Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Olur. Sültan Suleymanın zamanında 20 yaş aralığı normal karşılanıyordu. Şimdi artık farklı. Bu kadar yaş farkı normal değil siz zamanınızda evlenseydiniz o kız yaşda çoçuğunuz olurdu. Yani bu normal değil. Ben kendisinden 7-10 yaş büyük olan biriylede birlikde olmasına iyi bakmıyorum. Yinede sizin hayatınız ama ilerleyen zamanda kız sizden sıkıla bilir. Sizin düşünce tarzınız farklı onunku farklı. O eğlence ister siz sorumluluk. Bunların hepsi zıd düşüncelerdi. O gezib tozmak ister siz evde ve ya işde çalışmak. Bu yüzden o kadar yaş aralığı sağlılık içinde doğru değildir.
Olmaz bence, taraflar hissetmiyorsa olacağını düşünmüyorum. Zaten kızlar genel olarak daha olgun oluyor erkeklere göre. Ama erkek küçük kız büyük olursa yürümeyebilir
Cevap
2Cevap
Bir kadın ile erkek arasında maksimum yaş farkı 10 olmalı bence yoksa fikir ayrılıkları daha fazla oluyor jenerasyon farkından dolayı.
Ortada karşılıklı aşk ve saygı varsa tüm engeller yok olur
Kesinlikle engel degildir.
Cunku akil yaşta degil bastadir 👍🏻
Belirli bir olgunluktaysanız ve yaşınız 18 i geçtiyse hayır
Asla olmaz yaş nedir ki insan hissettiği yastadir bunu bilmeniz gerekir aşk harika bir duygu
Yaş rakamlardan oluşur Aşk duygulardan seçim size kalmış
Kimisi yaş farkını sorun etmez kimisi eder. Ben şahsen benden aşırı büyük veya küçük biri ile ilişkiye başlamam.
Olur tabi ki gidip babam yaşında amcam yaşında birine aşko diyemem
Benim için değil. Ama kalkıp da babam yaşımda adamla da olmam belirli bir yaş farkına kadar olurum.
Bana göre engel olur. Ben istemem mesela çok büyük birini
Vicdansızlık anlık bi sehvet yukselme ilerisi yok ve cok yanliş cocugun yasında babamla aramda 20 yaş var
20 yaş çok, ssnin maddi durumun iyimi, gerçekten askmi başka bişeymi
durumun iyi şükür, gerçekten aşk diyorum.
Bana olmadı
Bilmem.. ben benden küçük birini istemezdim mesela
Bu devirde olmaz ama olmalı :)))
Yaş farkı kaç?
20
O kaç sen kaç yaşındasın
Ben 42 kiz 22
Eğer maddi kurtuluş olarak görüyorsa seni bu ilişki sandığından kısa sürecektir. Ayrıca bugün senin ona sağladıklarını yarın gözü açılınca başkasından da sağlayabilir ona göre iyi tart
Aşk yoktur.
Ne kadar yaş mesela?
olmamali
Olur hemde çok
En fazla 3 yaş olmalı benim görüşüm
Hayir tabikii
Olur. Olmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?