yazılım işinle uğraşıyorum.. ve bir bayanla tanıştım sanki ruh ikizim eşini sevmiyor evleneli 3 yl olmuş aile baskısıyla evlenmiş şu an telefonda konuşuyoruz.. cümleleri ve konuşması bana aşık olduğunu gösteriyo sizce yanlışmı yapıyorum..? konuşmamalımıyım sanırım bende kendimi kaptırıyorum...
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılAçık konuşalım.Burada eminim evli insanlar vardır ve sana şunu söylemiyorlar.Evli insanlar hani insan her gün kuru fasulye yer ya.Evlilik onu gibi oluyor.Her gün aynı fasulyeyi yedikleri için bıkıyorlar.O zaman ne yapıyorlar ?Diğer fasulyelere tatmak istiyorlar.Hani evli insanlar işte eşim beni anlamıyor işte eşim şöyle böyle işte istemiyerek evledim konuştuklarında ben arkalarında keman sesi duyuyorum.Yani atıyorlar.Evlilklerinde birincisi ilgi bitmiştir, cinsellik bitmiştir vs vs.Seninla yaşadığı herşey eşinde olmayan özelliklerdir.Belki sana evli olan başkasının eşi olan cazibeli geliyor hani gizlilik tutulmamak vs vs ama inan bana bunun sonu kurşunla bitebilir.O kadın eşinden ayırlmak isteseydi ayrılırdı.Bu bir gerçek.Bu kadın seninle muhtemelen zaman içinde cinsellik yaşamak isticek.Veya farklı düşün.Seninle beraber olduktan sonra diyelimki 4 sene sonra başka bir erkek bu sitede belki o kadın hakkinda soru açacak.Bence insan evliliğini bitirmeden başka insanlarla olmamalı ama olmuyormu? Tabiki oluyor.Insan evliyken sevemezmi? Bir çok insan mantik evliliği yapıyor sonra tam evliliklerinin ortasında birine aşık olabiliyor ama bunun arkadasında durmak önemli.Bir insanı ilişkiden çıkmak için baskasini billet olarak kullanmamalı.Sen onun billetisin veya arzularını tatmin edecek kişisin.Bize sadece fikir vermek düşer yargılamak değil.
Hakkında hayırlısı olsun41 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim
En İyi Cevaplar
Daha yolun başındayken lütfen devam etmeyin, ilerde ayrılırsa o zaman konuşursunuz.ki bu düşük bir ihtimal. Sonuçta, ilere sizde evli bir bey olacaksınzı.Empati yapın, eşiniz bu şekkilde olsa kalıdrabilirmisiniz? ''O eşe öncelikle vebal, kul hakkı, saygısızlık...
11 Yorumla
+1 yılahmet kardesim bu siteye sırf senin sorunu gördügüm için üye oldum yani durumu o kadar ciddiye aldım neden cünkü seninkine paralel bi ilişki türü benim de başımdan geçti sana şu kadarını söyliyim zaten bu konuda söylenmiş olan seylere baktım
- yuva yıkanın yuvası olmaz
- empati kurarak düşün
- kadının eşinin hakkına giriyosun saygısızlık ediyosun vebalini alıyosun
- gercekten asık oldugu ne malum? aynısı senin de başına gelebilir
vb. bir sürü durum mevcut ama benim sana diyebilecegim yıpranırsın bu iş yürümez, yürüsede kusurlu olur. bi eksiklik hissediyo olman lazım ki zaten buraya sormuşsun kafanda bi boşluk olmasa gerçekten içine sinse o şuan seninle birlikte olurdu heralde bence lafa söze degil icraata bak derim senin için neler yapabiliyosa o kadar seviyodur, hala eşiyle bi arada ama sana aşığım diyosa biyerlerde durmak lazım neden mi gerçekten sana aşıksa onun koynuna girmek istemez kadın bi şekilde sana ağırlık vericektir zaten, benim sana nacizhane tavsiyem işin eylem boyutuna bak, hiç bi mazeret onu kocasıyla bi arada tutamaz gerçekten sana aşıksa şayet, ama işte aşk var aşk var.10 Yorumla
kadını kendi hanımın, eşini sen olarak düşün.Senin evlendiğin eşinle bir başkası telefonda görüşseydi aralarında sıcak bir şeyler yaşansaydı hatta dahada ileriye götüreyim birlikte olsalardı ne düşünürdün.İleride yuva kurduğun zaman hanımının böyle bir şey yaşaması sana neler hissettirirdi çok merak ediyorum.Bence bu günahın sebebi ve sahibi olmamaya bak.Yol yakınken evli bayanlardan uzak dur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
18Cevap
İki insan birbirini seviyorsa diğerlerine ot yemek düşer diyenlerdenim. Ahlak, günah dersleri vermeye gerek yok. Ama o kadın zorla evlendiyse nasıl boşanıp seninle evlenir, orası biraz sert bir konu. Ama tarihte ilk kez olan bir şey değil, mutluluğu üçüncü evliliğinde bulanlar çok. İçinden geldiği gibi davran bence, konuşmak istiyorsan konuş
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış yapıyorsun ilk önce herkese öyle kolayca inanmamalısın. Aldatanlardan korkmak gerekir, bir gün sana da aynısını yapabilir. Bahanesi ne olursa olsun eşine sadık kalması gerekir. İstemiyorsa boşansın ve boşandıktan sonra ne yapıyorsa yapsın. Aldatmak çok tiksinç
01 Yorumla
+1 yılelbette sevebilirsin..kimse mani olamaz.. gönül bu.. akar.. bazen sevgi dedğimiz şeyi şehvetle de karıştırabiliriz.. bunun ayrımını yapıcak olgunluktamısın bilemiyorum tabiki.. kendin değerlendirmelisin.. burdaki arkadaşlar kendilerince doğrusunu ve olması gerekenleri ifade etmişler.. ben onlara başka bir pencereden bakarak ekleme yapıyım.. kendini..kocasının yerine koy..düşün..
