AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
277Cevap
görüsme sonunda sonra kirici olmadan durumu bir mesajla idare ederim
önce kalkmak hem bana o kisiye saygisizlik olur
Şöyle bir bahane uydururum. kusura bakmayın daha önce başka nikim vardı yanlız kapan dı ve ordan konuştuğum dertleştiğim bana yardımcı olan çok iyi bir arkadaşım vardı o hasabım kapandığı içinde nikinizi benzetim kusura bakma by.
Şıkların Hiç birisi, zaten öyle bir işe kalkışmak başlı başına saçmalık.
Kırıcı olmamak adına sonuna kadar katlanırım.
Sonuç da karşımdaki de insan görüşmenin sonunda ya da başka bir zaman olmayacağını söylerim.
aa elifciğim anahtarını almadın kapıda mı kaldın? kızım niye almıyon anahtarı? kusura bakma ya benim acil gitmem lazım. 3:)
Kalp kırmaktan korkarım. Beğenmesem istemesemde 12 saatte olsa buluşma bitene kadar arıza çıkarmadan vede onu ümitlendirmeden yanında otururum
Ben bahane bulur kaçarım. Telefondan arkadaşa mesaj atarım, birisine bişey oldu uydurmasıyla beni acil ara yanına çağır diye. Sonra topuk. ;)
Sen ne tatlısın ya keske daha fazla durabilsydim de kusra bakma acil telefon geldi sms geldi der bayiye gider numarmı falan değişirdim
Kaçmak saygısızlık olur ne olirsa olsun görüşme butene kadar devam ederim. Sonrasinda da zaten yavas yavas irtibatı keserim ;)
Feci canim sikilir. Basima geldi boyle bir sey Boyle nasil diyim yolda birlikte yururken utanir gibi olursun ya, yaninda olmasindan rahatsizlik duyarsin... gelecege donuk konusmalara kacamak cevaplar verip 1 saate tuyerim. Ama yuzune denmez tabii.
Yüz ifademle belli ederim en sonunda da ya sıkıldım artık kalkalim mı derim. Kırıcı olabilir ama yalan olmaz.
bahane bulup kaçanlar benim gözümde öküzdür. yuh yani biriyle buluşmuşsun 1-2 saat oturuver sanki eve gidince atomu parçalayacaksın. ayıptır ya
Kaçtımm ama nasıl offf zor kurtuldum gıcık aklıma geldikçe sinir oluyorum ama hiç kırmadım hatta kırgın gibi ayrıldım :)))
ben kaçmıştım günü tamamladım ve kayboldum ortadan.. zaten adam senin tavırlarından anlar ondan hoşlanmadığını ;)
B sectim ama genelde her bilgisini ve tüm fotograflarıyla emin olup bulusurum. Öyle bir ihtimal bana zor yani :D
Bahanem o an ki duruma bagli olurur o anki hayatimin akisina genelde. Bahaneler tükenmez ama aslaa!!! :D
kalırım sonuçta benim için gelmiş biri var karşımda hem bakalım o beni beyendi mi? bunu düşünemedik bakın :)
Çaktırmadan bir arkadaşa mesaj atarım beni ara diye. Arayınca da "ne nasıl nerdesin sen şimdi" gibi sorular sorduktan sonra gitmem gerek deyip kalkarım :D
Bahane falan bulmam. Düşüncelerimi (ister hoşuna gitsin, ister gitmesin) mümkün olduğunca makul cümlelerle ifade eder, kalkar giderim.
Oraya kadar gitme zahmetine katlanmış isem zaten kaçmamı gerektirecek bir durum yok demektir. Kimseyi kırmaya gerek yok beklentilerimi karşılamıyorsa en azından dostum olabilir diye düşünüyorum.
Ne kadar kotu olsada gorustugun kisinin duygulari ve kalbi kirilmamasi icin sabreder ve zamani kisa tutarim
Kaçmam bir insana yakışmaz. Diğer tarafı da düşünmek lazım ne hisseder acaba. Kim bilir belki de ömür boyu kendini sevmez, kendine güvenmez biri olur korkar birisiyle buluşunca. Kötü geçen bir buluşma olunca onu iyi bir buluşmaya çevirmek lazım
Babannem balkondan atlamış der çıkarım. Ya da babamın sırtı düşmüş (yalnız sırtı düşmeyi cidden yiyen bir kızdan da cidden böyle kaçmışımdır)
Hemen gitmek ayıp olur ve hakaret olur. Biraz konuşurum o anlar durumu zaten gitmeyi kendisi teklif eder :)
Kacmam onun gitmesi icin elimden geleni yaparım ne zaman gidiyorsun bak senintutmak istemiyorum gibisinden.
Hemen bir bahane bulup kaçarım. Kaçma bahanem de şu olur: Çok yorgun hissediyorum dün gece de hiç uyuyamadım eve gitsem iyi olur.
Sonuna kadar değilde ikisinden de biraz diyelim. Buluşmayı kısa keserim sanki o kadar sürcekmiş zaten gibi hissettiririm karşımdakine. Oda mutlu olur bende. Sonrasını bilemem.
