Bir kız neden sürekli bir erkekle konuşmaya çalışır? Kızlar siz bir erkekle sürekli konuşmaya çalışıyorsanız neden yaparsınız? Yani kızlar neden hep o kişinin konuşmasına dahil olur falan hep onunla ilgilenmenin peşindedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Bulunduğumuz ortamda bir sürü erkek var ama benimle konusmaya çalışıyo hep diğerleriyle konuşmuyor bile bakmıyor yüzlerine ama benim her konuşamama katılıyo ve ilgilenmeye çalışıyo?
Aşık olduğum kız beni bitirdi mahvetti ve ondan başka ilk defa bu kızdan hoşlandım böyle ilgisi hoşuma gitti, başka hicbir kızla böyle olmuyo sevdiğim kızdan başka ve bundan böyle hoşlandım gibi, konuşmaya başlasam unuturmuyum onu? Bu kız sence iyi gelirmi bana?
O senin duygusal durumunla alakali sende de varsa bir seyler deneyin bence eskiye takilip kalmak sadece mutsuzluk getiriyor inan bana bende yasadim kimseyi gormedi gozum aylarca agladim unuttugum tek bir gun olmadi ama gününü gün etti bende cok düşündüm ve vazgectim simdi cok daha guzel bir iliskim var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aşık aşık
Dalga geçme ya
Dalga gecmiyorum senle ilgileniyosa hoslaniyodur sana karsi bos degildir sende bir şeyler hissediyosan yüz ver kıza biraz gerisi gelir zaten
Aşık olduğum kız beni bitirdi mahvetti ve ondan başka ilk defa bu kızdan hoşlandım böyle ilgisi hoşuma gitti, başka hicbir kızla böyle olmuyo sevdiğim kızdan başka ve bundan böyle hoşlandım gibi, konuşmaya başlasam unuturmuyum onu? Bu kız sence iyi gelirmi bana?
O senin duygusal durumunla alakali sende de varsa bir seyler deneyin bence eskiye takilip kalmak sadece mutsuzluk getiriyor inan bana bende yasadim kimseyi gormedi gozum aylarca agladim unuttugum tek bir gun olmadi ama gününü gün etti bende cok düşündüm ve vazgectim simdi cok daha guzel bir iliskim var
Peki seviyomusun sevgilini? Unutun mu o eski sevdiğini? Ben ilerde bu kız karşıma çıkar diye çok korkuyorum