Merhaba kızlar... Neden bir çok Türk kızı sarışın erkeklerden hoşlanmaz.? Sorum bu kadar kısa ve öz...
Cevabın nedir?
Yorumları okudum da bu ne böle esmer merakı? Bu kız milleti tek kaşa, göğüsten fırlayan kıl yumağına, pis sakala hasta anlaşılan. Gelelim sarışınlara; (bir sarışın olarak)
Vücudu temizdir. Çok fazla kıl barındırmaz.
Utandığında, çekindiğinde kızarır.
Gülümsediğinde sevimlidir.
Eğer hafiften sakalı varsa ister kirli sakal bırakabilir, isterse baby face dolaşabilir.
Türkiye gibi bir yerde sayımız esmerlere göre daha azdır :)
Havalımıyız? O kadar da değiliz.
Kendine bakan sarışın model gibi durur mu? Durur.
Eeee kafanızdan zorunuz mu var sizin? :D58 Yorumla- +1 yıl
yok yok kıymetimizi anlamayacaklar en aptalca yorumda ne biliymusun erkeksi bulmuyorum demeleri illa çıkartıp afedersin masayamı vuralım...
- +1 yıl
Canım benim sinirlendiğimiz yok aksine gurur duyuyoruz. Neden mi gurur duyuyoruz? Bir kısmını üstte açıkladım diğerleri ise; Bir toplum içinde kendimizi ön plana daha çabuk çıkarabiliyoruz. Eğer kafayı kullanırsak masumiyet takınarak altından kalkamayacağımız, bitiremeyeceğimiz iş yok. Askerde her gün traş olup cildimi delik deşik etmektense haftada bir hatta ayda bir olanı gördüm :) Kaldıki istersem baby face takılır (Sakal izi olmadan, pürüzsüz) istersem kirli sakal bırakabilirim :) Skıntı yok
En İyi Cevaplar
sarı tenden bahsediyosan çok beğeniyolar kardeş ama saç olarak bahsediyosan pek beğenmezler.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben srısın mavi gozlu erkekleri çok şirin bulurum
niall horn <3
kumrllarda çok sirin
ama esmerler daha ykısıklı ve ayakları yere bsan , arkası sağlam gozukurler kızzlrda genellikle bu yuzden esmerleri sever hrlde :) ama bn ayrm yapmam gozume hos gelen her erkek ykısıklıdır :):)
zyn mlik <3 a tusu zor basıyo bn nbm :(02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılone direction gurubundan niall horan ve zayn malik :D
ya tipe bağlı biraz da. yani şimdi öyle sarışınlar var ki kasıntı kazık gibi duruyorlar. aynı şey esmerlerde de oluyor ama sarışınlarda daha çok var. bir de sarışınlardan az var türkyede. bulunmaz hint kumaşı moduna girenler çok fazla.. sarışınları kızlar illa sevmez diye birşey yok istisnalar her yerde mevcut. ;)
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
19Cevap
sarisinlar yaksikili oal biliyor ama genelde biraz rnek olsun suratinda emser olsun biraz sööle sekil gözüksün esmer düzgün boylu poslu sarisinlar ama ööle diil model gibi dururlar birazcik yakisikli olurlar sadece ama söle adam gibi adma gözükmezler belki ondandir
115 Yorumla- +1 yıl
Esmer, boylu poslu eyvallah, böle gızların olduğunu bilmek de güzelmiş
- +1 yıl
Daha adım akıllı türkçeyi kullanamayan birinin yazısını en iyi cevap seçmende enteresan..
- +1 yıl
Körler sağırlar birbirlerini ağırlar
Ben severim favorimdir ; link
19 Yorumla- +1 yıl
bu eleman sarışın mı şimdi O.o
- +1 yıl
o biraz olur yok hani şu linkteki eleman sarışınsa ben civciv sarısıyım resmen hiç alakası yok
- +1 yıl
- +1 yıl
:D
Ben severim. Hem de cok. Benim de cevabim bu kadar kisa ve oz=).
29 YorumlaBen bayilirim sarisin erkeklere böyle gülünce yada utaninca kizariyorlar ya bayiliyorum o an bebek sever gibi sevesim geliyor icimden ... esmerlerdende hic hoslanmiyorum hic ilgimi cekmiyorlar hatta hic esmer erkek arkadasim olmadi ...
24 Yorumla- +1 yıl
helal sana bak kendime güvenimi getirdin benim çok haksızlık ediyolar bize...insan gibi görmüyolar...
yoo hoslanırım hatta daha cok hoslanırım sarısın erkeklerden.