Benim için gelmiş diyip onu o günlüğüne idare ederim başka bir sefer işim var diyip onu başımdan savarim ısrar ederse açık açık söylerim senden hoşlanmadım kendine başkasını bul derim
Bir bahane bulur kaçarım. Zaten bugüne kadar adam yerine koyup gerektiğinden fazla değer verdigim için kaybettim. Bundan sonra da kendi isteklerimi ön planda tutarım. Bu yüzden B.
Bahanem su olur : "Kizsal bir durum!. Konusmak istemiyorum. Anladiysan sus. Anlamadiysan da olsun, kes."
Dur mur diyemez herhalde boyle bir durumda. Bilemedim.
Samsunglarda kendi kendine arama özelliği var ayarlardan ayarlayıp ses tuşuna arka arkaya 4 defa basıp çekerseniz kendi kendinizi aramış olursunuz. Sonraki konuşmanız:Ne zaman? Nasıl olmuş? Hangi hastanedeler? Hemen geliyorum :)
Bana çoooook ufakken olmuştu. Arkadaşım güyya birini tanıştırıcaktı kız geldi çok kilolu ama 3 kat resmen. O gün kızı rencide etmeden tenhalarda bir çay içirttim. Sonra dedim ben köye gidiyorum gidiş o gidiş hala köyde yaşıyorum
yaşamıştım böyle bir şey,
tanışalı bir saat bile olmamıştı, ailen ile beni ne zaman tanıştırmayı düşünüyorsun deyince afalladım, ani bir şok geçirdim. kalbi kırılmasın diye geçiştirmiştim ilk ve son görüşmemiz olmuştu.
Sonuna kadar idare etmeye çalışırım bir daha da görüşmem
Normal sekilde devam edip zamana yayarak kendimden sogutup kurtulurum
A diyorum. Empati kurarsak eğer karşımızdakini üzmemek adına katlanarak idare ederdim. Karşı tarafında duyguları önemli.
Bahane bulmam acik olurum ben sıkıldım gidicem derim ustune ısrar edemez herhalde :)
Bir kereye mahsustur idare ediniz :) Çok uzatmamak kaydıyla bitene kadar idare edilir.
icq'dan mı tanıştın? nasıl beklentinin altında çıkıyor. facede fotosu vardır elbet.
Kalp kırıcı olmamak gerekir. Neticede karşı durum ile karşılaşma ihtimalimiz de var. Durumu görüşme sonuna kadar idare ederim.
Bahaneye gerek yok dogrusu neyse onu soyler veda ederim
ocakta birşey unuttum ya da aaa bak kuş der kacarim, pistonlar aşağıda olabilir :)
sohbet ederim kimse beni zorla beğenemez bende kimseyi zorla beğenmem ama insanlara sayğılı davranılmalı... kaçınca kalbini kırarız...
Valla tipimden dolayı daha kimseyle buluşmayı bırak konuşmak bile nasip olmadı :D
o insan değilmi benim için gelmiş görüşmenin sonuna kadar beklerim olmayacaksada kırmadan incitmeden açıklamasını yaparım
Benim yarın önemli bir sınavım var daha ona çalışacağım der, bahanemi kabullendirip kaçarım...
Arkadaşımı hastaneye kaldırmışlar hemen gitmem lazım :D
Ben bulustum bulusma sirasinda anı yasadim eve geldim gunlerce telefonlarini acmadim sonra baska numaradan aradi sazan gibi actim :D
Cok akıllıca bir bahane bulmaya calısmam. Anlasın hosnutsuzlugumu
Benim babaannem bir ÖLMÜŞ bir ÖLMÜŞ ama nasıl Ölmüş?
Kırmayıp sonuna kadar kalırım. Ama zaten sanalda hoşlansam bile belli etmem o yüzden daha sonrası kırıcı olmayacaktır
Arkadasima caktirmadan mesaj atarim beni annemmia gibi ara diye
Arkadaşım çok hastalanmış hastanedeymiş bana ihtiyacı var hemen gitmeliyim :DDDDD
birine sozum var, gec kalmayim trafigi bahane eder uzaklasirim
Canım amcam doğum yapmış ya kusura bakma gitmem lazım
gordugum gibi sen bekledigim kadin olamazsin derim ama bir icki ismarlarim herhalde aglamasin diye
otururum kırmam kımseyı
ya bı daha arayıp sormam ya da arkadasım olur kalır oyle
bahane bulur giderim. Niye katlanayım ki kırmadan da bahane bulabilirim karşısında oturup sıkıntımı belli edeceğime. Bahanemde doktorda falan randevumun olduğu ama unuttuğum olabilirdi.
arkadasima mesaj atar beni arayip doguma yetismesi gerektigini soyleterrk oradan kosar adimlarla ayrilirdim
Zamanımı ona ayırıp oraya gitmişimdir. İnsan kazanmak güzel birşey dost kazanmak yani, görüşme sonuna kadar kalırım orada. Dost kalırım yinede.