00 Yorumla
+1 yılbu kadın aldatmaya meyili kocasını senle aldatıyorsa sen evlensen senide başka birisiyle aldatır heycan biter sen gidersin emreler okanlar buraklar gelir hep değişik takılır buna emin ol bugün senle kocasını boynuzlatan yarın seni başkasına boynuzlatır bu kulağına küpe olsun
00 Yorumla
+1 yılNeler mi olucak? İkiniz de bağlanıcaksınız. İkinizde üzüleceksiniz. İş öyle bir noktaya gelicekki artık kopamayacaksınız ama kadın eşinden ayrılamayacak. Sonuç daha fazla hüzün, daha fazla acı. Yol yakınken bitmesi mantıklı.
00 Yorumlasana bi fikir vereyim mi :) ceza sahasına gir golü at maçı bitir :) ama gol atayım derken kale direğine carpayım deme hayatın ...lir :)
11 Yorumla
+1 yılsevebilirsin veya sevemezsin diye yorum yapma hakkim oldunu sanmiyorum..
bazen insan kalbine laf geciremio.. oluo iste..
kalbine laf gecirebilsen sende sevip sonra burda sormazdin..
diye dusunuyorum..01 Yorumla- +1 yıl
tsk ederim :)
+1 yılhacı bence senin olayın karıyı yatağa attıktan sonrasıyla alakalı
ya kocası öğrenirse oda beni yatağa atar diye tırsıyorsun
haklısında tırs yani.
ve bence hiç bulaşma o karıya uzak dur02 Yorumla- +1 yıl
ya kanka harbi bak bişi diyeyim madem derdin seks değil ne diye evli kadına yanaşıyorsun
lan bırak git açılmamış bi gonca gül bul
ilk koklayanı sen ol falan
cok yanlıs sımdı sız bırlıkte olsanız o esınden ayrılsa dıyelım ama sızın ılıskıde yurumez yanı bugun bunu esıne yapan yarın senı de baskasıyla aldatır dıyım yanı
11 Yorumla
+1 yılDünyanın çivisi çıkmış. Kime ne söyleseniz fayda etmeyeceğini düşünüyorum. Aldatmak moda olmuş. Ne erkek ne bayan kimse yakınmasın. Aslında bunların tamamı isteyerek yapılan, sonradan yakınılan eylemler haline gelmiş.
02 Yorumla- +1 yıl
uyle diyorum iste
merhaba,sevmek suç değildir,ama evli bir kadına seni seviyorum dersen olmaz sana yakışmaz,sonsuza kadar bekle onu, bırak kendi tercihini yapsın, seni bulana kadar oyalansın!
00 Yorumlanasıl hemen sevebiliyorsun anlamadım bence hiç bulaşma kocasının falan kulağına gider namus cinayetine kurban gidersin yani sana sölim
05 Yorumla
+1 yılKocası seni dövene kadar devam et!
mapushane damlarında öğüt veren çok olur genç!16 Yorumla- +1 yıl
sen terlemedikçe su akar yolunu bulur
hatun kocasıyla anlaşamıyo olabilir
boşlukda olabilir
sen sadece sığındığı limansın izin verme sırnaşmasın.. - +1 yıl
muhtemelen şevkat ve ilgi bekliyo..
hatun kişinin eşi işten eve evden işe eşine zaman ayırmayan 2-3 güzel sözü esirgeyen suprizler yapmayan özel günlerini unutan tv-pc arası mekik dokuyan eve gelince selam bile vermeden karnım aç diyen bi tip olsa gerek..
sen veya bir başka kişi şahsımca amacı sadece şevkat ve sevgi sen olmazsan diğeri olucak
oda noktası sen değilsin emin ol..
+1 yılBaşka kız mı kalmadı?
ilk aklıma gelen şey bu oldu...04 Yorumla- +1 yıl
Koydum... yazılım işiyle fazla ilgili olduğunu, Sosyal aktivitelere fazla vakit ayırmadığını, varsa yoksa bilgisayar reelin olmuş ve bulduğun ilk kadına bir şeyler beslemen normal olsa da.. Sonuç olarak evli bir kadın olduğunu da unutmamalısın... Kadının kafası karışık olabilir. Eşi ile problemleri olabilir. Sen bu şekilde davranarak ona kaçış yolunu gösteriyorsun. Mücadele etmesini engelliyorsun. Diyelimki ayrıldı seninle evlendi yine aynı durum olsa? "Yuva yıkanın yuvası olmazmış" derler...