26 Yorumlasarışında sevilir ama esmerlerin kızıda erkeğide daha çekici bu bir kesin
24 Yorumla- 1 yıl
Ben şahsen esmer kızları çok tüylü buluyorum öne erkek gibi🤮
- 1 yıl
Kızımı o ne kara kömür🤣🤮
+1 yılEvet ben de hoşlanmıyorum ve nedenini merak ediyorum
11 Yorumlasarışınlardan ve renkli gözlülerden oldum olası nefret etmişimdir çok itici geliyolar hele o kızıllar bakamam ben kızıl saçlı insana nedense :/ esmer candır :) <3 esmerlere hastayım
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilla esmer olsun demem sarışınlarında yakışıklı olanları var ama sarışın erkek görünce yabancıymış gibi geliyor... türklerin geneli esmerdir zaten esmer yağız delikanlısı kara kaş kara göz offffff işte türk budur.. :)
119 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbilmem benim tanıdıklarım hepsi esmer yağız delikanlılarıda ondan :P rahat ols yakışıklıysan sorun değil..
Cevap sahibi+1 yıl:D googlede yaz yağız delikanlısı diye görürsün sarı civciv :P
Cevap sahibi+1 yılfotodaki sen misimn?
Cevap sahibi+1 yılyo bu resmi daha önce googlede görmüştümde :P hemde bi site vardı ordada paylaşmıştım
Cevap sahibi+1 yılşaka mı bu ya :D o sen değilsin
Cevap sahibi+1 yılbaşka fotonu koy desem ?
Cevap sahibi+1 yılçocuk mu kandırıyorsun :D nyse ya benim başka işlerim var
+1 yılabi inanma o laflara sarışın hafif kaslı adamlar görünce dipleri düşüyor ama sorsan hoşlanmazlar. kıvanç tatlıtuğ hayranları var adam göz kırpsa peşinden gidecekler neredeyse :)
10 YorumlaBende öyle bir durum yok sarışınlar yakışıklıdır baby face olurlar falan filan ama esmer çekicidir. Yani iticilik durumu yok bence.
01 Yorumla
+1 yılesmer kumral erkekler daha hoş ama sarışın renkli gözlü sevgilim var çıkıyor arada onun gibi yakışıklı sarışınlar :D
01 YorumlaBende dahil olmak üzere sarışın erkeklerin başına bişey gelecek bugün-yarın :D:D Psikopata bağlamışız resmen yahu biz :)
Takmayın sarışın kardeşlerim.Ben memnunum..Beğenen etkilenen kızlarda var tabiki..00 YorumlaEsmerim biçim biçim :D ölürüm esmer için alem bana düşmandır esmer sevdiğim için loy hele loy loyy looyy kibar yarim esmerim loy :D
Not : Daha erkeksi buluyorum..014 Yorumla- +1 yıl
:))
- 1 yıl
Bizde sarısın kızları daha kadınsı buluyoruz😃
+1 yılKıvanç Tatlıtuğ'u beğeniyorlar ama ben beğenmiyorum nedeni iste tipi değil karakteri.
Rengi değil karakteri hoşlanmanın tetikçisidir ;))00 YorumlaÇikolata seviyorlar
https://www.youtube.com/watch?v=iGq0jROPYIg
00 Yorumla?!?!?!?!?!?! kivanc tatlitugu niye seviolar ja ozaman :D
11 Yorumla
+1 yılsarışın olanlar nedense havalı oluyor.az bulunduklarından mıdır nedir?hayır bi esmer değiller oysa.
011 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum burda yok:Dçok sarışın olmadıkça sorunda yok aslında kumrala kaysa biraz güzel işte.
