Sizlerede ayrıyetten teşekkür ederim
Evli bir kadınla flört etmek başa ne gibi bela açar?
Sizlerede ayrıyetten teşekkür ederim
senin yaşadıklarını bende yaşadım. başına ne geleceğini biliyosun. ama kızla beraber olmak da hoşuna gidiyo. bunu birilerine anlatmak kendi vicdanını rahatlatmak için buraya yazdın bence :) ben de hala birlikteyim. gizlilik çerçevesinde sürdürüyoruz ama sonu belli değil. kendini geri planda tutmaya bak ve o bayanla evlenme gibi bi düşünce olmadıgını tahmin ediyorum. :)
tüfekle vurulma ihtimalin olabilir mesela
bunun etik olmadığını kendini iyi hissetmediğini ve çok utandığını söyle ki,yaptığından onun da utanç duymasını sağla...
hadi siz erkekler 1 derece ama ,bu tarzdaki kadınları anlamakta zorluk çekiyorum,allah akıl versin!
seninde gönlün var demekki muhabbeti ilerlettiğine göre..ama şunu unutma..kocasına ve çocuklarına ihanet eden seni havada götürür;)
Cevap
21Cevap
zaten bu face yüzünden aldatmalar çoğaldı,çoğu erkeğin olduğu gibi bayanlarında kaç tane hesapları var insanın ruhunda aldatmak varsa önüne geçilmesi imkansız,bitsin dedinmi biter zaten senin gibi başkalarıylada uçakta tanışmıtır merak etme sen kaçamak yapmış ve olay sonlanmış..
daha iktidarlı biriyle ismini ver ben yapısıyım :D:D
tehlikeli işler bunlar en kısa yoldan dön derim ben sana aile faciasına neden olma yolunda ilerliyorsun
görüşmeyi kes...
ilişkini neden bitiriyosun sonuçta zorla beraber olmuyosun o bayanla eğer tehlikeli bi durum varsa hissediyosan bunu kendi canın için görüşmeyerek sonlandırabilirsin...
Kisilik kaybına yol açar ağır derecede tescilli adi olunur..
Allah abaza öldürsün ama evli kadına bulaştırmasın :D
Keser atarım valla, yuva yıkmak bize göre değil.
Helal olsun tam adamımsın evli kadınla flört bambaşka birşey , öyle ilişkilerde zaten menfaatçilik oyunu olur ayrılsan terketsende bişey olmaz irtibatı kes bir anda
şu üniv.de sorulan soru varya risk nedir diye.
işte asıl risk bu senin yaptığındır.
Sana allah rahmet eyleye. Kendini kolla, bolca dua et.
Onunla yattın,işin bitti ve bitirmek istiyorsun buraya kadar tamam.ama o evli ve sen kocasının hakkını caldın öğrenip vursa seni neden diye soramazsın
Girerken bize sormadığına göre çıkarken de bize sormaman gerekir.
kardeş sıkıntı yaptığına değmez zaten senden alacağını almış sırada başkaları vardır merak etme:)
bir defalık için kadını boşuna uğraştırdın:)kadınların biçoğunun içine aldatma duygusu grmiş çok arkadaşım var evli kadınlarla aşk yaşıyorlar tabi biçoğu derken %20 bile çok yani bence bide bu kadınlar çakma face felan açıyorlar,bu inetrenet geldi aldatmalar çoğaldı
İlgi alakayı kes.Kısa sürede bitirirsin.Kıskanç eş dehşet saçtı haberlerini görmek istemiyorsan,ya da bu haberin içinde olmak istemiyorsan.
bizim bi tanıdık vardı böyle evli kadınla düdükleşen sonra kadının kocası öğrenmiş adamı arayıp tuttumuş bende senin karını düdükleyecem diye.
Bir daha uçağa binin uçağın tuvaletinde hostesi de yanınıza alarak, dur o kadarı çok hayalperestlik olur.
kocası sizi basıp öldürme olasığı var ben görsem öyle yapardım biran önce bitir arama beni de
bekar kalmadı sanırım
Evli bir kadınla flort etmek ADAMLIĞA sığmaz bikere.
Yuva yıkanın yuvası olmaz
ilgini alakanı kes eşi öğrenirse çok fenaa
görüşmeyerek
la hukukçu
arama sorma ...
bkz: koca vahşeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar