22 yaşındayım bu zamana kadar hiç çalışmadım. hatta hiçbir işimi kendim halletmedim diyebilirim hep ailem halletti. ailemin yanında ünv okuyorum. ve iş konusunda özgüvenim 0. Birisi telefonlara bak dese onu bile yapamıcam gibi. sizce napıyım bu sene okulda son senem.. part time bir işe girsem mi ? ilanlara bakıyorum ama aramaya cesaretim yokki
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 525 cevap paylaştı. Dert etme bu kadar bende senn kdr olmasada öyleydm brzda çekingen bir yerde işe başla 1 kaç hafta sıkıntı çekersin sonra alışırsın emin ol sana çok büyük katkısıda olucaktır açılırsın sosyal hayatına byk katkısı olur ama bi süre sıkıntı çekersin gibi.
Yani odaklanmaan gereken şey ilk 1 hafta olsun zorlu olucağını bil ona göre hazırla kendini zamanlada herşey rayına oturur.00 Yorumla
herkes bir yere gir çalış staj yap diyo bence sen önce telefonla konuşmayı öğrenmelisin en azından karşındakini görmüyorsun ve rahatsın. bir yerleri arama cesaretini kendinde toplamalısın bence en güzeli bu olur. karşındakide senin benim gibi insan farklı bir yapısı yok varsın ilk aramanda ses çıkarma ama 3 te 4 te alışırsın ve cesaretin gelir ;) rahatla biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Cesaret doğuştan gelen birşey değilki cesaretini sen kırdıysan tekrar sen diriltirsin ya evde korkak gibi oturup annenin veya babanın iş bulmasını bekleyeceksin yada kendi ayakların üstünde durmayı bileceksin. Ailen sonsuza kadar yanında olmayacak
10 Yorumla
+1 yılNasıl hiç çalışmadın ya hiç staj yaptırmadılar mı sana? Parttime bir yerelere gir bence insanlarla olan ilişkilerin çok önemli iş yaşamında istediğin kadar okumuş ol zeki ol insanların karşısında mıkırdanırsan kapının önüne konursun...
12 Yorumla
Soran+1 yılmıkırdanmak? :D staja gittim ama misafir gibi hiç bişey yaptırmadılar arada gelip sohbet ettiler o kadar
- +1 yıl
Ya işte atik olmassan demek istedim =))) O zaman part time ciddi bir işe gir mutlaka 2-3 bile olsa bir iş tecrüben olsun...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılBir yerden başlamak lazım. Varsın hata yapıver. Bir yaparsın iki yaparsın. İnsanların sana alaycı gözle bakmalarını da önemsemeyeceksin. Amaa sonra bi bakacaksın ki her işin altından çıkabiliyormuşsun. Ben de öyleydim. Şimdi işimde aranan biri oluyorum.
10 YorumlaYıllar geçmiş ayni durumda olduğum için yazmak istedim ben de 22 yaşındayım açıkçası cesaretim pek yok ama stajimi olacak en rezil yerde yaptım. Taciz, mobbing, eşek yerine konma vs vs. Bundan beteri olmaz herhalde diye düşünüyorum:D açıkçası insanlarin senden benden bi farkı yok. Böyle düşününce cesaret geliyor.
00 Yorumla
+1 yılPart time bi işe gir derim bak bizim okuduğumuz yerde yoktu giremedik şimdi herifler yeni mezun adama tecrübe sorup duruyolar hergün farklı yerden arıyolar ama boş boş gidiyoz anca başvuruya bence bi yere gir ilerdede tecrübe olur.
00 Yorumlaseni anlıyorum ailen çok seviyor ve koruyor seninle çok ilgileniyorlar. erkek için bu durum çok kötü çünkü ileride ayakları üzerinde zor durur ama sen bir kızsın pek sorun olacağını zannetmiyorum kocaya gidersin en azından çalışmazsın
00 Yorumla
+1 yılSenin ihtiyacın olan şey kendi başına yapabileceğin şeyler her ne olursa olsun ufaktan başla özgüvenin katlanarak artacaktır dene istersen sanalda veya gerçek hayatta olabilir
00 Yorumla
+1 yılPart time işe gir. Bir yerden başla. Emin ol zor değil. Bir kere başlarsan özgüvenin yerine gelir.
00 Yorumla
+1 yılbasit bir isle basla o zaman. cunku calistigin iste ters tepkiyle karsilasirsan birdaha hic toparlayamayabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba ise girdin mi ben de Şu an senin gibiyim ve calismaya korkuyorum
00 Yorumla
+1 yılstaj yap
gecici bir iki ise gir02 Yorumla
Soran+1 yılstaja gitmiştim ama orda hiçbir iş vermediler saksı gibi oturmuştum sadece
- +1 yıl
veren de var
kolay bi mevzu ilk 2 hafta zor oluyor okadarrr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem