsa mühim değil

0
    0 Yorumla
  • VeryHard
    VeryHard Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

3. kişileri sittiret.

0
    2 Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

:)) ama o 3. Kisiler de hep oluyo yaaaa

Yorumla
    • nisam
      nisam
      +1 yıl

ben seviyorum de.iş bitmiştir.gerisi kimseyi ilgilendirmez

Yorumla
  • maneater-
    maneater- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

yaş farkı kaç ?

0
    3 Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Bn 18 o 28

Yorumla
    • maneater-
      maneater-
      +1 yıl

biraz fazla ama sorun olmaz sonuçta yetişkin birisin

Yorumla
    • BeratGurel
      BeratGurel
      +1 yıl

Ole umut ediyorm

Yorumla
  • Uyuyanngüzel
    Uyuyanngüzel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

engel değil bence...

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişkilerde yaş farkı aşka engel mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yaş farkı aşka engel midir? 92 cevap verildi
Yaş farkı aşka engel midir? 61 cevap verildi
Yaş farkı aşka engel midir? 16 cevap verildi
Yaş farkı aşka engel midir? 25 cevap verildi
Yaş farkı aşka engel olur mu? 17 cevap verildi
Yaş farkı aşka engel olur mu? 25 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siteden kiminle sizi Paris’e göndereyim?
  • Bir insanı mı özlersin, yoksa onun yanında olduğun hâlini mi?
  • Kurşun adres sorar mı?
  • Bu gece eğlenmek için hangi şehirde, hangi mekanda olmak isterdin?
  • Kışlıkları kaldırdınız mı?
  • Farklı kültürlere ait yemekleri denemek istermiydiniz?
  • Yaşadığınız bölgedeki insanların, karakter ve bakış açılarından memnunmusunuz?
  • Canınız birini sevmek istiyor mu?
  • Korkak mısınızdır?
  • Bir kız çocuğunun hayatındaki en büyük güven, babasının varlığı mıdır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