Sınıftaki kız… yardımcı olanlara +1?

Sınıfta hoşlandığım biri var. Bu kıza açılır gibi oldum o zaman net bir cevap vermemişti. Birkaç ay bakıştıktan sonra ise bakışlarımdan rahatsız olduğunu duyurdu. Bende rahat etmesi için tamamen ondan uzaklaştım. Fakat eskisine göre tesadüf müdür bilemeyeceğim ama saymadım ama çok daha fazla karşılaşmaya başladık sonra daha yakın durmaya başladı ve pek çok kez bakışlarını yakaladım. Buradan rahatsız olmadığını anladım çünkü rahatsız olsa bunları benim yaptığımı düşüneceğinden benden iyice nefret etmesi gerekirdi. Bu yüzden bu sene tekrar bakmaya başladım. Saymadım ama 10-15 bana çaktırmadan bakarken yakaladım. Birkaç sefer de göstere göstere baktığı oldu. Ama genelde çaktırmadan bakma çabası içinde ve hala okulda en çok karşılaştığım kız diyebilirim. Sonra benimle baş başa herhangi bir yerde bulunmaktan da çekinmedi. Bu sırada arkadaşını da bana bakarken çok yakaladım. Ayrıca sene başında hemen dibimdeki sırada oturdu birkaç hafta. Sonra bana uzak olmayan başka bir yere geçti. Hemen hemen yanında durmamdan veya dibimden geçmekten de belli bir rahatsızlığı olmadı. Birkaç defa da takip eder gibi oldu. Beni başka bir kıza bakarken yakaladığında da yüzü değişik bir hal almıştı. Bu arada şu da gözümden kaçmadı ben ona tekrar bakmaya başlayınca biraz kendini geri çekti. Neyse bu kızı son gördüğümde ise bana normalden biraz uzun baktı bu sırada ben ona bakmadım. Baktığımda ise yutkunarak başını diğer tarafa çeviriyordu yüzünde de çirkin bir ifade vardı. Sizce bu kız benden hoşlanıyor mu?
Sınıftaki kız… yardımcı olanlara +1?