Durum şu ki benden biraz büyük evli bir kadın kocasıyla anlaşamıyor Yani sürekli kavga ediyor ama yinede zar zor ilişkileri bir şekilde devam ediyor yani bu kadına aşık olup ona ilgi duyup onu sevip onunla birlikdə olmayı istememde bir sorun bir sakınca varmıdır?
kadının 2 çocuğu var mecburiyetten dolayı kocasına boyun eğmek zorunda kalıyor.
kocası daha önce karısını aldatı bir çok defa yani fazla ayrıntı bilmiyorum ama sevgilisi vardı demek doğru olur bir çok kızla takıldı sevgililer gibi gezmek tozma öpüşmek yiyişmek flan filan yani ve bu olayları karası yakaladı kavga ettiler defalarca bu konu hakkında...
Demem o ki bu kadına zamanla aşık oldum onu seviyorum onunla birlikdə olmak istiyorum onun hakkında daha çok şey öğrenmek istiyorum kocasının onu hak etmediğini düşünüyorum.
Sizce onu sevmem ve aşık olmam yanlış mı bir hata mı?
(Hislerimden ve düşüncelerimden korktuğum için kadına ne yazık ki açılamadım ona aşık olduğumdan habersiz onun hakkındaki düşüncelerimi ve hislerimi ona açıklarsam ne tepki vereceğini bilmiyorum ve bu nedenle korkuyorum😟)
Son olarak kısa bir not eklemek istedim [ kadın benim yakından akrabam ] yani dışardan bakılınca yengem olar tabir edilir...
{kadın gibi kocası da akrabam yani her ikiside akrabam akraba evliliği yaptılar diyim }
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum baya karmaşık bir hal almış dostum… Öncelikle, hislerini paylaşma cesareti gösterdiğin için seni tebrik ederim. Ancak şunu bilmelisin: Evli birine karşı duygu beslemek, hele hele akrabaların işin içindeyse, ince bir çizgide yürümek gibi. Kalp istediğini istiyor, doğru ama burada duygularını kontrol altında tutmak ve biraz mantık çerçevesinde hareket etmek önemli. Çünkü sadece senin değil, herkesin hayatını etkileyebilir bu durum.
Kadın şu anda zor bir evlilik yaşıyor olabilir, ama onun evliliğiyle ilgili kararı sadece o verebilir. Bu yüzden hislerini kendine saklaman ve onun hayat görüşüne müdahil olmaman daha sağlıklı bir çözüm olur. Aile içinde sorunlara yol açmamak adına dikkatli olmalı ve belki de hislerini serbest bırakmayı zamanla denemelisin... Ne dersin, biraz sakin bir bakış açısıyla hislerini sorgulamak sana iyi gelmez mi? 😊