birine aşık oldum.ama aramızda birsey yok yani plotonik.onu çok özlüyorum.çok seviyorum.bunalımdayım.ne yapacagımı bilmiyorum.yaşamak istemiyorum.hayattan zevk almıyorum.kendimi zombi gibi görüyorum.kendimi suçluyorum.açılamıyorum.siz olsanız ne yapardınız.
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Gidip ona açılacaksın. Bazı duygular içeride kalırsa dışarıya vurulmasında daha çok acı verir. İnan bana ona çılıp reddedilsen bile şu ankinden daha rahat olacaksın. Hiç olmazsa şansımı denedim diyeceksin. Sonra keşke deneseydim demeyeceksin. Hem belki de kabul edecek o zaman da iyi ki denemişim dersin. Aşk içeride saklanmaz, adamı yer bitirir. Bırak onu ne kadar sevdiğini bilsin. Bu arada gerçekten kaç yaşındasın, onu da söyle istersen. 30-35 olduğunu sanmıyorum hiç.
237 Yorumla
Soran+1 yılbence duygularımı biliyordur...hissetmistir...
- +1 yıl
Bence sen söylemekten korkuyorsun. Böyle yaparsan daha çok keşke dersin. Hem hissetse bile bir şeyler belki emin olamamıştır. Kadın olman ve senin hafif kadın sanar diye korkmansa söyleyememenin sebebi tamamen saçma düşünüyorsun derim. Kim diğerine karşı bir şey hissediyorsa gidip uygun bir dille anlaymalı. Bunda ayıp bir yan yok. Zaten dalga geçer ya da ayıplarsa anla ki adam değilmiş.
Soran+1 yılbaşka birini söylemişti.başkasına ordan biliyorum...
Soran+1 yılacaba söyleyeyimmi.ya yok derse ya kızarsa o zaman daha kötü olurum...
Soran+1 yılama terslerse çok bozulurum.kendimi bu defa afedemem ki...
- +1 yıl
Kendini suçlayacak ne varki affedemeyeceksin? Sen mert ve cesurca karşısına çıkıp ondan hoşlandığını söyleyeceksin. Doğru dürüst kimse böyle duygularını açıklayan bir insanı terslemez. Eğer tersliyorsa da terbiyesiz ve saygısızdır. Sen sonuçta ona kötü bir şey yapmıyorsun ki terslesin. İstemiyorsa düzgünce ilgilenmediğini söyler.
Soran+1 yılbir kere denedim o da beni susturup konuyu degişti...bende bir daha deneyemedim.
- +1 yıl
Daha önce denediysen bir daha deneme sakın. Bir kere yeter. Hem onsuz yaşayamam falan da deme, bal gibi yaşarsın. Çünkü bu hayatta kimse ama kimse vazgeçilmez değildir. Dışarıda az da olsa ayaklarını yerde kesecek ne adam gibi adamlar vardır. Bu adamı beklerken senin değerini bilip seni mutlu edecek insanları da kaçırabilirsin. Fazla düşüp de kimsenin poposunu kaldırmaya gerek yok.
Soran+1 yılyaa neden susturdu bilmiyorum.konuyu degiştirdi beni sevmiyor dedim vazgeçtim bu defa yanımda kızlarla kıskandırdı yani anlayacagın uzaklaşıyordum benim yanıma gelip kızdırmak için herşey yapıyordu.sonra onsuz artık yapamadıgımı gördüm.hiç bir erkekle konuşamıyorum susuyorum.özlüyorum.nefes bile alınca canım yanıyor derler.ben bunları hak etmedim diye kızıyorum kendime...
- +1 yıl
Kendine kızacak bir şey göremiyorum ben. Bence onun sana yaptıkları eziyet. Vallahi yapman gereken şey onu bırakmak kesin olarak. Sen bitirebilirsen o ne yaprsa yapsın farketmeyecektir. Hem sen bir şeyler yaşamadığın ve paylaşmadığın bir adamsız nasıl oluyor da yapamıyorsun onu da anlamış değilim. Hiçbir zaman sevgilin olmadı ki onsuz yapamayasın. Zaten onsuzdun.
