4 yıllık ilişkiden çıkmış biriyle sevgili olunur mu?

Birkaç gün önce bir kızla tanıştım. Kız hem çok güzel hem de çok dolu bir kız. Şu ayrıntıyı da vereyim, bir çeşit dating app'den tanıştık. Yani konsepte bakılırsa arada flört durumu var.

Ancak sorun şu ki kızın 1.5 ay önce 4 yıllık ilişkisi sona ermiş. Daha ilk tanıştığımız zaman kıza hala onu düşünüyor musun diye sorunca net bir şekilde hayır dedi. Daha önce de aynısını yaptım, o dönmek istese bile kabul etmem kafamda tamamen bitirdim dedi. Hatta ayrılınca rahatladım dertlerimden uzaklaştım vs de dedi. Yara bandı arayan tiplerden değilim falan filan.

Kızıın sözlerine güvenecek olursam kendisi sağlam iradeli birisi gibi duruyor ve geçmişte yaşadığı şeyi de arkada bırakabilecek biri gibi.

Ancak gene de emin değilim. Ya Daha ziyade benim duymak istediğim şeyleri söylemişse? Açıkçası sürekli geçmişi düşünme durumu olursa bu beni bayağı üzer. O yüzden pek emin de olamıyorum.

Neyse görüşleriniz nedir? Napmalıyım sizce? Gerçekten uzun ilişkiden çıkmış birisinin öylece geçmişi silmesi böyle kolay olabilir mi? Yoksa zannedildiğinden Daha sık olan bir durum mu? Kendi hayatınızdan ve çevrenizden gördüğünüz şeyler varsa örnek verirseniz sevinirim.

4 yıllık ilişkiden çıkmış biriyle sevgili olunur mu?