Evli bir kadına aşık olabilir miyim?

Durum şu ki benden biraz büyük evli bir kadın kocasıyla anlaşamıyor Yani sürekli kavga ediyor ama yinede zar zor ilişkileri bir şekilde devam ediyor yani bu kadına aşık olup ona ilgi duyup onu sevip onunla birlikdə olmayı istememde bir sorun bir sakınca varmıdır?

kadının 2 çocuğu var mecburiyetten dolayı kocasına boyun eğmek zorunda kalıyor.

kocası daha önce karısını aldatı bir çok defa yani fazla ayrıntı bilmiyorum ama sevgilisi vardı demek doğru olur bir çok kızla takıldı sevgililer gibi gezmek tozma öpüşmek yiyişmek flan filan yani ve bu olayları karası yakaladı kavga ettiler defalarca bu konu hakkında...

Demem o ki bu kadına zamanla aşık oldum onu seviyorum onunla birlikdə olmak istiyorum onun hakkında daha çok şey öğrenmek istiyorum kocasının onu hak etmediğini düşünüyorum.

Sizce onu sevmem ve aşık olmam yanlış mı bir hata mı?

(Hislerimden ve düşüncelerimden korktuğum için kadına ne yazık ki açılamadım ona aşık olduğumdan habersiz onun hakkındaki düşüncelerimi ve hislerimi ona açıklarsam ne tepki vereceğini bilmiyorum ve bu nedenle korkuyorum😟)

Son olarak kısa bir not eklemek istedim [ kadın benim yakından akrabam ] yani dışardan bakılınca yengem olar tabir edilir...

{kadın gibi kocası da akrabam yani her ikiside akrabam akraba evliliği yaptılar diyim }

Evli bir kadına aşık olabilir miyim?