Soran+1 yıldogrusu nasıl desem bilmiyorum hani bir alışkanlık gibi düşün.ya saatlerce yanımda olurdu nefes alması bile yeterdi.unutmam lazım yanıımdaki arkaşımda kötü o da özlüyor.anladıgım kadarıyla.ne kendime ne ona yardım edebiliyorum.neden böyle oldu hatam nerde bulamıyorum :(
- +1 yıl
Hatan yok ki zaten. Birini sevmek hata değildir. Alışkanlıklar zor olsa da bırakılır. Ne yani hayatının sonuna kadar onu beklemeyeceksin soznuçta. O birini bulup onu sevecek, o zaman ne yapacaksın? Şu an yaptığın bir şey yok ve ben sana olacağı söylüyorum. Bu durumda şu an boşa vakit harcıyorsun. Aç gözünü etrafına bak. Seni sevecek ve onu unutturacak insan belki de yakınındadır. Hemen unutamazsın ama eninde sonunda unutursun.
Soran+1 yılfacesini silmeye elim gitmiyor faceye giremiyorum.dışarı çıkmak istemiyorum.hiç bir erkege yaklaşamıyorum.başkasıyla olunca ne yaparım bilmiyorum.sadece düşünemiyorum.mantıgımı devreye sokamıyorum.sadece kendime kızıyorum. ona kızamıyorum suçluyum çünkü bana beni sev demedi.uzak durmayı beceremedim yetmedi arkadaşımı harcamasını engeleyemedim..çok mutsuz tatsızım.boş boş dalıyorum. durduk yere gözlerim doluyor.hani bilmiyorum bunları hak edecek ne yaptım diyorum.inan kimseyi bugune kadar kırmadm
Soran+1 yılhatta bana hesap sorardı sen kiminle konuşuyorsun.yanına gelen adam kim diye.sonra yine susardık saatlerce...bitirmek için yeterli çabayı belki gösteremedim...bilemiyorum...
- +1 yıl
Ya neden inanmıyorsun bana? San bir şey yapmadın diyorum. Senin durumunun tek çaresi zaman. O adam birini bulup hayatını yaşamaya başlayınca anlayacaksın asla olmayacağını. Şimdi seni ona yakıntutan tek şey ne biliyor musun? Ümit. Başka da bir şey değil. Ama o biriyle birlikte olmaya başlayınca anlayacaksın ki olmayacak. Üzgünüm seni kırmak istemiyorum ama gerçek bu bence.
Soran+1 yılhaklısın...
Soran+1 yılinş.bu arada teşekkür ederim...
Soran+1 yılseninde başını şişirdim kusura bakma biraz daha iyiyim.inş iyi olurum.tekrar teşekkür efem...
Soran+1 yılçok sagol.keske bütün erkekler sizler gibi olsalar bizlerde bu hallerde olmazdık...
Soran+1 yıldogru diyorsun.bu tip insanlar yüzünden kimseye yaklaşamıyoruz.erkeklere güvenemiyoruz.zaman ve aşka inancım yok.gerçek sevgi yok aslında beni sevmedigini direk söylese inan bu kadar üzülmezdim.baglanmazdım.herkes ara konuş deyor çevremde bu kadar kötü olacagına bende ölürüm aramam dedim bilmiyorum...
- +1 yıl
Grek yok bir kere konuşmuşsun onunla, o yüzden hiç düşme üstüne. Seni son çare olarak görüyor. Çok kötü birisi ya. Kesin hayır demiyor ama asla ok de demeyecektir. Aşka inancın olmalı. Şu an bu durumda olduğun için hepsi böyle olacak sanıyorsun ama öyle değil işte. O yüzden sana gerçekten seni sevecek insanları, bu adamla uğraşarak kaçırmamalısın diyorum zaten. Kendi kendine işkence ediyorsun sen.
Soran+1 yılgerçek sevgiye olan inancımı kaybettim ki... gözüm görmüyor bir türlü.unutmak için keske bir yolu olsa...zaman işe yararmı dersin.
- +1 yıl
Zaman bir şeyi unutturmaz, sadece bir şeyin yokluğuna alışmanı sağlar. Aynen ölen yakınlarımızı unutmamamız ama artık eskisi kadar acıtmaması gibi düşün. Yar her zaman iz bırakacaktır ama eskisi kadar acımayacaktır. Bu nedenle gerçeği kabullenip önüne bakmaya çalışmalısın. İyileşmek kabulle gelir ve kabul etmenin ilk adımı da durumun ne olduğunu anlamaktır. Ben sana bunu anlatmaya çalıştım zaten.
