Ayrıldıktan sonra başkasıyla çıktım. Şimdi ben ne yapmalıyım?

sevgilimle 4 yıllık bir ilişkimiz oldu gelgitli bir aşktı çok ayrıldık ettik barıştık gene birbirimize döndük şimdi ayrılalı 2 ay oldu ama onsuzluk o kadar zor ki o kadar canımı yakıyor ki...bana yurtdışına gideceğini ailesinin bir takım kararlar aldığını söyledi zaten kendisinin epilepsi rahatsızlığı var inanmadım ilk başta öyle bir şekilde ayrıldık...yaz okulunda olduğunu duyunca çok sinirlendim ama yalan değilmiş şu an yurtdışına gitti belkide gitmek üzere ama eminim gidicek aramak bişeyler demek istedim sadece hoşçakal demek ama yapamadım sesini duyunca kötü olucaktım biliyorum mesaj yolladım sabah düşüncelerimi söyledim bişey yazmadı hoş yazmasını da beklemiyorum zaten ama çok kötüyüm ve ben bu arada başka biriyle çıkıp ayrıldım bunu nasıl yapabildim bilmiyorum konusacaktık haber bekliyordum ondan ama başkasyla çıktım o ara nasıl yapabildim bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
dün ona dayanamayıp bişeyler yazdım baktm gece beni aradı yurtdısından sesini duyunca o kdar kötü oldum ki konusamadım bile..bişiyi farkettim ki o numara beni daha öncedende aramıstı ama bn blmiodum onun oldğunu dünde radı ama sadece sesimi dinledi bgnde faceime girip bütün güzel resimlerimi silmiş neden yapıyor anlamıyorum.
Ayrıldıktan sonra başkasıyla çıktım. Şimdi ben ne yapmalıyım?