Sevgilim kilo vermemi istiyor. Ben ne yapmalıyım?

sevgilim benden bir üst sınıftaydı geldi bana açıldı mektup falan bile verdi. 15 ay boyunca her istediğimi yaptı. bir dediğimi iki etmedi. hatta yüksek lisansını benimle görüşebilmek için bizim okulda yaptı. vs. istanbulu gezdik beraber. nerelere gitmedikki. her yeri gezdik. hiç dokunmadı bana düzgün bi insandı.sonra biz nişanlanma kararı aldık. her haltı ona göre yaptık. bizim tarafın maddi durumu çokta uygun olmamasına rağmen. sonra biz bununla öpüştük. öpüşürken herşey çok güzeldi. hatta karşılıklı çok güzel olduğunu söyledik birbirimize. tabi dayanmak zor.anlayan anlar. seviyosun istiyosun. ertesi günlerde soğuk davrandı. tabi yanlış yaptığımı sonradan anlayarak evlilik korkusu vs varmış bunda üsteledim. ilgilendim. şimdi kilo ver diyo mal bana. yok oran kalın yok belin şöyle olsun . yok bilmem ne saçmalayıp sinir ediyo. benim sinirimi zıplatmazsa aşık gibi ilgileniyorum.damarıma basınca mesaj yazmıyorum geri geliyo. ne yapıyım ben. diyetteyim diyorum ki gerçekten diyetteyim. sağlıksız yemiyorum. ben ne yapıyım şimdi? nasıl davranıyım. süründürüyüm mü yoksa sadık bir aşık gibi mi davranıyım ki.fena değilimdir yani ayıptır sölemesi insanlar şişko demezler.
Güncellemeler
+1 yıl
hea bu arada aramız iyi gibi. eskisi gibi aşık davranmaması gıcık ediyo. evlenecez yani ciddi bi niyetle başladık ciddi gidiyoduk. biz namaz falan kılan ahiretini de düşünen insanlarız. öpüşmenin yükünü de atamadı tabi çocuk üstünden.
Güncellemeler
+1 yıl
kızlar cevap?
Güncellemeler
+1 yıl
ya nasıl tam olarak öyle diyebilirm ki. aslında alıngan kendine bişey söyletmz. özgüveni düşük gibi geliyo. erkekliğe gelince atıp tutuyo. ama şu yakışıklı desem dünyanın en ççirkin erkeği bile olsa hemen alınıyo. yasakladı zaten. söylemem uygun değil biliyorum ama gıcık edip denemek için sölemiştim bi kaç kez. bi kere bişey söylemeye gör..lafı her zaman kendi istediği tarafa çeker.
Sevgilim kilo vermemi istiyor. Ben ne yapmalıyım?