- +1 yıl
Acilen bilgisayardan uzaklaş, Erkek/Bayan arkadaşlarınla bol bol gezmen faydalı olur diye düşünüyorum. Sosyal ağ bile olsa bilgisayardan uzak durmak SOSYALLEŞMEK gerekiyor. Çağımızın hastalığı malesef Bilgisayarlar :(((
Tabi ki sevebilirsin;ama evli o kadın.Bir son görebiliyor musun sen kendin ona bak derim.yoksa evli kadına veyahut evli adama aşık olunmaz diye bir şey yok olunabilir kalp bu.
00 YorumlaYanlış bence.Kendini geri çek kaptırırsan sen üzlürsün bence.
02 Yorumla
+1 yılAga empati kurarak söylüyorum. Benim uygun gördüğüm bir davranış değil. Sonuçta sen kendini o kazmanın yerine koy bakalım ne oluyor hiç hoşlanmadığın bir eşin olmuş olsa bile ne düşünürsün?
00 YorumlaKocasini sevmeyen kadin bu gun seninle konusuyorsa yarin ayni kadin sende iken baskasi ile konusur.
sen elbette sevebilirsin. ama unutmamalisin ki sen severken kocasi onunla sevisiyor olacak:)21 Yorumla- +1 yıl
woww en iyi cevap
+1 yılEn riskli yanı..eşinin telefonu karıştırması..numaranı farketmesi ..karısını sıkıştırıp seni öğrenmesi..
3. sayfa haberi olma şansın hergün artıyor..
değeceğine eminmisin?00 YorumlaSevmeniz yanlış birşey değil ama o eğer eşini sevmiyorsa bı yol çizmesi gerek senle Yada başkasıyla da olsa sevmiyorsa yapamıyorsa ayrılmadı gerek eğer ayrılmayı düşünmüyor ise senid e aldatabilir
00 Yorumlayanlış yoldasın evlat, geri dön yol yakınken. yuva yıkılarak yuva kurulmaz. hiçbir kadın için bu yapılmaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevmekte bir ayıp yok. Evli diye kalpsiz de değil ya. Ama ilişkinizin boyutunu değiştirmeden önce mutlu olup olamayacağnızın hesabını mantıklı bir şekilde yapmak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkolay kanabilecek bir yaştasın kendine gel öncelikle etik değil bu bir ikincisi de ne ekersen onu biçersin bugün evli bayanla konuşursun yarın senin karısnla konuşurlar
00 Yorumlakadının eşine yazık... Sevmiyorsan ayrıl niye insanların hayatını işgal ediyorsun...
00 YorumlaSen evli kadını sevebilirsin dee kocasının seni sevceğinden emin değilim
00 Yorumlaeger gercekten sevmıyorsa devm at ama kocasını sevyosa brak
010 Yorumlakadın kocasını sevmeden evlenmişdir sana aşık olmuşdur..hiç bir evli kadın başkasına aşık olmadan eşini aldatmaz bu kadınlar için zor bişeydir..
01 Yorumlabiride ilerde senin karini sevse ne dusunurdun gozum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni nikahlanan bir arkadaşım var yani bana yanaşıp duruyor yani ben izin verirsem. Anladın sanırım.
00 Yorumla
+1 yılsen de inandın öyle mi?
04 Yorumla- +1 yıl
elini eteğini çek o kadından tabi ki..22 yaşında bir adam işine gücüne bakar,arkadaşlarıyla takılır..evli kadınla ne işin var senin bu yaşta?
- +1 yıl
güzel ama klasik bir düzmece..ileride aynı senaryoyu senin yaşadığını düşünsene? eşin bunu sana yapıyor? ne hissedersin?
+1 yılBence yanlış hiç başlama ...
00 Yorumla
+1 yılsevemezsin..etik değil
02 Yorumla- +1 yıl
kadın evli..ve kocasını sevmeyebilir bu onunla kocası arasında..sen o kocasını sevmiyor diye onu sevme hakkını kendinde bulamazsın..madem kocasını sevmiyor ayrılsın..ondan sonra bu hakkı sana versin..ama sen sen ol aklı karışık evli bir kadına ilgi gösterme..hem sen suçlu bulunursun hemde bu yaptığın cok ahlaksızca..gerçi şu anda bile o kadından hayır gelmez..kocasını zihnende olsa aldatıyor..sadakatsiz bir kadınmış
duyarsa vurur kocası dünyada kızmı yok :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı. içine siniyormu gercekten?
00 Yorumla
+1 yılbu işin olacağı yok kaçamak kalır gider.
00 YorumlaSevemezsin!.
03 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdamin anasini severler.demedi deme
00 Yorumla
+1 yılkaptırmadan konuş.
00 Yorumlacok yanlış...
00 Yorumlayol yakınken dön
00 Yorumla
+1 yılsevemezsinn
00 Yorumlayanlış yoldasın.
00 Yorumla
Devamını Gör(27)