Çapkın ve flörtöz birini evlilik uslandırır mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çapkın ve flörtöz birini evlilik uslandırır mı?
Çapkınlık ve flörtöz tutumlar birbirinden farklı kişilik özellikleriyle ortaya çıkan herkeste farklılık gösterebilen ve sınırlarının belirli olup olmadığı durumlarda olumsuz davranışlar kalıbında değerlendirilen tutum ve davranışlardır.
Evlilik, narsist kişilikleri değiştirmez, duygusal bağlanma zorluğu çeken insanları değiştirmez, kaçınma davranışı içinde olan insanları değiştirmez. Bu saydığım davranışlara sahip bireyler için başkalarının duyguları ve düşünceleri önemsizdir.
Yani evlilik çapkın ve flörtöz insanları uslandırmaz.
Zaten bu insanlar hayatlarının bir döneminden sonra korkunç bir yalnızlıkla yaşamaya mahkum olurlar. Çünkü çevrelerinde harcayacakları insanlar kalmayana dek insan harcayacaklar.
Eğer birisi çapkın ve flörtöz bir yapıya sahipse, bu davranışların evlilikle dizginlenip dizginlenemeyeceği kişinin karakterine, değişime açıklığına ve ilişki dinamiklerine bağlıdır. İnsanların davranışlarını değiştirme ve geliştirme potansiyeli vardır, ancak bu süreç kişisel irade, motivasyon ve zaman gerektirir.
Eğer bir çapkın veya flörtöz kişi evliliğe adım atmaya karar verirse, bu durumda ilişki dinamikleri ve karşılıklı beklentiler önemlidir. Değişim isteği ve çaba, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir. Ancak unutulmaması gereken şey, birinin davranışlarını tamamen değiştirmenin zor olabileceğidir.
Evlilikte iletişim, anlayış, saygı ve ortak değerler önemlidir. Eğer çapkınlık veya flörtözlük gibi davranışlar evlilikte problem yaratıyorsa, açık bir iletişim kurarak bu konuları paylaşmak ve birlikte çözüm yolları bulmak faydalı olabilir. Ancak, birisinin davranışlarını değiştirme kararı kişisel olmalıdır ve baskıyla veya zorla yapılacak bir değişiklik genellikle uzun vadeli sonuçlar doğurmaz.
Bir kişi, çapkın veya flörtöz davranışlarını evlilikte dizginlemek istiyorsa, bu istek ve kararlılık çok önemlidir. Değişim isteği olmadan, bu tür davranışların dizginlenmesi zor olabilir. Eşler arasındaki açık ve dürüst iletişim, bu tür meselelerin ele alınmasına yardımcı olabilir. İstekler, endişeler ve sınırlar açıkça ifade edilmelidir. Eğer bu tür davranışlar evliliği olumsuz etkiliyorsa, evlilik danışmanlığına başvurmak yardımcı olabilir. Bir terapist veya danışman, çiftlere bu tür sorunları ele almalarında rehberlik edebilir. Çapkın veya flörtöz davranışlarını dizginlemek isteyen kişi, kendi davranışlarını ve nedenlerini daha iyi anlamak için çaba gösterebilir. Bu, kişisel büyüme ve değişim için önemlidir. Evlilikte sadakat ve güven çok önemlidir. Eşler arasında bu temel değerlere saygı göstermek ve bu değerleri korumak gereklidir.
hayır olmaz flörtöz biri zaten evlenemez ciddi ilişki insanı olmadığı için daha çok takıl geç insanı olduğu için maalesef evlilik düşünmez kimseyle sadece evlilik değil kimseyle sevgili de olmaz yani bu adamlar böyledir evlilikte zaten dizginlemez çapkın flörtöz olan birini aldatmaya kadar gider yani
Aynen öyle haklısın. Zaten çapkın ve gözü dışarıda olan biri evlilik düşünmez diye düşünüyorum ben. Öyle gözü dışarıda olan birinin ben evleneceğini pek sanmıyorum.
evet bak doğru dediğin gibi zaten çapkın ve gözü dışarda olan biri evlilik düşünmez bu çok doğru bir düşünce hadi diyelim evlendi evlense bile aldatır yani gözü dışarda sonuçta o yüzden öyle insanlarla bu yol hiç yürünmez
Cevap
15Cevap
Hayır dizginkeyemez çapkın biri aldatmaya kadar gider
Aynen öyle haklısın gerçekten. Asla düzelmez öyle biri ne yaparsan yap. Çapkın biri her zaman çapkın olmaya devam eder ne yaparsan yap asla değişmez.
Bugün yalan söyleyen yarında söyler. Ben yaşadım ve gördüm. Bir değil, iki değil, üç değil.
İki, iki daha dört eder ve değişmez. Asla birini kendine sevdirmek için kendini kandırma. Sana kıymet veren kişi seni cebinde değil, yüreğinde taşır. Bu da herkesin harcı değildir.
Olursa olur, olmazsa sen yoluna ben yoluma diyen çok çıkar karşına.
Ya burada cevapların %67'si hayır demiş ama bence olabilir çünkü bazen karşınıza öyle bir insan çıkar ki gerçekten öyle seversiniz ki hayatınızda belli şeyleri düzene koymak istersiniz eksik yaptığınız şeyleri tamamlamak istersiniz yani eksikliklerinizi tamamlamak sizin için önemlidir dolayısıyla olmaz diye bir şey yok olmaz diyenler büyük konuşuyor
Hayır huylu huyundan vazgeçmez ama bir süre askıya alabilir 🤷
Aynen öyle katılıyorum. Bencede huylu huyundan asla vazgeçmez diye düşünüyorum ben. Ne yaparsan yap çapkın insan hep çapkın biri olarak kalmaya devam eder asla uslanmaz.
Hayir o niyetle kimseylr evlenmeyin pişman olursunuz
Aynen öyle haklısınız. Çapkın insana ne yaparsan yap asla değişmez. Gözü dışarıda olan bir insan asla düzelmez ya ben inanmıyorum şahsen ya.
Eşim de öyle ve pek dizginleşmişe benzemiyor maalesef
Alışmış. kudurmustan beterdir
Aynen öyle katılıyorum. Bence düzelmez öyle biri evlense bile. Bir insan yedisinde nasıl ise bence yetmişinde de öyledir ne yaparsan yap asla değişmez ben inanmıyorum şahsen.
Yani onu duzeltmek zaman ister
Git odun birini bul daha iyi bence hiç değilse senin yanında gözünü açar
Özünde neyse sözünde de odur yani hala devam eder hiç bulaşma bence bizden uzak olsun öyleleri
Evlenmeye karar vermisse artik doymustur,
Herseyden elini cekmeye karar verdigi andir.
Dizginlemek zor bence cokkk
Çapkın ve flörtöz birini dizginlemek zor
Hayir usulandirmaz daha cok yapar
onlarin kafa hicbi sekilde değişmez
Çevremde gördüklerimden söylüyorum dizginlenmezler
Hayır.
Sürekli kontrol ilişkiyi yorar.
Dizginlediği daha çok oluyor.
Uslandırmaz.
Can çıkar huy çıkmaz.
Alışmış kudurmuştan beterdir
Hayır, buna inanmıyorum