Evliyim bir kadına aşık oldum?

13 yillik Evliyim başka bir kadına aşık oldum,

Görücü usulu evlendim, evlendigim kişi hayatima giren ilk kadındı, yani o zamana kadar kimseyle cikmadim etmedim, bu bi dezavantajdi benim için zira ilk gördüğüm kızin hoşuma gitmesi ve kabul etmem gayet normaldi, keşke iyice tanimaya calissaydim, faakat ne kadar tanimaya calissamda kendini gizleyecekti, zira narsist bir kişilikte imiş, bunları başka bir kadina neden aşık oldun hayvan herif demeyin diye yazıyorum, zaten evliliğimiz öyle canimli cicimli degildi,2 çocuğum var ve ben bu sebeple hep muhabbeti disarlarda ariyordum, cunki bende empat bir kişilik yapisina sahipmişim, narsist ve empat nasıl muhabbet , muhabbetime karsilik veren ve beni SEVEN AŞIK olan biri var, kendisi dul, oda kiymet bilmeyen bir yaramaz adam ile evlenmiş boşanmış, tam benim karakterimde, doğru sözlü, beni her şeyimle kabul eden, seven, hatta aşık, şimdiki eşim benim terimi silerken tiksinerek sağdaki soldaki bez parcalariyla silerken, bu beni seven kişi hiç tiksinmeden ✋ ile severek gülerek siliyor, çünkü seviyor, bunun gibi bir sürü ornek verebilirim, evde aşırı huzursuzum cunki bu sevdiğim kızın bana verdiklerini düşünüyorum birde evdekinin, yüzüne bile bakmak istemiyorum, boşanma durumu isterim ama simdiki esiminde gidecek kimi kimsesi yok köylü, ailesi kabullenemez yazık olur, o vebalin altina giremem, beni seven kadında böyle olmayacak ben kendimi kötü hissediyorum evli bir adama yakınlaşmak bana yakışmaz sen git evliliğini kurtar diyor. benden ayrilacak, 2 ucu ois bir değnek, depresyona giriyorum, çok çok zor ama bana bir yol gosterebilecek yiğit var mı acaba

Evliyim bir kadına aşık oldum?