Soran+1 yılhmm.şimdi tam olarak hayata devam için ne yapmalıyım...
Soran+1 yılgaliba haklısın eski halime bakıyorum şimidi fotolarda ne kadar güzelmişim mutlu sevecen şimdiki fotoma baktım ölmüsüm gibi.bundan sonra kendime bakacagım.bu arada çok teşekkürler.umarım iyi insanlarla karşılasırım...hersey için sagol.hayata yeniden başlayacagım...
Soran+1 yıl:)) sagol ya iyiki yarum yapmışsın.haklısın o düşünsün...
Soran+1 yılkendimi daha iyi hissettim...atlatabilecegime inanıyorum...inş.
En İyi Cevaplar
:-D yaa bende bir zamanlar emel sayının gençliğine aşık olmuştum baya bi zaman da yolculuk için uğraştım baktım olmuyo ona benzeyen biriyle evlendim.
Allahım ne komik ne denyoymuşum o zamanlar yaa aşk işte kişnetti bizi valla00 Yorumla
+1 yılşunu unutma bir erkek aşık olursa kayıtsız kalmaz demekkli seni sevmiyor hoşlanmıyor... yada hayatında biri var başka aşklara yelken aç
02 Yorumla
Soran+1 yılhayatıında kimse yokmuş.aslında pek kayıtsız sayılmaz ne bileyim kıskandırmalar kıskanmalar kiminle konuşuyorsun diye hesap sormalar vardı...ama adı yok.
- +1 yıl
adı yoksa aşkta yoktur boş hayallere kapılma
+1 yılBoyle düşünme yaşını geçmişsin biraz çocukça davranıyorsun.Olgun davranıp duygularını açık dille ifade etmen gerekir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
14Cevap
platonik bazıları için hoş... bazıları için kafayı yedirtir...en iyisi cesaret bulup kendisine açıkla... belki o sana ilgi duymuyordur? veya duyarda oda cesaret edemiyordur? öncülüğü sen yapmış olursun...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaçık açığa anlat, böylece kafanda sorun olmaktan çıkar, onunda sana ilgisi varsa yeni bir aşk filizlenir. 17 senelik evliyim 2 sene önce başka birine ilgi duymaya başladım zamanla ben ona kur yaptım onunda bana ilgisi varmış 1,5 senedir birlikteyiz.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo benim tercihim alllii . seni ilgilendirmez.
- +1 yıl
yazıkkk
+1 yılHer duygu karşılıklı olacak diye bir şey yok...Dünyada başka erkek mi yok ! Sana ilgi duyacak, değer verecek biri illa ki bulunur..Geniş dünyayı kendine dar etme derim..Sonra kaybettiğin zamana çok üzülürsün...
00 YorumlaKendini paralamaktansa git söyle,nasılsa sonuç değişmeyecek.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayÜç kere oldum şu an üçüncüsündeyim yine stabil ilerliyor. 1,5 senedir seviyorum hala bir gelişme olmadı. Hatta gitti sevgili yaptı, ben ise hala ona hayran hayran bakıyorum. Bir ara açılmaya çalıştım başardım veya başaramadım onun bile geri dönüşünü alamadım. Ama hala konuşuyoruz arkadaş gibi ama arkadaş da değiliz gibi ben de bilmiyorum, anlamadım. Ama hala çok seviyorum, geceleri onu düşünmeye devam yani veya şiirler yazmak falan o da devam. Devam kısaca.
00 Yorumlabence hiç gidip söyleme nasılsa 2-3 seneye tamamen unutursun
028 Yorumla
Soran+1 yılsöylemiyecegimde çok kötüyüm ne yapacagımı bilmiyorum...
Soran+1 yılo benim onu sevdigimi biliyor.çünkü ara ara kıskandırıyor.o yüzden söylemek istemiyorum.yani bilmiyorum çook kötüyüm ya ölmek istiyorum...bir zamanlar çok neseli biriydim.şimdi zombiyim resmen...
