Çok sevdiğim kişinin 4 buçuk yıldır sevgilisi var...

açık ve net durum bu. biz arkadaştık iyi arkadaş ama hep aramızda bir uzaklığa ragmen güzel bir etkileşim vardı. ben ona duygularımı 2 yıl önce itiraf etmek zorunda kaldım çünkü en yakın arkadaşım sırrımı tutmayıp herkese yaydı. bu durumda benden duysun istedim. Bir mektupla itiraf ettim ve sonuna da hoşçakal yazdım çünkü sevgilisinin olduğunu bile bile onunla arkadaş gibi görüşmeye devam etmek doğru olmazdı. benimle görüşmek istemiyor musun dedi bu duruma ragmen. ben de doğru olmaz dedim keşke itiraf etmeseydin de görşseydk dedi. ve ara ara bana mesaj yazıyor arkadaş ayağına seni özledim diyor, seninle vakit geçirirken çok huzurluydum diyor ve ben ona yakın arkadaş ayağına. bir gün beni facebooktan silmiş ve bana mesaj yazdı sevgilim silmiş üzgünüm diye kız yalnızca beni silmiş... şaşrdım ama arada mesaj yazıyor hala, sen benim için hiç bir zaman sıradan olmadın diye... ve en önemli not bu kişi hiç öyle kızlarla eğlenebilmek için vakit geçirebilecek biri değil ve benim de böyle bir kız olmadığımı biliyor... bana karşı hep karışıktı ve ben o bir görüşsek mi dediğinde yanlış olur dedim. ben dediğimde o kararsız kaldı hep böyle karışıktı... ben onu çok seviyorum!. sizce ne yapmalıyım uzak durmaya devam mı etmeliyim ya da onun bu davranışları neden?
Çok sevdiğim kişinin 4 buçuk yıldır sevgilisi var...