Erkek arkadaşımdan para yuzunden ayrılmak üzereyim acil yardım!

erkek arkadaşımla çıkmaya başlayalı bi ay oldu. onu çok sevmeye başladım .eski sevgilisini ona unutturmaya çalıştım. onunla özel şeyler de yaşadık. ayrı şehirlerde oturuyoruz bazen yaşadığım şehire geliyor ayıp şeyler yaşıyoruz sinemaya gidiyorz yemek yiyoruz. geldiği zaman kaldığı otele 170 lira veriyo. geri kalan şeyler için elini gram cebine atmıyo. mesela yemeği bena ısmarlıyorum tamam o okeyde. her çıktığımızda bana 80 liraya maloluyor. geçen bi çay bahçesine oturduk ilk kez orda hesap ödedi 3 lira .onu da sonra benden geri istedi. anladığım kadarıyla eski sevgilisine para yedirmiş. ama bana karşıda çok soğuk. geçen kahvaltıyı burnumdan getirdi. sen bana akşam iyi geceler demedin dedi. halbuki yorgundu diye dememiştim. ağladım kahvaltıda.

Mesela çok düşüncesiz.. bana açmışın diye bile sormuyo. cüzdanımdaki 80lirayı olduğu gibi harcattı bana. ertesi gün gene buluştuk . karnı açıkmış dediki yemek ısmarlıyım sana açıktım dedi(ısmarlıycağından değil sırf kendi açıktı diye)

snra dedim ben yarısını vereyim faan diye.paran mı kaldı senin ddedi. beni köpek gibi kullandı.

sırf eski sevgilisinin intikamni benden aldı. snra sineaya gittik ordada ben ödedim parayı. gzelde bi kızım o da diyo çok güzelsn çıktığm en güzel kızsın diye

ama bankada 2milyar parası olmasına rağmen çok cmri.

bazen çok sıcak bana karşı öpüyo sarılıyo ama genelde böyle cimri.

sizce onunla bu meseleyi nasi konuşabilirim?veya oteli o ödediği için haklı mıdır bana 80 lira harcatmakta?veya ayrılayım mı?

napayım karar verin
Erkek arkadaşımdan para yuzunden ayrılmak üzereyim acil yardım!