Evli Bir Kadına Aşık Oldum?

Küçük yaşta evlenmiş bir kadına aşık oldum. Evlilik ilişki vs hepsi aklıma geliyor. 3 senedir evli.. Biz tanıştığımızda kalbi çok kırıktı yaralıydı. Boşanma süreçlerindelerdi hep yanında oldum sonra tekrar deneyelim tarzı durum oldu yıne bırakmadı. Şimdide hamile olabilirim test yapıcam diyor. 3 gündür gözüme 1 dakika bile uyumadım niyetliyim su dışında hiçbir şey yiyemiyorum. Gözlerim dolu, dağ evimize geldim tek başıma ağlayarak düşünüyorum. Tamam evet başta böyle bir aşka başlayarak hata yaptım ama kalp bu nasıl mani olacaktım ki? Hiç yapacak arkadaşlar illaki olacak onlarında canı sağolsun.
Gözlerim dolu dolu ortak şarkımızı açıp; aracım son hızla bitse keşke.. diye düşünmüyor değilim. Ne olacaktı ki zaten değil mi? Evinde kalacak çocuğu olacak ben dışarıda kaldım..
Ama eşi benim kadar sevmiyor şiddet gösteriyor. Baskıcı ailesi yüzünden sessiz kalıyor çile çekiyor, eziliyor üzülüyor ağlıyor.. Hatanın bedeli bu kadar acı olmak zorunda mı? Ailesi yanlış anlayıp namus vs diye düşünüp bana zarar verse hatta öldürse bu kadar acımaz..
şu an bunları gözlerim ağlamaktan kupkuru kançanağı ve dolu gözlerle yazıyorum, kulağımda Ahmet Kaya'nın - Sen bana gelmezsin şarkısı.. Kurduğumuz hayaller, evlilik hayallerimiz, çocuklara isim dahi belirlemiştik. Önümüzdeki sene evleniriz demiştik.. Demekte kaldı..
Evli Bir Kadına Aşık Oldum?