detay yok aga 10 dk için de 5-6 defa oluyor bu nedir ?
Hoşlanıyor sana elektriği daha hızlı vermeye çalışıyor
Ne alaka yahu sen de tarzı bu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bazılarının tarzı bu olmuş durumda ki, her an sakata gelebilirler..
bazıları ise tarzım bu ,tamamen masumum hatta saf derecesinde imajı verip, sana tensel olarak yaklaşmak ,ilgisi varsa hissedip mutlu olmak için yapar,yada kaşıntısı vardır,senin de kendisini kaşıman için uyarmaya çalışır..bakışları,tavrı edasına yoğunlaş ve mesajı al :)
yani melek te olabilir şeytanda :))
beni mahvettin..çok yoğun değil belki ama ben onun için masumane şeyler düşünüyordum..cinsel hayatım zaten bir şekilde ilerliyor umarım dediğin gibi değildi..
sen çok tehlikeli bir şey çıktın yaa...ama çok ince bi çizgi ...söylediklerini gözardı etmiyicem ama fazladan gaza da gelmem hani
bende öyleyimdir.. soğuk olmamak için yapılan bir davranış bu.. ama özellikle yanağına yada koluna dokunup gülümsüyorsam beni öpmesini istediğim içindir. ve bence kızların geneli bu niyetle yapıyor yani başka ne olabilir.
bu kızlar naparsa sonunda bişe çıkarıosunuz kesin sevio kesin hoşlandı kesin yatmak istio vs.vs
alakası yok aksinin olması için duacıyım.
Kızlar erkeklerin yanında osursa altında bişeyler arayacaksınız =D
Cevap
9Cevap
sanirim cok yakisikli biri olmalisin ..yanina yaklasip sende bunu hissetiysen olabilir :))
ahahaha sağol ama beni görmeden fazla bi iltifat olmuş bu... gene de teşekkürler..
Her şeyden bir şey çıkartma :D
Dikkat et belki başkalarına da yapıyordur.
bu önerini dikkate alıcam ve gözlemleyeceğim.
2side olabilir..Dokunmadan konuşamayan insanlar var bi huy tik gibi..Ama hoşlandığını belirtmekte isteyebilirde o kızdan hyr gelmez öyle sürekli dokunyosa kmlere doknmştr :))
başkalarına da bu şekilde sürekli dokunarak konuşuyorsa tarzı budur.
6 yaş ile teyze olduk iyi mi? tamam ergen iyi akşamlar
ben de sana kalmadım ki
bunu farketmedim..
Kimileri dokunarak konusur farkında olmadan. bunu bilerek yapcak olasaydı bu kadar cok dokunmazdı diye düşünüyorum.
bende dokunarak konuşuyorum sanırm bedeb dilimizi fazla kullanıyoruz :)
hmmm iki arada bir dere de kaldım..niyeti bozmamıştır umarım..
umarım içerisinde duygusal bir şey barındırıyordur yoksa adece niyeti bozduysa kötü..
sanırım korktum biraz...hislerimi dinlemeye karar verdim zaten
Kadınlar hoşlandıkları erkekle temas kurarlar. Bence senden hoşlanıyor.
sanırım biraz daha beklemeliyim ..sağol.
bu işi abartanlar var. iyice yanaşıp göğüsünü temas ettireni bliyorum.
Hoşlandığımı belli etmek için dokunurum evet
Nerene dokunduguna bağlı omuzuna dokunuyor ve arkadaşınsa "hey beni dinle demek istiyor"...ama kolunu değdiriyorsa elektrik vermeye çalışıyor eğer bacaklarına dokunuyorsa orayı yazamam kusura bakma...
senin yine iyi bana göğüsünü dokunduruyor bu nedir ?
Sende dokunarak konuş bakalım o zaman ne olacak;)
Saçma bir tarz değil mi?
ben hiç bilmiyroum ..yaa gerçi diğer kızlar yani farklı takıldığım kızlar daha farklı şekilde dokunuyor çünkü niz ortamı çoktan yumuşatmış oluyoruz ama bu başka samimiyiz ama işte..
sende dokun
dokunana dokunurlar :)
hoşlanıyor
hoşlanıyor hacı :)
sorun yok aga :)
delidir deli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar