Ama şöyle soyliyim cevresi genis olan biri ve sinifta da bircok erkek arkadası var samimi oldugu ama bana ailevi seylerini falan anlatir. Simdi sacma sapan ustume alinmak istemiyorum ama ben de ondan hoslanıyorum o yüzden
Anlaşıldı kankam çocuğu bir yoklaman lazım ama bence bukadar şeyi boşuna atmıyordur diye düşünüyorum kanımca çocukta seni seviyor olabilir ama belki seni en yakın kız kankası olarakta görebilir
Ya bende bir kızla konuşuyorum 8 günden beri ben yazınca hemen yazıyor ama ben yazmasan hiç yazmıyor artık gurur yaptım sence yazmasammı yoksa sorsammı neden hep ben yazıoyrum diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
birisi bana alacağı bir kıyafeti sorsa karşı cinsim olsa zevkine güveniyorum falan dese anlık bi çekim hissederim 😃
Boş yaptığı için.
senin giyim zevkini falan seviyordur
Yürüyor sana
Belli değilmi sence sevgili olmak için
Emin misin bir taraftan da kardeşim diyor ama
Kanka olabilir ama ne bileyim o nasıl bu nasıl hep bir iliştimde olmak istiyor baksana ama belki sevdiği içinde sana söylüyor olabilir bilemem içini.
Peki bir soru daha sorucam arkadaşın olarak gördüğün bi kızla hemen hemen her gün konuşmak ister misin?
Valla benim kız kankam haftada 1 bilemedin 2 haftada 1 belki çocuk kendini bu aralar yalnız hissediyordur oda olabilir bak
Ama şöyle soyliyim cevresi genis olan biri ve sinifta da bircok erkek arkadası var samimi oldugu ama bana ailevi seylerini falan anlatir. Simdi sacma sapan ustume alinmak istemiyorum ama ben de ondan hoslanıyorum o yüzden
Anlaşıldı kankam çocuğu bir yoklaman lazım ama bence bukadar şeyi boşuna atmıyordur diye düşünüyorum kanımca çocukta seni seviyor olabilir ama belki seni en yakın kız kankası olarakta görebilir
Teşekkür ederim kank kafanı şişirdim de nasıl yoklayabilirim yani belli etmeden ahhshahd
No problem bende sana bir şey sormak istiyorum istersen
Evet
Ya bende bir kızla konuşuyorum 8 günden beri ben yazınca hemen yazıyor ama ben yazmasan hiç yazmıyor artık gurur yaptım sence yazmasammı yoksa sorsammı neden hep ben yazıoyrum diye
Şöyle bir üç dört gün yazma derim merak edip yazarsa senden hoşlanıyordur ama eğer yazmazsa hayır gelmez
Tamamdır teşekkür ederim yazmassa yapıcak bir şey yok saygı duyucaz artık