Ayrıldık ne yapmalıyım?

Boşanma aşamasında olan bir ilişkim vardi sürekli ayrıl barış yapıyorduk erkek arkadaşımda 3 çocuğu var benimle ciddi düşünüyor fakat ben sürekli çocuklarını sorun ediyordum bende bosandim ama çocuğum yok birbirimizi çok seviyorduk 2 ay önce alkollü bir ortamda ben çok sarhoş olmuşum ve erkek arkadaşıma ben seninle evlenmeyi düşünmüyorum senin 3 tane çocuğun var öylesine takılıyorum demişim banada bunu bu olaydan 3 hafta sonra söyledi kavga sırasında tabi ben hatırlamıyorum olabilir dedim sarhoştum oda sen benimle ciddi düşünmüyorsn neden birliktesin seni artık istemiyorum dedi ayrıldı aradan 3 hafta geçtikten sonra ben aradım çünkü seviyorum beni ozledinmi dedim hayır dedi seviyormusun dedim hayır dedi bende iyi geceler diyip telefonu kapattım bir gün sonrada aradığım için özür dilerim hayatında mutluluklar dilerim dedim oda rica ederim sanada dedi öncesinde benim için herseyi yapan sevdiğini söyleyen adam bu arada aramızda 2000 km var beni oradan görmeye gelen sürekli arayıp beni hiç yalnız bırakmayan adam sırf bu yüzden ayrıldi aradan 3 hafta geçti be sevgin nasil bitti hemen halen önemsiyorum değer veriyorum ama bazende kader bu olması gerekiyormuş diyorum 2 gün sonrada doğum günü sizce kutlama mesajı atmalimiyim

Ayrıldık ne yapmalıyım?