- +1 yıl
bildiğin civciv sarısı olmasın işte :)) ya senide beğenen bulunur yok mu sarısın seven:D
- +1 yıl
bu soru sadece neden esmerler sevilir o yüzden soruldu seninle ilgisi yok tamam:D:d
- +1 yıl
karizmayı kurtarma şeklin komik geldi:D
- +1 yıl
sinirlenme:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarışın bir sevgilim var. yani tipine göre değişir bu durumlar kumral esmer falan bu tiplerin daha çekici olduğu doğrudur ama sarışınların da apayrı bir tatlılığı oluyor. hele de sakallı ise he birde renkli gözlü ise diyecek yok.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhahah :D
Cevap sahibi+1 yılyani kişiye göre değişir :D
nedeni mi var yahu hoşuma gitmiyor görünüşleri hele o kıvanç tatlıtuğ bööğ yani
03 Yorumla
+1 yıldostum bırak kızları bana bile itici gelir sakalları bile sarı bu ne ya
03 Yorumla- +1 yıl
:D dostum yanlış anlamadın beni umarım :)
- +1 yıl
bana "bile" , oda güzel muhitcan. yadırgamıyorum seni. banada hiç cazip gelmiyor. ne buluyorlar şu kıvançta diyorum. Kıvanç'çılar ve Kenan'cılar varya . İşte ben Kenancıl'ardanım
+1 yılKızlar saç baş birbirlerine girecekler birazdan :) Yazık günah arkadaşım insan insaflı olur biraz. Böyle sorumu sorulur. katliam çıkartacan sitede :)
01 Yorumla
+1 yılbabyface olunca böle kız gibi oluyo ne bilim.babyface sede sakal bıraksın falan bişi yapsın yani olmuyo öle
03 Yorumla- +1 yıl
Allahaşıkına Kıvanç gibi 1-2 istisnanın haricinde kaçtane bebek yüzlü sarışın var yahu :)
- +1 yıl
kıvancı ben begenmiyorum.genelede sarışanlar bebekyüzlü oluyo napayım şimdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende bi türk kızıyım ama aksine ben daha çok sarışın erkeklerden hoşlanırım :)
11 Yorumla
+1 yılTÜRK kızı benim gibi sarışın renkli gözü sever ama içimizdeki arap rumlarla farslarla kürtlerle karışmış olanlar hariç tabi...
00 Yorumla
+1 yılbi erkeğin türk sarışını olduğunu hayal etsenize :D:D:D:D...
011 Yorumla- +1 yıl
onlar orjinal sarışın ama
- +1 yıl
ozaman benim yazdığım yorumun altına değil de genel kısıma yazarsan senin tahlilin daha isabet olur.ben orjinal türk sarışını yoktur demedimki.
- +1 yıl
yazdığımı sorun eden sen oldun.ben sorun etmiş olsam senden başka yazan da olurdu.başa sarmama gerek yok dimi?
- +1 yıl
diğerleri hiç bakmıyomu kardeşim sence kim ne yazmış diye?hani bi düşün mesaj sana geliyo hani.baktın ki açtığın konuya muhalefet olmayan bir yorum var edmonddantes diye biri yazmışsadece ben sorun etmişsem eyer yazdıklarımda muhalefet babında bir şey gözüküyormu?yani bi düşün çok basit.türk sarışını ne anlama geldiğini anlayacak kadar zekisin anladıım kadarıyla.sence senden baka bu yorumu gören hiç kimse yokmu?
- +1 yıl
var da işte demekki mantıksız olduğu için yazmıolar... Türk sarışın var çünkü... ben genellikle gözüme batan cogu kişiye yazarım yani muhalefet ya da değil :)) ama demokrasi var muhalefet edebilirsin tabi ki :)) ama anti-muhalefete de katlanman lazım... Neyse ya uzatmaya gerek yok edmond... Kızdırdım kusura bakma :))
- +1 yıl
kardeşim sen beni inan kızdıramassın .mantıksız olduğu için yazdıklarını demek biliyorsun sanırım gizli anket olayındasın edmonddantes doğru mu söylüyo yoksa mantıksızmı diye.ayrıca katlanamama konusunu da nerden çıkardın?yani ne bilim iyi gidiyoruz sanıyordum ortak yolu bulup mutabık kalırız diye düşünüyodum.demokrasi var haklısın herkes konuşabilir.sen de buna dahilsin.benim gözümde sen de bu memleketin vatandaşısın.selametle kardeşim.
- +1 yıl
saol selamet için :) bir erkeğin türk sarışını olduğunu hayal etsenize'ni ortak yolu nasıl olur ki... Şöyle olur, bir kaç türk sarışınla tanışırsın kabul edersin :)) Benim varmak istediğim nokta burasıydı... Sen söyle bir de ortak yolun neresiymiş senin, belki ben de oraya yaklaşmaya çalışırım... İstediğin gibi mutabakata varırız ozaman da belki...
Sarışın olmak mı istiyordun? Bu konuyu merak ettmişsin? Sarışın değilsin sanırım.