Soran+1 yılsöylesem ne degişecek.duygularımı bildigi halde beni ara ara kıskandırarak çıldırtıyor söylersem daha çok psikolojik baskı yapacak :((
Soran+1 yılyok biliyor ya her uzak durunca beni kıskandırıyor..ne zaman uzak durmaya kalkınca hemes kızlarla kıskandırıyor...
Soran+1 yılbak durumu biliyor ve eyer söylersem daha çok üstüme gelecek benim.belki başka arkadaşa anlatacak beni.böyle bir duruma düşmek istemiyorum...neticede bayanım...
Soran+1 yılhiç sorma neyini sevdim diye düşünüp duruyorum zaten...beni hak etmiyor biliyorum...ya bir kere beni seviyormusun dedim sustu.cevap vermedi.bana neden böyle davranıyorsun dedim.cevap yok.
Soran+1 yılunutmak istiyorum.ama hafızamı silemiyorum.ya arkadaşlarım neyin var .sen böyle degildin deyip duruyor bende susuyorum.biz senin eski neseli halini görmek istiyoruz diyorlar.bende artık isyan seviyesine geldim neden böyle diye...
Soran+1 yılşaka yapıyorsun...neresi tatlı onu sen gel bana sor...önceki halimle şimdiki halmi bir görsen.ya herkes sever.kimsenin bir kere kalbini kırmadım üzmedim.ayrıca bunu hak etmedim ki. şimdi herkesten kaçında insanlar anlam veremiyor tabi...sana ne oldu böyle diyorlar hep...haklılarda.kendimi toplamak istiyorum ama nafile :(( çok mutsuzum..
Soran+1 yıl6 ay mı sürüyor.şaka yapıyorsun yada 1 yıl çok uzun be.inş.unuturum.
Soran+1 yılhmm inş.biter bu arada çok teşekkür ederim yardım ettigin için...
Soran+1 yılen azından bu acının zamanla bittigini söyledin senin tecrübelerine dayanarak söyleyebilrim.1 ayı atlattım şimdi 5 ayım kaldı :) yinede çok teşekkürler.
Soran+1 yılhmm birde böyle yapayım..belki unuturum inş.
Soran+1 yılolur ama seni eklemem gerekir..izin verirsen.
- 7 ay
Alli’nin cevaplarını sevdim pozitif ve doğru
platonik asklar her zaman zararlıdır uzak durulmalı...sadece tavsiye
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi platoniklik.. Sevdiğini asla söyleme! Söylediğinde sevgini küçük görüyorlar aşağılıyorlar ve kimsenin umrunda olmuyorsun berbat bir his..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesin yakışıklı,kibar,efendi bla blaaa blaaa biridir :)
11 Yorumla- 7 ay
Evet öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende zombi öldürüyordum cs .zombi modda gel kapışalım :D
01 Yorumla- 7 ay
Adnsfgqa
o seni fark etmedi mi peki
09 Yorumla
Soran+1 yıletti biliyor.ama ara ara kıskandırıyor.o kadar...
Soran+1 yılya aslında çok bakımlı biriydim.herkesin dikkatini çeken neseli mutlu seven sevilen biriydim.şimdi çok kötüyüm herseyden vaz geçmiş gibiyim...yaşamak istemiyorum.kimseyle konuşmuyorum.çok mutsuzum...
Soran+1 yılbiliyormusun hayatıma son vermeyi bile düşünüyorum...
Soran+1 yılyok degilde ya ben hoşlanmaya başladım sonra bu duygumu fark edince uzaklaşmaya başladım o da bunu fark etti.şimdi beni ara ara başka kızlarla kıskandırıyor.bir yaklaşıp bir uzaklaşıyor...öyle başladı olur eklerim seni...
- 7 ay
Seven ve sevdiğimiz başka adam çıkar demi
Ben olsam uzaktan severdim. Daha az canın yanar
11 Yorumla- 7 ay
Hayır asla
ben olsam söylerim..ne oflayıp poflayım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaska seylerle ugras.
01 Yorumla- 7 ay
Ne alaka
devam ederdim ve sonunda açılırdım
10 Yorumlabaştan çıkar :D
00 Yorumla
+1 yılgit konuş
10 Yorumlatakmaaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılelimde degil.inan yaşama hevesim yok. :((
aynı şeyleri
00 Yorumlaçivi çiviyi söker
01 Yorumla- 7 ay