36 yaşında 2 senelik ilişkisi bitmiş evlilik yolundan 5 ay önce dönmüş biriyle sevgili olmak?
Ayrica alkolik ve kız düşkünü?
36 yaşında 2 senelik ilişkisi bitmiş evlilik yolundan 5 ay önce dönmüş biriyle sevgili olmak?
Ayrica alkolik ve kız düşkünü?
Olmaması için o kadar çok sebep var ki bir kere alkolik baştan gitti daha sonrasında çok kız düş günü belki önceki ilişkisi bile bu sebepten bitti adam iki yıl bir ilişkiyi zor sürdürüyor ne biliyim düşündürüyor yani olmaz bence çok zor normalde hiç kimseye olmaz yazmam ama bir adamın gözü sürekli dışarıdaysa o adam iflah olmaz
Sence alkolik olması neyse kız düşkünü diyorsun demekki bu yüzden bitmiş daha düzgünlerini neden bulamazsınız ki 29 yıldır bekliyorum yüzüme dahi bakılmıyor hiçbir şey im yok elime kız eli bile değmedi para verip yapmasını da bilirdim eşime saklıyorum kendimi ama boşuna bekliyor muşum onlar çok değer görüyor muş biz ise dalga geçip eğleniyorlar
Cevap
14Cevap
Alkolik ve kız düşkünü olmasi sorun degil de 2 yıllık ilsikiden çıkması mi sorun. Bazen biz kadınlara ne yapilsa az diye düşünmüyor değilim
Hayır.
iki yillik iliski bitmesi sorun degil sikinti degil ama alkolik ve asiri kadin duskunu olmasi sorun bence. Alkollu oldugunda sana siddet (piskolojik, ...) uyguluayabilir. Aldatmasida cabasi olur.
Cidden alkolik ve kız düşkünü olması yetmiyor mu sevgili olmaman için. 2 yıllık olsun 5 yıllık olsun bence fark etmez bu ikisi yeterli olmaman için
Belki de kız ondan bunlar yüzünden ayrılmıştır
Vay be fpwmcpwf neden o olmasın
Bunun ayrılalı 2 yıl olmuşşş bende bir an karıştırdım
Bence çocuk hakkında bahsederken olumlu değil gibisin.. Yani kendin cevabı vermişsin çoktan
Onay arıyor
Değmezsin ağlamaya yitip tükenmiş ömür her şeyimi harcadım uğruna çok aptalmış bu gönül demiş İrem
Üzülmek istiyorsan barış alkolik kızlara düşkün diosn cok net bellı güvenılmeyecek biri
Kadın kendini kurtarmış o batağa düşmek istiyorsan buyur
Alkolik ve kız düşkünü? ise olunmaz
İstanbul'da misiniz siz?
Cevap verir misin bir şey soracağım
İstanbul değil
Neredesiniz
İlişki neyse de alkol ve kız dükünü ile olmaz
O isten hic birsey olmaz
SG et kızım
Hayır? Onun yerine gel benim sevgilim ol
Dene bi hele
Yol ver ondan sana hayır gelmez