01 YorumlaTipine göre değişir. Ama genelde kara kaş kara göz daha ilgimi çeker
03 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbana şahsen erkek gibi gelmiyor sarışın olanlar. eril bir havaları yok yani
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkız gibi geliyolar bana ıyyggg
+1 yılbende tam tersi esmer erkeklerden hoşlanmıyorum :D sarışın erkek candır
15 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
fark etmez sarı olsun da :) esmer erkekleri gerçekten hiç beğenmiyorum aralarında çok yakışıklı olan var ama istisna bu arada kumral erkek de iyidir :)
+1 yılben sarisinim o yuzden esmer erkekler bni cok cekio bide yapili ve uzun boyluysaa oooohhh
07 Yorumla- +1 yıl
bravo yani hmn cinsellk anliosnz dmi yemede yannda yat misali soledm onu bunuda ynls anlayn yada ohys dsydm dha ii ohys diyorum bn :)
- +1 yıl
iyi madem :)
- +1 yıl
hayir degilim ama karadenizin delikanlilari yakisikli olur :)
o ne oyle civciv gibi ya erkek dedigin esme olur kardesim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarışının adı esmerin tadı.
sen ne şeker şeysin öyle01 Yorumla
+1 yılYoo ben hoşlanırım :D
29 Yorumla- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Küçükken kızıl kafaydımda büyüdükçe koyulaştı :)
- +1 yıl
ahaha :D
- +1 yıl
Yoo izmirliyim ben :D
+1 yılkıvancın ilk yarısmadaki haline bakın bildigin oglan .sssssss
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsarışın kimseyi sevmem sarışınlar sinsi oluyor adı üstünde sarı çıyan sarışın yelloz vs. hep sarışınlara böyle lakaplar takılır demek ki var bişey..
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Türklerin eserlerini görüyoruz komedi oluyorlar oyuzden bütün kizlar esmer diyip sarisinlarla cikiyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsmer erkekler çok çekicidr de ondan hele kara kas kara gözse tamamdır :D
21 Yorumla- +1 yıl
aynen:D
+1 yılkendini beğenmiş havalı oluyorlar ama yinede tatlı oluyorlar
05 Yorumla- +1 yıl
neden havalılar anlamıyorum
- +1 yıl
size görede sarışın kızlar :)
bende bi tük kızıyım ama ben aksine sarışınlardan hoşlanırım :)
11 Yorumla
+1 yılkumral ikisinin ortasındadır ve tam kararındadır...kızlar kumral sever :)))
00 Yorumlakadınların cogu çakma sarı olduklarından çekemiyolar sarışın erkeği ;)
01 YorumlaÇünkü Türk sarışın erkekler yakışıklı olmuyor.
110 Yorumla- +1 yıl
Ruslar hiç yakışıklı değil. Türklerde de bazı sarışınlar haricinde tipsiz tabi görmeden bi şey diyemem :D Benim kuzenim var sarışın çok yakışıklı kıvanç tatlıtuğ a benziyo ama ondan da yakışıklı :D Olabiliyo yani :D Aslında benim bi sevgilim vardı sarışındı o da çok tatlıydı :D Ya ben niye böyle bi cevap verdim ki hahah :D
+1 yılkıvançı seviyorum ama:)
11 Yorumlaaslında kıvanç tatlıtuğu seviyoruz..
13 Yorumladaha çekici oluyor esmer erkekler
10 YorumlaDomates gibi hemen kizariyor sarisinlar. :D
08 Yorumla- +1 yıl
:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende esmerleri begenmiyorum ama zencilere bayiliyorum
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAfro-amerikali ve cok uzun boylu olmasi lazim tbi diger turlu begenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYok desem yalan olur haha
Cevap sahibi+1 yılBencede
Yoo sarışının da esmerin de güzeli var...
00 Yorumla
+1 yılyok öyle bi Dünya :D:D
01 Yorumlahavalı oluyolar kendileri
03 Yorumla
+1 yılvalla para varsa hoşlanırlar bilader
00 Yorumlaruslar ve avrupalılarda esmer seviyo
01 Yorumla
+1 yılBayılırım sarılaraa yaa ne esmerii <3
00 Yorumlaesmerler daha çekici gelıyor ondan :D
00 Yorumlaolurmu bea, dipleri düşüyor:D
00 YorumlaBeyaz tenlı erkek ıyıdır
00 YorumlaBende diyorum sevenim nedne yok :)
00 Yorumlaeskiden sarışınlara hastalıklı gözüyle bakılırdı
00 Yorumlakim demiş :D
08 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri